A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Az atomok vonalspektrumja CSAK a frekvencia "diszkret' tulajdonságát mutatja ki, sohasem a kisugárzott energia kvantálását! A kvantum elmélet már ezen megbukott.
Gyula, engem ez a szabiku egy középiskolás osztálytársamra emlékeztet.
Jenő barátom megbukott fizikából. A tanár megkérdezte tőle: Maga mivel foglalkozik, hogy nincs ideje a fizikára? Mire Jenő azonnal rávágta: atomfizikával.
Ezt néhány mondatban legfeljebb annak számára lehet megválaszolni, aki tisztában van a klasszikus elektrodinamikával, meg a kvantum-elektrodinamikával. Nem az ismeretterjesztő mesék szintjén, hanem matematikailag egzakt szinten. De te még itt se tartasz, pusztán az egód verdesi az egeket.
Van klasszikus EM-sugárzáselmélet és van kvantumos EM-sugárzáselmélet. (hasonlóan elnyelés is.)
Nem fogom most neked ezt a tananyagot itt ingyen felírni meg tanítani, de ha gondolod, megadhatom a számlaszámom, kifizeted a tanfolyamot, jegyzetet, akkor lehet róla szó. Tankönyveket ingyen is ajánlhatok, ha igényled.
Amit te fizikának hiszel, vagyis a "modern" fizika, az egy letűnőben lévő fantáziavilág. Haldoklik, és hamarosan ki fog múlni. Ezt már felesleges megtanulni, inkább el kell felejteni.
A kérdés az, hogy mi jön a "modern" fizika után. Ezt próbáljuk gőzerővel kideríteni.
Neked szánok időt az elmagyarázására . Nem azt fogom elmagyarázni, hogy mi a politikai troll általában, hanem hogy ők miért politikai trollok .
Ugye van a jelen nyugati bal liberalizmus . Ezek mindent elkövetnek az elsőbbségük megőrzésére . Ezért a keleti, köztök a magyarországi fórumokat tönkre teszik: trollokat állítanak a keleti fórumokra . Ez a kettő is ilyen . Minek részletezném, csak nézd vissza a hülye hozzászólásaikat .
Ugye ezek után nem fogsz csüngeni rajtuk ? Inkább böngésszél helyette a YouTube-én és a Google-én !
Egyébként nem tudom felfogni, hogy hogy lehettek olyan hülyék, hogy mikor ennyire érdekel a fizika, nem azt tanulod és próbálod megérteni, hanem eszement hülyeségeket kezdtek gőzerővel vallani.