Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Sohasem merültem a pecázás rejtelmeibe,pedig Tisza parti gyerek vagyok.
A sógorom nagy pecás,ídőnként vele elmegyek a Tiszára,de max nézelődni mert ahogyan írtad a napokban,tele van ellenőrökkel minden,figyelnek távcsővel,ki és mennyi horgot dob a vízbe...szóval érted.
Igen, beragatt a bilenytú. Talán nem kellett volna a gépnél nézegeti a pina.hu-t. :-)
Tényleg meg akartam kérdezni hogy te nem jársz horgászni ott valamerre? Vagy nem fog meg az a hobbi? Rakamazon van egy jó víz a morotva. A Tisza is közel van, bár' ott ismerni kell a jó helyeket.
Vagy csak megjavult a klaviatúrája. :-) Ááá nem korrepetálom, megteszi azt helyettem Sulifix tanár úr! :-)
Öregem még mindig nem tudok napirendre térni a mai akciónk felett. :-) Mekkora szabadrablás volt már baszki! :-) De most mi voltunk az útonállók! Vagy mint a Piranha-k, amikor kaja esik a vízbe, és szétkapják. :-) Azok is összedolgoznak, láttam a múltkor a Nat Geo-n.
Azért volt jó hír is. -1 cigány. :-) Ahogy hallom a vízbe is beledöglött már jópár, hát csak így tovább!! :-) Én máson kaptam fel a vizet tegnap de nagyon.
Meg is adtad a választ. Nálunk milliárdokért adnak át egy rakat fost a népnek, amit a mi adónkból építenek. Mert ezt meg merik nálunk tenni. Nem kell csodálkozni Ati, nézzél szét a közéletben, és az útviszony már meg sem fognak lepni.
Viszont a helyesíró géniuszt most dícséret illeti mert a legutolsó hozzászólása teljesen rendben van így első ránézésre. Csak ragad már rá valami a ragasztón kívűl.
Jah hát igen a kátyú.......... A huszadrangú kis hegyi utak is nagyságrendekkel jobbak mint pl. itt a belvárosban. Nálunk átadnak milliárdokért 1 km autópályát, ami egy tél után szétmállik.
Igen igazad van, nagyon szép helyeken mennek, főleg a kastélyok tetszenek, olyan tipikus francia táj, mint ahol régen a francia utcai F1-es pályák kanyarogtak. Mindig arra emlékeztet a környék. A búzatáblák meg a sík terület pl. a régi Reims-i pályára. Meg tetszik az Ifj. Knézy és Sípos János stílusa meg gondolkodása. Képben vannak nagyon a témában.
IRC-t láttam a műsorajánlóban de végül kihagytam. MotoGP-t még nem néztem meg neten, ( volt hétvégén Sachsennring-en Német GP ) Volt WTCC, abba valamennyit belenéztem de nem volt kedvem a Norbizást hallgatni ahogy csapkodják a nyelvükkel az ánuszát a kommentátorok. Még a Tour De France is jobb. Néha olyan fasza rally-pályákon mennek ember..... Simán el tudnék ott képzelni aszfaltos futamot.
Jah igen: :-) Kicsit csontos volt a segge de egyszer ki lehet fugázni mindenképp. :-) Viszont a gyermekemet nem engedi láttatni. Na erre mondjál valamit. Micsoda világot élünk.
Igazából még filózok, mert még van pár nagyon durva portékája, de nem tudom melyik legyen a befutó. Egyszerűen nem lehet választani. Mellesleg egy része dedikált is ahogy a fotókon látszik.