Keresés

Részletes keresés

GordonGekko Creative Commons License 2007.05.04 0 0 1868
Te akkora egy állat vagy :-)

Kaisi ma tuti kimarad. sietek utána, úgyhogy a szokásos péntek esti melegszendvics akcióban nemtok résztvenni. :))
Előzmény: AlBaPaPi (1866)
isz-akos Creative Commons License 2007.05.04 0 0 1867

Na jó, nem megyünk. De csak mert ilyen szépen kértél minket!!!

Helyette hova menjünk???

Előzmény: AlBaPaPi (1866)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.04 0 0 1866
A körmendiek mindenhol azt írják, hogy MINDENKI FEHÉRVÁRRA, én viszont az összes fehérvárit arra bíztatom, hogy MA SENKI NE MENJEN KÖRMENDRE!
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.04 0 0 1865
erre én azt mondom h mindenkinek azzal kell foglalkozni ami a dolga. ha valaki a gatetorade-es kulacs kinyitásában profi, akkor az legyen a feladata... ha a törölköző hajtogatásban, akkor az... és így tovább...
Előzmény: Törölt nick (1859)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.04 0 0 1864
nestlés ember. :))) ez tetszett!!! :))) miaz, azt már le se lehet írni hogy trankerszégyen???? jajjajaj! remélem nem moderálnak ki!!! :)
Előzmény: #5dobos (1858)
drica Creative Commons License 2007.05.04 0 0 1863
Az ő programja részben tőlem függ, de úgy néz ki, szerencsétek lesz és időben hazaérek ahhoz, hogy alkoholizálhassatok :))
Előzmény: isz-akos (1862)
isz-akos Creative Commons License 2007.05.04 0 0 1862

hogy a csudába ne????

Sőt!!! alakuljon csak úgy az a program!!!!!

Éljen a SKOL!!!

Előzmény: #5dobos (1861)
#5dobos Creative Commons License 2007.05.03 0 0 1861
Zoltán is mehet ha úgy alakul a programja?
isz-akos Creative Commons License 2007.05.03 0 0 1860

Bird

holnap meccs előtt csikágó? Ihatnánk egy kis mennyiségű Skolt a meccs előtt, csak hogy jobb legyen a hangulat...

#5dobos Creative Commons License 2007.05.03 0 0 1858

Szerintem nálunk ha nem is a szponzor,de a vezetőség mindenképpen beleszól a cserékbe.Tudom,mert ültem már Sopronban (pont idén) a vezetőségünk mellett 2 székkel.És Nagy G. + Minárovics végig üvöltözött,hogy kit hozzon be a Matifu...És ez tuti!

De ha igazak voltak tavaly a pltykák,akkor állítólag a Nestlés ember igencsak mondta,hogy ki játszon.Mondom,ez nem tuti,csak úgy hallottam erről is.

GordonGekko Creative Commons License 2007.05.03 0 0 1857
ezt én se értem. nálunk nem jellemző az egyedi szponzor, így kicsit illogikus a dolog. főleg egy légiós esetében. és nem hiszem hogy új szponzorunk lenne a Koninklijke Philips N.V személyében...
úgy tudom, ők a labdarúgásban érdkeltek, Eindhovenben. :))
Előzmény: AlBaPaPi (1856)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.03 0 0 1856
Nem találok abban semmi logikusat, hogy a szponzorok miatt kéne erőltetni a légiósokat. A szponzoroknak szerintem a minél több győzelem, minél előbbre jutás az érdeke, hogy csak légiósokkal vagy az egész csapat által történik ez, nem hiszem, hogy izgatná őket.

A holnapi meccs sorsdöntő, nem szabad kikapnunk!
Előzmény: Törölt nick (1852)
#5dobos Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1854
Ígí nem nagyon jutunk előre.Addig oké,hogy a Körmendet rossz esetben is 3-2-vel kiütjük,de utána Pakson kellene nyerni.Mert sztm ők jutnak be.Ja,és attól se félek,hogy itthon kikapjunk ettől a Körmendtől.lSőt pénteken véleményem szerint simán fogunk nyerni,úgy kb. 18-20 ponttal
#5dobos Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1853

Persze,ez egyértelmű,hogy az "okosok" irányítják a Matifut.

Azt nem gondoltam,hogy ő is ennyire befolyásolható lesz.Igaz,neki sok a veszteni valója még...

De ez így szerintem akkor is nevetsége!Így

#5dobos Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1851

Tehát a tegnapról.Úgy döntöttem nem irok fel este miután hazaértünk.,inkább lehiggadok.

De amiket én is akartam kérdezni,azok már felmerültek.

Ilyen volt:hogy miért kell Sullinak 35 percet játszani(főleg ilyen kézzel).Ricsi nagyon harcos+jó lett volna a palánk alatt.És az Ákos...Ha van egy ilyenszintű játékosunk,miért csak 10 percet kap?Azt is persze 3 részletben.Persze,hogy nem tesz csodát!

