Az 5-8-adik helyet el kell felejteni, mert az azzal a 'lehetőséggel kecsegtet' ami Kecskeméten is történt..
Azaz csökkentett költségvetés.
Mondjuk nem kell 200 milla arra, hogy jó csapatunk legyen, csak egy EDZŐ és megfelelően kiválasztott játékosok. (És persze egy rutinos vezér, akire lehet hatn némi nosztalgiával. :-) )
Mondjuk érdekes, hogy Kámi tudja az Alba érdekeit szolgálni, Ákos meg nem?
Philips megint gyengus volt szerintem. Kestutist meg nagyon elvitte a szive az első 20 perc után, amikor is szinte tényleg minden dobása bement. Egyszerűen túlpörgött...
Egyébként nem hiszem hogy Brigi annyival jobb lenne Ricsinél, amennyivel többet pályán volt ma.
Ricsi nagyon lelassúlt, nem nagyon tud mit kezdeni a körmendi gyors emberekkel, most is beszedett 3 faultot pár perc alatt értékelhető momentum nélkül.
Ákos 4 percét 2 dologgal lehet magyarázni és a kettő "körülbelül" összefügg.
1, Matus nem bízik már abban, hogy Áki 100%-ig az Albacomp csapatát tudná szolgálni a hátralévő meccseken.
Én is jobban örültem volna, ha 3-1-gyel megyünk tovább, így azért nagyon kemény lesz az ASE ellen.
El is úszott a döntőnk, most már azt mondom..
(Furcsa is lett volna, ha éppen ez a csapat nyer bajnokságot, akiknek az alapszakaszban a 26-ból 5 jó meccsük nem volt, mégis 2003-as csapatunk óta nekik lett volna erre a legnagyobb esélyük.)
Jól számoltam hogy Ákos kb 4 percet játszott összesen??? Miért????
Bencze sérülése után Ricsi miért nem játszott???
Marci jó volt, de rengeteg triplakisérete kimaradt sajnos.
Ez van, mostmár kár a történteken rágódni. A Körmend nagyon taktikusan nyerte meg a meccset annak ellenére, hogy az egyik kulcsemberük már az első félidőben lesérült.
jól hangzik, de a vasárnapi túra nekem kimarad, mert vasárnap délután focimeccsem lesz. De nem hiszem, hogy nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy fogunk mi még menni play-off meccsre, Vas megyébe :-)))
Akkor szerintem halasszuk a dolgot szerintem,mert még mindig nem tudom,hogy a Drica mikor ér haza.És nála vannak a cuccok,és el kell menni még hozzá.Akkor egyezzünk meg abba,hogy vasárnap indulás elött pótoljuk a dolgot.Aztán meccsen meg gyere oda közénk,és pontosan megdumáljuk.A meccs ugyis uncsi lesz,amikor már 20-al vezetünk... :)))
Mi ebben a meglepő? Jövőhéten pénteken Vidi-Győr. Ugyanabban az időpontban Cornexi-Győr. Mondjuk így nem csak a fehérváriaknak, hanem a győrieknek is ketté kell majd szakadniuk.
erre én azt mondom h mindenkinek azzal kell foglalkozni ami a dolga. ha valaki a gatetorade-es kulacs kinyitásában profi, akkor az legyen a feladata... ha a törölköző hajtogatásban, akkor az... és így tovább...
Szerintem nálunk ha nem is a szponzor,de a vezetőség mindenképpen beleszól a cserékbe.Tudom,mert ültem már Sopronban (pont idén) a vezetőségünk mellett 2 székkel.És Nagy G. + Minárovics végig üvöltözött,hogy kit hozzon be a Matifu...És ez tuti!
De ha igazak voltak tavaly a pltykák,akkor állítólag a Nestlés ember igencsak mondta,hogy ki játszon.Mondom,ez nem tuti,csak úgy hallottam erről is.
ezt én se értem. nálunk nem jellemző az egyedi szponzor, így kicsit illogikus a dolog. főleg egy légiós esetében. és nem hiszem hogy új szponzorunk lenne a Koninklijke Philips N.V személyében... úgy tudom, ők a labdarúgásban érdkeltek, Eindhovenben. :))