A körmendi esetről pedig az a véleményem, hogy nem veszek 10 millióért Mercedest ha csak 5 milliós Toyotára van pénzem, minden többi csak mellémagyarázás és felesleges okkeresés. Jövőbeli ígéretekre pedig soha semmilyen körülmények között nem szabad számolni, feltéve persze ha volt ilyesmi (csak találgatok). Mintha ez is hiba lenne azon a környéken...
A körmendi helyzetet pedig hülyeség a fvárihoz hasonlítani, mert Fváron sokkal tőkeerősebb a bázis (az Albacompot mint főszponzort nem számolva pedig igen diverzifikált is, vagyis egy-két támogató kiválása nem okozna nagy vérveszteséget). Ugyanakkor világos, ott is nagyot fordulna a világ, ha Minárovits gondolna egy merészet. Azért nem lehet összehasonlítgatni, mert Körmenden perpillanat most még az is hiányzik, aki meggondolhatná magát.
Mindenesetre az Albának jelentősen vissza kellene esni pénzügyileg ahhoz, hogy sarkatnak is lefagyjon az arcáról a mosoly, mikor ilyeneket olvas (persze a körmendi sírás-rívást már én is csak nagy fentartásokkal vagyok hajlandó kezelni, valóban minden évben eljátszák, én nem tudom megítélni mennyire alappal vagy alap nélkül. Eddig mindig kikecmeregtek belőle, remélem ezúttal is így lesz).
Már bocs, de ez a "minden évben előkerülő világvége hangulat, és most már csak a fiatalok" erős túlzás. Mikor volt ilyen utoljára - légy szíves linkelj be egyetlen cikket róla! Pénzügyi gondok soxor akadnak, de a kettő nem ugyanaz.
Az előző szezonban összesen három légiósunk volt, három évvel ezelőtt szintén. A jelenlegi három (és fél) légiósunk mellett hat(!) saját nevelésű játékos alkotja a csapatot, akik átlagosan 22 percet töltenek a pályán.
Sarkat meg foglalkozzon inkább azzal, hogy az alapaszakasz harmadik helyezett csapatát miért csak tizenöten kísérik el a kupa négyes döntőjére. Számomra ez a röhejes. Vagy inkább szomorú.
Kiváncsian várom, hogy ismét lesz-e szórakoztatás a holtidőkben, a frenetikus táncoslányainkkal. Ha igen, akkor remélem ismét megörveneztetjük az idelátogató körmendi szurkolókat azzal, hogy piros-fekete dresszben nyomják majd a csajok..
Nem mondtam egy szóval sem, hogy nem a körmendi vezetés a felelős. És igazad van, sarkatnak jogában áll röhejesnek nevezni egy olyan helyzetet, ami a mi szempontunkból nem az.
Légiós ügyben egyetértek, de tudod, a közönség nagy úr :(
Nos, szerintem aszkézis, innen az aszkéta, de rákerestem a guglival és azkézisre is sok találat volt, mondjuk zömmel az alábbi vicc. Egyébként ötletes, jómagam az sz betűs verzóval fogom terjeszteni:
Székesfehérvár - Ma megkezdődik a férfi kosárlabda-bajnokság újabb sorozata, az egyenes kieséses rendszerű szakasz. Annak első körében a legjobb négy közé jutás lesz a tét.
Az A csoport felső házába jutott csapatok négy párban feszülnek egymásnak, hogy aztán, aki elérte a három győzelmet, örüljön, a vesztes pedig bánkódjon. Bár, akik eljutottak eddig a körig, azoknak nincs ok a szomorúságra, ám ez alól kivételt jelentenek a sokat akaró, magasra törő csapatok. Márpedig az Albacomp mindenképpen ezek közé tartozik, és ez (szerencsére) így van már jóval több mint egy évtizede. Miként ellenfele, a Lami-Véd Körmend legénysége számára is a legjobbak mezőnye a cél.
A fehérváriak a mostani bajnokság elején rendre az első hely környékén, vagy éppen az első helyen tanyáztak, de dicséretükre legyen mondva, a legjobb négy között bérelt helyük volt. A körmendiek inkább csak igyekeztek a legjobbbak közé, de a váratlan fordulatokkal telített versenyben ez nem sikerült nekik, sőt, ahogy az Albacomp körmendi vendégszereplése alkalmával mondták, számukra azért volt kiemelt jelentősége akkor a győzelmüknek, hogy biztosítsák a helyüket a legjobb 8 között... Biztosították, és nem sokon múlott, hogy nem kerültek előrébb, igaz, az Albacomp is tett arról, hogy ne legyen helycsere közöttük.
