Hello, mar ha nem gond nezd mar meg, hogy az alulirott alapjarati magnesszelepednel az elektromos csatlakozas az hova fut a motorterben?
Nekem ugyanis az elozo tulaj valahogyan levagta tovestul...nem is tudtam hogy kabel jon ki belole, amig az uj stromberg a kezemben nem volt...:-)
Hiaba no, a ganyolo-tagozat sufni szakosztalya nem vegzett felmunkat a kilencvenes evek elejen (sem).. Mentsegukre legyen szolva en sem tudom hova kell kotni egyelore. Ez a henger alaku szelep elzarja a naftat, ha nincs gyujtas rajta, tehat
a motor utanjarasat akadalyozza meg leallitasnal de ha amugy jo a rendszer , akkor nincs ra igazan szukseg. Az alapjaratot jolmukodo Stromberg eseten egy csavarral lehet allitani, ahol a gazrudazat eleri a folytoszeleptengelyt. eleg szimpla. Persze ha mondjuk nem mukodik jol a startautomatika, vagy tul dus a keverek stb stb, akkor elobb azt kell beallitani...
Alvázszámot szerintem ahhoz hogy csak nehezen lehessen megmondani hogy cserélve lett úgy lehet, ha az egész első keretet átrakod és a doblemezhez ponthegeszted a tetejét. Mondjuk nem egyszerű feladat az biztos, de nem lehetetlen. Az én kékemen valószínűleg törve volt az eleje és ki lett cserélve a keret. Ezért nincsen eredeti gyári száma, csak egy összevissza számsorozat.
A kárpit azért szokott szétmállani, mert eső esetén az ablak rosszvízlehúzója mentén befolyik a víz és a farostlemez alapú kárpit szétrohad. Többek között az ajtó alja is így kap vizet és rohad szét.
Megoldható de nem lesz hibátlan mert egy csomó más számmal is egyeznie kell.Kell szerezni egy af es autót innen már oda kerül ahova akarod, nekem senki nem javasolta