A Zét nem akarom szidni,de mégis!Egyszerűen katasztrófa.Az első félidőben jól játszott,de a másodikban.Ahogy szedte (nem szedte) a lepattanókat.Rossz volt nézni.Rossz ütemben,és a labda mellé ugrott,de folyamatosan.Persze amikor hajlandó volt egyáltalán felugrani...

Ezen akkor se lépek túl:Ha betlizik a Gerrit+a Kenny is,(és még sokan),akkor miért nem játszhat a Ricsi+az Ákos!?

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1848
Nem is a "fárasszuk a centert" figura a fontos, hanem a "pihentessük a centerünket".
Előzmény: GordonGekko (1847)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1847
a semmihez képest több. azér ő is megvan 110 kiló, ha csak azt kirakja, frissen, már többet ér mint egy fingani sem tudó (akaró??) Bencze.. bár nyilván nem a Kmd ellen kell bevetni a "fárasszuk a centert" nevű védekezési taktikát.
Előzmény: sporttars from USA (1844)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1846
Matust nem kell irigyelni. Pontosan tudta h mi itt a felállás. Ennek ismeretében vállalta a feladatot. Sőt...
Előzmény: sporttars from USA (1843)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1845
Ez hülyeség! Még Te is megoldás lennél a védekezésben -> 5 fault, amivel 5 sima ziccert lehet "levédekezni", ráadásul egy gyengén büntetőző csapat ellen.

Szóval visszatérve Matusra, ha lenne koncepciója, akkor akár hárman is ugathatnak mögötte/ mellette, akkor is véghezvihetné azt. Szabcsinak az lenne a feladata, hogy csitítja az okoskodókat.
Az a baj, nekem úgy tűnik, hogy nem létezik ez a bizonyos koncepció, és az "ugatás" is leginkább ennek köszönhető.
Előzmény: sporttars from USA (1844)
sporttars from USA Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1844
Azert Ricsvel kapcsolatban tartm, hogy mar nem megoldas vedekezeseben.
Előzmény: beetee (1841)
sporttars from USA Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1843

Az edzo feladata, es akkor most kezdhetnenk megint, hogy mennyire onallo egy edzo mifelenk, es gyorsan ki is lyukadnank oda, hogy miert is jatszik sokat a gyengebben teljesito kulfoldi is.

Nem irigylem Matust, hibazik, de nem irigylem.

Előzmény: AlBaPaPi (1842)
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1842
Viszont akkor nem a "centerfölény dolgon" nevetsz, hanem Matuson, ugye?

Én is, de már leszarom.
Kicsit kezd üldözési mániám lenni: véletlenül nem lehetünk ennyire balfékek!
Nem írom le sokadszorra, hogy miért.

Ezeket a légiósokat se értem ám. Mint az ovis kiscsajok, állandóan megsértődnek, összevesznek az edzővel.
El tudom képzelni, hogy Phillips is azért kap 40 perceket, mert különben bedurcizna, mint múltkor, mikor lecserélték.
Hülyék ezek? Nemhogy örülnének annak, hogy a meccset követő diszkócsajozásdugás előtt pihizhetnének a padon. A zsetont ígyis-úgyis megkapják.
Persze továbbra is úgy gondolom, hogy az edző feladata mindenkit beállítani a sorba.
Előzmény: beetee (1841)
beetee Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1841

Ezen a centerfölény dolgon mindig nevetnem kell!

Bencze Zével, Góbi nélkül ki ellen lennénk centerfölényben???

A másik meg a híresen hosszú, minőségi kispadunk.... hét emberrel játszunk. Mitől lenne ez több bármelyik magyar csapatnál?....

Előzmény: sporttars from USA (1840)
sporttars from USA Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1840

A meccshez ket dolog:

1. Ennyit a sokak altal remeknek tartott bajnoki szinvonalrol. Vagy egy olyan csapat lesz elodontos, amelyik nem kepes 50 szazalekkal sem buntetozni, vagy egy olyan, amelyik igy is kikap tole. Egyeb dobasmutatokrol nem beszelve. Ez a meccs a stat alapjan boven alulmulhatta a sokat szapult noikosar egy-egy rangadojat.

Persze izgalom, hangulat, stb. Hja, ha mar kosarlabda nics.

2. Megint latszik, miert nem vagyunk igazi eros, nyero csapat, meg ezen az ergya magyar szinten sem. Most hagyjuk a fenykor Albacompjait, amikor egy ilyen kepessegu ellenfelet otven ponttal vertunk volna, akkoriban a Kormendnek is remek csapatai voltak. De meg kozepesebb korszakainkban is behuztunk volna egy ilyen meccset, pusztan onbizalombol. Most meg az ideges, gyengen dobo, klasszis nelkul jatszo ellenfelhez butulunk jatekban - mert nekunk pont ugy nincsenek klasszisaink. Ha egy lenne, ez olyan sopres lenne, mint a haz. Igy viszont nem latom semmiben annyival jobbnak a mieinket, hogy akar a tovabbjutasban biztos legyek.

