Én is remélem,hogy a fiatalok játszanak,de úgyse...Sajna.De ez a mi hozzáállásunk.Van egy Hangánk,talán senkinek nincs ilyen tehetsége,mint nekünk.De legalább aláirattunk vele egy 5 éves szerződést!Ez jó!
Marad????? De minek? Bizonyított valamit???? Ennél sokkal többet produkált tavaly ROD mégis lapátra került.
Én úgy vagyok vele, hogy ebből a keretből 1 légióst kellene megtartani, LOWE-t.
Hiába dobál mostanában sok pontot Marci, én nem vagyok vele összességében kibékülve. Ma is bement neki az első félidőben minden, aztán azt hitte a másodikban is, hogy neki kell mindent elvállalnia. Néha már kínos volt, hogy a leglehetetlenebb helyről is triplát akart dobni...persze a második félidőben 6 kisérletből egy sem ment be. Egy erélyes edző a harmadik rossz kísérlet után, leülteti 2-3 percre, addig lett volna ideje elgondolkodni, hogy jó dolog-e mindent elvállalni. Philips, sztem sokkal jobb, higgadtabb és nyugodtabb irányító mint Marci. De engem ő sem győzött meg, hogy itt lenne a helye. Brigi talán még az a légiós akiben látok egy kis fantáziát Lowe mellet, de azért biztos lehet nála is jobbat találni.
Talán jól is jön nekünk idén ez a pofon, hogy nem biztos, hogy elég összevásárolni 2-3 "sztárt"...talán a csapatépítés fontosabb lenne!!!
Szerintem nem játszunk.Mintha tavaly se játszottak volna,és az alapszakaszban elért helyezés szerint lesz az 5-8.Szerintem.De remélem valaki aki tudja,leírja ide.
Most egyébként játszunk az 5-8 helyért, vagy vasárnap számunkra vége a szezonnak?
Mindegy, fiatalokat akarok a pályán látni. És nem (csak) körmendi fiatalokat!!!!
Azért számomra nem meggyőző az, hogy Sullivan azért játszik 38 percet, mert jobban védekezik, mint a magyar válogatott Ákos. Még ha így is lenne, azért egy válogatott játékos biztos többet érdemelne mint 4 perc. Még akkor is, ha fél lábbal már egy másik csapatban van.
Egyébként szerintem a körmendi meccset Matus rontotta el, a mait meg Sabáli nyerte meg!
Jelentem beszéltem meccs után érintettekkel.Szabolcs Ferencel+Ákossal is.SZ.B.-től annyit kérdeztem,hogy miért játszik ennyit a Sulli?Válasz:mert jobb védekezésben,mint Áki.Van benne igazság,de nem győzött meg,mert támadásban...
A másik kérdésemet amit feltettem azt most inkább hagyjuk.
Ákossal amit beszéltem,majd akit érdekel személyesen elmondom.Tanulságos volt az tuti...
Zét kérdezem.Mi van a lábbaddal?"Ki ment a bokám"
És vasárnap játszol? "nem tudom".Jellemző.Tehát nem.Mondjuk ez lehet,hogy jobb is nekünk...
Az 5-8-adik helyet el kell felejteni, mert az azzal a 'lehetőséggel kecsegtet' ami Kecskeméten is történt..
Azaz csökkentett költségvetés.
Mondjuk nem kell 200 milla arra, hogy jó csapatunk legyen, csak egy EDZŐ és megfelelően kiválasztott játékosok. (És persze egy rutinos vezér, akire lehet hatn némi nosztalgiával. :-) )
Mondjuk érdekes, hogy Kámi tudja az Alba érdekeit szolgálni, Ákos meg nem?
Philips megint gyengus volt szerintem. Kestutist meg nagyon elvitte a szive az első 20 perc után, amikor is szinte tényleg minden dobása bement. Egyszerűen túlpörgött...
Egyébként nem hiszem hogy Brigi annyival jobb lenne Ricsinél, amennyivel többet pályán volt ma.
Ricsi nagyon lelassúlt, nem nagyon tud mit kezdeni a körmendi gyors emberekkel, most is beszedett 3 faultot pár perc alatt értékelhető momentum nélkül.
Ákos 4 percét 2 dologgal lehet magyarázni és a kettő "körülbelül" összefügg.
1, Matus nem bízik már abban, hogy Áki 100%-ig az Albacomp csapatát tudná szolgálni a hátralévő meccseken.
Én is jobban örültem volna, ha 3-1-gyel megyünk tovább, így azért nagyon kemény lesz az ASE ellen.
El is úszott a döntőnk, most már azt mondom..
(Furcsa is lett volna, ha éppen ez a csapat nyer bajnokságot, akiknek az alapszakaszban a 26-ból 5 jó meccsük nem volt, mégis 2003-as csapatunk óta nekik lett volna erre a legnagyobb esélyük.)
Jól számoltam hogy Ákos kb 4 percet játszott összesen??? Miért????
Bencze sérülése után Ricsi miért nem játszott???
Marci jó volt, de rengeteg triplakisérete kimaradt sajnos.
Ez van, mostmár kár a történteken rágódni. A Körmend nagyon taktikusan nyerte meg a meccset annak ellenére, hogy az egyik kulcsemberük már az első félidőben lesérült.
jól hangzik, de a vasárnapi túra nekem kimarad, mert vasárnap délután focimeccsem lesz. De nem hiszem, hogy nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy fogunk mi még menni play-off meccsre, Vas megyébe :-)))
Akkor szerintem halasszuk a dolgot szerintem,mert még mindig nem tudom,hogy a Drica mikor ér haza.És nála vannak a cuccok,és el kell menni még hozzá.Akkor egyezzünk meg abba,hogy vasárnap indulás elött pótoljuk a dolgot.Aztán meccsen meg gyere oda közénk,és pontosan megdumáljuk.A meccs ugyis uncsi lesz,amikor már 20-al vezetünk... :)))
Mi ebben a meglepő? Jövőhéten pénteken Vidi-Győr. Ugyanabban az időpontban Cornexi-Győr. Mondjuk így nem csak a fehérváriaknak, hanem a győrieknek is ketté kell majd szakadniuk.