Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
"Budapestet teljesen elveszítette a Fidesz. Ez már biztos. Mind a 18 választókerületben ellenzéki győzelem várható."
Baromarc. Megtanulhattad volna már a szellemi vezéredtől, kovávslacától, hogy nem közvéleménykutatást, hanem választást kell nyerni. Ahhoz meg még várni mkell egy bő fél évig. És te is, meg a Politico is tudhatnátok, hogy az átlag választó emlékezete max egy fél évre terjed ki.
Franciaországban a sárga mellényes mozgalom szemes áldozatainak száma: 30. Ez a harminc szem viselője olyan körzetbe akart menni, ott akart maradni, ami jogellenesen tiltva volt.
„Előző posztomban jeleztem, hogy megyek előválasztani. Azt is leírtam, miért. Aztán amikor elhatározásomnak megfelelően vasárnap elbattyogtam a Moszkva térre, kiderült: hiába. Kezembe nyomtak ugyanis egy nyilatkozatot, hogy töltsem ki, írjam alá. Addig nem kapok szavazólapot. Az egyoldalas szöveg utolsó mondatának második fele pedig így szólt: vállalom, hogy a 2022-es országgyűlési választáson az ellenzéki összefogás listáját támogatom. Ezt nyilvánvalóan nem ígérhetem meg, ilyet nem írhatok alá most, amikor még nem is tudni, ki vezeti majd azt a listát, kik lesznek azon rajta. (Hát hiszen épp azért van előválasztás, hogy ez kiderüljön.) Azt sem tudhatom, a befutó mit mond-tesz majd az országgyűlési választásig hátralévő fél évben. A nyilatkozat értelmében viszont mindezen ismeretek hiányában kellene biankó csekket kitöltenem, aláírásommal vállalnom, hogy bárki lesz a befutó, bármit tesz is, elmegyek és rá szavazok jövőre
" a szemkilövetés, szemkilövető kifejezések azt jelentik, hogy valaki kifejezetten arra ad utasítást, hogy szemeket lőjenek ki"
Ez teljesen indokolatlan, és vállalhatatlan leszűkítése a szó jelentésének. Esetünkben egy gumilövedékkel nem is lehet olyan pontosan célozni, hogy célzottan eltalálják valaki szemét.
Lehet viszont szemmagasságban lőni, aztán száz lövésből egy majd csak betalál.....
Az előválasztási sátraknál szinte senki, a stop karácsonynál meg hangosan bégető tömegek. Ezért is van utóbbinál sokkal több szavazat ha valaki bekajálja ezt a propagandát is.
Budapestiek 58 százaléka akkor is az ellenzéki összefogásra voksolna 2022-ben, ha addig egy Magyarországot is érintő menekültválság alakulna ki, derült ki a Publicus Intézet felméréséből,
Arra nincs forrása kígyószisznek, hogy múlt hétfőn megtörtént a feljelentés. Ugyanis ő ezt állította, egy olyan cikkre hivatkozva, ahol a feljelentés még jövő időben van.
Butuska, a szemkilövetés, szemkilövető kifejezések azt jelentik, hogy valaki kifejezetten arra ad utasítást, hogy szemeket lőjenek ki. A sok birke meg erre a faszságra is béget.
Gyurcsány közvetlen felhatalmazása alapján a görény közvetlen utasítására a munkásőrgyerekekből álló rendőrségi különítmény tagjai lőtték ki egy pár tüntető szemét.