Talan a palyaelony. De szolok, ha veletlenul penteken jo lesz a csillagok egyutallasa es a Kormendnek bemegy ugy hetven szazalekban a bunteto, kikaphatunk. Marmint ilyen jatekkal.

Phillips allando palyan tartasat en sem ertem, de konnye ehet, ha mas jatszana tobbet, azon idegeskednenk. Nekunk csapatmunkaval lehetne eselyunk. Vagy az sem artana, ha allitolagos centerfolenyunk kozepette nem szedne az ellenfel tizenvalahannyal tobb lepattanot.

Gratulalok a Kormendnek.

GordonGekko Creative Commons License 2007.05.02 0 0 1839
felesleges azon vitázni h miért nem ütöttünk oda egálnál a végén... mert akkor meg azért szidnátok MAtust h miért ez a taktika mikor extraszarul dobott a kmd mezőnyből, miért kapnak dobást ajándékba a végén.. inkább azon kell elgondolkodni, hogy a magas ember nélkül játszó kmdnek hogy bírunk 14 pontot dobni egy félidőben... az a szégyen. de semmi gond. menni kell tovább. 1-1 van.
isz-akos Creative Commons License 2007.05.01 0 0 1838

Azért sokkal jobban dobták a triplákat a meccsen, mint mi. A büntetőik viszont katasztrófálisak voltak (ahogy mi sem nagyon villogtunk ebben a műfajban...)

Mindegy ez a meccs elment, készülünk péntekre.

Az ilyen kiélezett meccsekből látszik, hogy bár Matus remek, felkészült szakember, azért van még mit tanulnia. Sebaj, még néhány év, rengeteg hasonlóan kiélezett meccs, és tuti klasszis szakember válik belőle...

Előzmény: Feffo (1837)
Feffo Creative Commons License 2007.05.01 0 0 1837
Én  csak az interneten láttam és nem volt túl folyamatos a közvetítés, de azt én sem értem, miért nem forgatta Matifu jobban a csapatot. Philips sem sokat pihent, nem csak Zé. Ricsi azért a félelmetes Vavra -Metelski duó ellen eljátszhatott volna 6-8 percet. Egy félidő alatt  dobott 14 ponttal soha nem fogunk sehol meccset nyerni. Az utolsó támadásnál szerintem reckíroztunk, a pályán lévő körmendiek nem dobták túl jó százalékkal a triplákat ( Ferencz 6/0-val állt) joggal bízhattunk benne, hogy kivédekezzük a támadást. Ha bejön és hosszabítás után nyerün,akkor  most Matust dícsérnénk. Így utólag logikus: 15 másodperccel a vége előtt egy sima fault,amilyen jól büntetőztek talán egy sem megy be, és  mienk az utolsó támadás. Igen utólag a 14/4-es büntetőzésükre szerencsésebb lett volna építeni. 
Előzmény: isz-akos (1835)
minkota02 Creative Commons License 2007.05.01 0 0 1836
Izgi meccs volt, de mi vesztettük el, nem lehet büntetlen a sok eladott labda, érthetetlen számomra, hogy Ricsi miért nem játszott, na és a vége....totál edzői dilettantizmus, a fakezű hozza fel a labdát pár másodperccel a vége előtt, aki tuti béna büntetőző...nem mi voltunk a végén a profik....
isz-akos Creative Commons License 2007.05.01 0 0 1835

Izgi meccs volt.

Az első félidőben nagyon jók voltunk, főleg a védekezésünk volt nagyon fegyelmezett. Bencze igazi vezéregyéniség volt az első 20 percben.

Az első negyedben kicsit rámijesztettek a bírók, ide-oda fújtak (szándékos vs technikai) de úgy érzem, nem sok rossz szavunk lehet rájuk a meccs egészét nézve.

Számomra érthetetlen hogy mi történt velünk a 3. negyedben. MIntha a fiúk az öltözőben felejtették volna magukat. Kb az 5. percben szereztük az első kosarunkat a 3. negyedben.

2 dolgot nem értek. Miért játszott Bencze végig 40 percet, amikor lehetett rajta látni, hogy a 30. perc környékén már felugrani sincs ereje. Néhány percet ülhetett volna, biztos hogy Ricsi tudta volna helyettesíteni.

A másik hogy 52:52-nél 15 msp-vel a vége előtt miért nem csináltunk egy faultot???? Miért kellett megvárni amig kijátszák a figurát és 3 mspvel a vége előtt tiszta helyzetből behintenek egy triplát????

Nagyon apróságokon ment el ez a meccs, amit 12 pontos vezetésünknél, már szinte zsebben lehetett érezni. Mindenesetre nem érdemtelen a körmendi győzelem, a végén higgadtabbak voltak.

Félek tőle nagyon fel lesznek pörögve pénteken, dehát ettől szép a play-off!

#5dobos Creative Commons License 2007.05.01 0 0 1834
Ez nagyon helyes Ákos.De akkor a hangotok se hagyjátok otthon! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!