Ezt a topikot azok látogassák, akik tudnak egymással együtt örülni, várják az indulás napját és 100x leírják, hogy izgulhassunk egymásért. Aztán jöhetnek a hasznos tanácsok és élménybeszámolók. Lehet OFF. lehet bármiről beszélni az utazással kapcsolatban. Finom arab ételeket is lehet főzni! Provokátorok kíméljenek!!!
Két programra fizettünk be. Az egyik a kétnapos szaharai túra, ami nagyon tetszett. Szerintem ezt vétek lett volna kihagyni. A másik a Tunis- Karthago- Sidi Bu Said kirándulás volt. Ez egy kicsit rohanósra sikeredett , de azért itt is jól éreztük magunkat. Egyénileg meg átmentünk Monastírba.
Most ezeket kihagyjuk, viszont a kalózhajót meg bevállaljuk.
Mi is július 22-én megyünk a Desert-tel a Royal Beach hotelba. A repülő nekünk is 16.45-kor indul a Ferihegy 1-ről. A kkor úgy néz ki, hogy egy géppel utazunk.
du. 2-kor, a tudomány mai állása szerint. Úgyhogy kb. 8-1/49-re leszünk a szállóban. Aztán kedden este Side antik színház Anadolu Atesi előadásában a Trója című tánc ( experidance-hez hasonlít, ezért nem udom kategorizáni, de monumentális egy darab) nézzük meg.Megvettem már a jegyet, ott vár a szállodában-:) Azért még benézek holnap.
Szerintem itt még azt is lehet!:-))))))))))))))))))) Vagy nem?????????? Angi most küldött egy sms-t. Jól van, csak nagyon fáradt! Kedden jönnek haza.:-)))
Szia Emőke! Mi kedd hajnalban, tehát hétfőn még leszek! Hánykor indultok? Aztán nem elfelejteni a kombinált körutunkat!:-))) Nagyon jó pihenést kívánok én is, szép nyaralást, csodás élményeket!:-))) Nagyon vigyázzatok magatokra! Holnap még leszel ugye?:-)))