A vasiak csapata fiatalokból és rutinos kosarasokból áll. A körmendiek problémákkal küzdenek, de ez nem a játékot, hanem a csapat működtetésének a problémáját jelenti, mint az a honlapjukon olvasható. De ennek ellenére remekül meneteltek a kupadöntőben, és bizonyára fokozottan küzdenek majd a bajnoki rájátszásban, a jövőjükért. Az Albacompnál nincsenek anyagi gondok, de jó, ha tudja mindenki, a jövő a tét a fehérváriak számára is! A vasi legénység ifjai között a kitűnő Kutasi, Ferencz, Szlávik, Tóth G. található, őket segíti a többi magyar - Trummer, a Fehérváron is játszott Fodor G., Vavra -, és a külföldiek: a négyes pozícióban bevethető Ledoux, az irányító Leslie, és az öreg harcos, Mujanovics. A Lami-Véd Körmend együttesének fő erejét a távoli dobások, a mezőnyjáték jelenti, gondolkodás nélkül dobnak messziről, és nem eredménytelenül!
A két csapat közül az albások játszották a támadóbb játékot, a fehérváriak dobott pontátlaga 82, a vasiaké 75, igaz, a mai vendég védekezett lényegesen jobban, hatékonyabban, ezt 69 pontjuk jelzi, szemben az Alba nyolcvanával. Egy biztos: nagy és nehéz sorozat vár az Albacomp játékosaira, de tessék, itt a lehetőség a bizonyításra. Mert képesek a továbbjutásra, és ezt mutassák is meg! Játsszanak úgy, mint a Szolnok és a Paks ellen, vagy mint tették tavaly ősszel itthon, éppen a Lami-Véd Körmend ellen...!
- Nem kell tartani az első meccstől sem, nagyon figyelmesen kell kosárlabdázni, és olyan keményen játszani, mint a Paks ellen a második félidőben. A felkészülés során végeztünk fizikai és taktikai munkát egyaránt. Jól kell védekeznünk, támadásban azt kell tennünk, amit tudunk. Védekezésben úgy kell tenni a dolgunkat, hogy érezzék: nincs keresni valójuk - mondta Matus Gábor, az albások csapatának szakvezetője.
A szurkolókra is kemény meccs vár, hiszen jön a körmendiek hangos tábora. A fehérváriak nyerjenek - a hangpárbajban is!
legalább elismered, hogy ezt nem először adják elő nálatok.
ha komoly, akkor hajrá, gyűjtsétek a pénzt, ha meg nem, akkor ez az év sem múlt el a szokásos rájátszás előtti előadás nélkül.
bird-nek még annyit, hogy nálunk is éppen olyan nehéz a helyzet, mint vasban, csak a vezetőség nem sírja teli a sajtót évről-évre. van más dolga is. hasznosabb.
Menjetek a pi..ba!!!! Veritek a nyálatok folyamatosan, annyi pénz van, amennyi kell, és mégsem tudtok szurkolótáborról beszélni, nem tudtok elhivatottságról beszélni, nem tudtok imádatról beszélni!
Nem olvastam a körmendi vendégkönyvet, de ettől függetlenül nekem eszemben sincs kárörvendeni. Láthattunk idén elsüllyedni jónéhány csapatot. Nem ildomos ezzel viccelődni. Debrecenben gyakorlatilag megszünt a profi kosárlabda és a Kaposvár is igen közel van ehhez. Ezen fellegvárak eltűnése nemcsak a magyar kosárlabdát gyengíti tovább, de tűlünk szurkolóktól is "elvesz" jónéhány rangadót. Továbbá ne felejtsük el, hogy ez velünk is bármikor megtörténhet.
A Körmendet ennek ellenére nem féltem, 8-ban lesznek jövőre is, ha magyarokkal, akkor magyarokkal.
Sok sikert kívánok nekik a nyárra, találjanak minél több pénzes szponzort!
ja! és aki ott lesz a körmendi meccsen is, el ne felejtsen adakozni! :-))) minden bejárathoz (én aszittem egy van...) fel akarnak állítani urnákat :-DDD
akinek van gyomra hozzá, az nézzen be a körmendi honlapra. a vendégkönyvbe is. elkezdődött a szokásos rájátszás előtti sírás-rívás... de azért 5-6 légiósra minden évben futja...