nem, mert igencsak éhes voltam, leszámítva, hogy baromi ragad az ember keze tőle, de azt el kell ismerni, az alapfunkciónak megfelelő élvezeti értéket ez csak kismértékben rontja.
Hogy ti milyen lusták vagytok....mások inkább kivesznek szabadnapot, hogy az összes meccset lássák...ti meg....
Na ezért voltatok annyian, amennyien a FinalFourban. Az a pár szerencsétlen is csak szerintem dísznek jött.
Nektek az mondd valamit, hogy elhivatottság, csapatszeretet? Én amikor kimentem egy olyan meccsre, ami ingyen volt, inkább vettem egy kürtőskalácsot, minthogy szarul érezzem magam, hogy semmit nem adtam a csapatomnak (a szurkoláson kívül). És nehogy el kezdjetek nekem itt jönni a divatozással....elismerem sokan vannak, de asszem azokat nem lehet divatnak nevezni, akik január 7-én kinnvoltunk pl. egy edzőmeccsen a Nagyvárad ellen....jah, 1500an. Nálatok jó, ha bajnokin vannak annyian, esetleg egy kicsit többen.
mivel a múltkor bejött az álmom, megosztom veletek a ma éjjelit is. :-)
szóval: a nyír1 3-1-gyel kiveri a szolnokot, így a másik ágon elég selejtes elődöntő lesz. mi a pakstól kikapunk így az ase lesz a bajnok. :-( de még mindig jobb, mintha az olaj lenne... :-D
azt megkérdezhetnéd a JollyJoker Gyárfés Tomitól h miért távolodott el a kosárlabdától? ez most koomolyan kibaszott érdekelne. a 80as években még nagy erőkkel kosárlabda szakíró féle volt. az hova lett. mióta ismert arc itthon, azóta egy kanyi hangot nem nyögött erről a sportágról...
ha kell tudok adni 80as évekből International Basketball Magazine nevezetű okosságot, ahol editor-in-chief: Tamas Gyarfas. és pl az egyik 83as kiadásban hosszasan írnak a Hepp emléktornáról ami a BSben volt, és elemezgetnek vmi Mike Jordan nevű játékost, akiról Gyt azt írja h "future superstar?"
(kedves topictársunktól kaptam az újságot. kár h a Petrovics képeket kivágta belőle.:))
Bird!Te meddig dolgozol holnap?Mert szombat délutánra össze lehetne hozni megint egy kis szurkolói kosarazást!Ez így mindenkinek szól!Benne van valaki még?
Ede, én szinte biztos vagyok benne, hogy rostás kosarasfórumokban is oly sokszor tettenérhető, megalkuvást nem ismerő, fineszes, cinikusan lejárató kiszólásoktól sem mentes stílusa vissza fog köszönni a Gyárfással folytatott interjújában! Tamásbátyó majd csak kapkodja a fejét, ugye, Ákos? :))
Tudom, ő mondta ott is, hogy fidesz kormány esetén az ATV-n lenne a Napkelte (ha sok másban nem is, de ebben egyetértek vele, balos trutyi ATV, jobbos trutyi hírtv, köztv az nem ennek a terepe - kéne hogy legyen). Persze erre már volt példa 98-02 között, akkor nem győzte nyomatni GYT, hogy bár az ATV-nek nincs országos lefedettsége de még így is kenterbe alázza az összes többi reggeli bájcsevegést (na hallod, az sokminden volt, csak konkurencia nem)... érdekes azóta már nem oly vígéc, hogy a TV2 le-leveri a Mokkával, melynek number1 arca a hatvanéves Havas. MUHAHA :)
Off: (Ha már "ATV-re, ahová való", volt március végén a "Kereszttűzben" egy érdekes beszélgetés Fábryval, aki a kis saját stílusában elmondta a véleményét az egész Napkeltéről. Ha gondolod, az is elérhető a neten...)