Magamból indultam ki, azt hittem, hogy Ti is téliálmot alszotok:-)))) Már tényleg jöhetne a tavasz, jó lenne megint a szépségekkel foglalkozni a gyönyörű, napsütéses időben:-)))
Pontosabban Algériában voltunk (apósom dolgozott ott), nem tudom itt írtam e arról, hogy a kiszáradt folyómedrek kilométeres sorban teltrózsaszínnel vannak tele, ami azt jelenti, hogy vsz. ez a legősibb fajta, vadon nő. Egy botanikuskertben láttam csak egy hatalmas szimpla bordó virágosat, másra nem is melékszem, pedig nyáron voltunk, kb. 45 fokos hőségben.
Na már látom, hogy nekikezdesz a magvetésnek hamarosan, mert ilyen szerintem csak így lehetséges. Most még izgatottabban várom a kicsinyeim virágzását!
Képzeld el milyen széopek ezek, ha vízbe tesszük és úgy kisimulnak a szírmok. Először a fa asztal hasadékába dugtam az aljukat és úgy fényképeztem, aztán nem is tudom hogyan jött az ötletem. Ezek valami digitális technikával lehetnek megcsinálva.
Egy biztos, hogy idén egy-egy virágról is fogok közeli képet készíteni, hogy be tudjuk azonosítani. (Úgy csinálok, mintha olyan sok lenne! Hi-hi-hi!) "Nana Rosso"