Mindenféle digitális forrásból származó félrevezetés szerint akartok közeledni! Pedig az élet olyan qrva egyszerű. Elindultok Sijjófok irányába (ezt minden rendes magyar tudja hol van). Rákanyarodtok a 65 fűútra, ezután már csak a táblákat kell leolvasni, vagy vinni egy olvasni tudó embert. Oszt kész. Az egyedüli kafarc Lengyel környékén lehet, de arrafelé is lehet találni magyarul tudó embereket, akik hasukat fogva a röhögéstől terelik újabb és újabb tévútra a gyanútlan autosókat.
Szkennelek be normális térképeket és rárajzolom. A jövő héten fennlesz. Addig esetek kétségbe nyugodtan, hogy a világ melyik eldugott szegletébe rángatlak el benneteket.
Aki addig nem bírja ki nézegesse a www.gyulajrt.hu honlapon levő félrevezetést.
Induljon el:
Bajcsy-Zsilinszky Endre utca (Dunakeszi)
Térkép
800 méter után forduljon balra:
Fő út (Dunakeszi)
Térkép
980 méter után forduljon jobbra:
2 sz. Főút (Budapest)
Térkép
1920 méter után haladjon tovább egyenesen:
Váci út (Budapest)
Térkép
11.75 km után haladjon tovább egyenesen:
Bajcsy-Zsilinszky út (Budapest)
Térkép
1610 méter után haladjon tovább egyenesen:
V. Bajcsy Zsilinszky út (Budapest)
Térkép
50 méter után haladjon tovább egyenesen:
Bajcsy-Zsilinszky út (Budapest)
Térkép
110 méter után haladjon tovább egyenesen:
Deák Ferenc tér (Budapest)
Térkép
110 méter után haladjon tovább egyenesen:
Károly körút (Budapest)
Térkép
520 méter után forduljon jobbra:
V. Kossuth Lajos utca (Budapest)
Térkép
360 méter után haladjon tovább egyenesen:
V. Ferenciek tere (Budapest)
Térkép
100 méter után haladjon tovább egyenesen:
V. Szabad sajtó út (Budapest)
Térkép
130 méter után haladjon tovább egyenesen:
V. Erzsébet híd (Budapest)
Térkép
560 méter után forduljon enyhén jobbra:
I. Döbrentei tér (Budapest)
Térkép
170 méter után forduljon enyhén balra:
Hegyalja út (Budapest)
Térkép
1420 méter után haladjon tovább egyenesen:
XI. Budaörsi út (Budapest)
Térkép
2780 méter után haladjon tovább egyenesen:
M1-M7-es Autópálya (Budaörs)
Térkép
7270 méter után haladjon tovább egyenesen:
M7. Autópálya (Siófok)
Térkép
92.91 km után forduljon balra:
65 sz. Főút (Murga)
Térkép
62.99 km után forduljon jobbra:
6535 sz. út (Tevel)
Térkép
5790 méter után forduljon jobbra:
6537 sz. út (Kisvejke)
Térkép
5900 méter után forduljon élesen jobbra:
6538 sz. út (Lengyel)
Térkép
3280 méter után haladjon tovább egyenesen:
65163 sz. út (Lengyel)
Térkép
750 méter után megérkezett.
Dögöljek meg, ha tom,h hun wan itt Dunakexin a Bajcsy Zs ucca. Most akko merre menjek?)))
Nem vagyok ellene! Én is szeretném végre értékén kezelni ezt a tuningot, mert bár az alap Pio hanggal sem volt gondom és ez a tuning után egyértelműen javult, de más CD-játékossal nemigen volt módom meghallgatni (NAD 5320-al, annál összességében jobban szólt, bár rock-on jó volt a NAD hajtóssága, a Pio ahhoz képest sápadtabb volt).
...arra gondoltam, hogy a kontraszt növelése érdekében csatarendbe állitunk majd egy mezei philipcet is, hogy jobban domborodjon a kölömbség... na, jó ötlet?
A dig. kijáraton nem változtat a tuning és én sem nyúltam hozzá (NaNá!!).
Az eredeti DAC megmarad és emellé Zoli beépít egy DAC-ot komolyabb cheap-készlettel mint az eredeti és vsz az analóg erősítés is jobb. Ehhez új (és vsz jobb) tápot rak bele. A hátoldalon új aranyozott csatit szerel fel és jobb tápkábelt ad hozzá. Szinte egy új külső DAC-nak megfelelő cuccot pakol bele ebbe a kis dobozba.
A hátlapi csati kivételével teljesen visszaállítható a tuning csak persze akinek füle van megkérdezi hogy minek.
Természetesen kiváncsi vagyok, hogy szerepel az A.A. DAC-kal szemben, de igazán tanulságos lenne egy Lupus 2-es DAC-kal is összehasonlítani (Felhívás keringőre).
A tuning szinte pont annyiba kerül mint az azóta már megszűnt HiVox Junior DAC.
Szabadtéri megmérettetésről még nem is hallottatok?
Sőtt! Ha van budi...retirák...szal olyan kültéri bodega, akkor még fel is lehet készülni a dologra, Biginek van jó nagy hanxoroja, tudunk csinálni olyan sub-ot hogy csak na!
(nem mese, anno egy haveromnál a gardenpartihoz ezt a megoldást találtuk ki, frenetikusan nagyot szólt a bodega eleinte, csak kélsőbb, amikor már a filmszakadás határán voltunk, akkor jöttek a bajok, volt aki belepisált, és az egyik csaj tele is hányta......)
Lentebb már említettem, hogy a helységek akusztikája rémálom kategóriába tartozik. A tanterem és a tetőrér hodály, a kisszobák picik és kizárólag emeletes ágy van bennük. Ha visszalapozol találsz képeket.
Abban reménykedhetünk, hogy a szomszédos vadászházban nem lesznek vendégek, és abban is kapunk helyet.