Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Bocs, én ezt nem kívánom se tőled, se kígyószisztől.:-)) Elég szórakoztató faktor van abban is, ahogy vért pisilve tekeregtek ezzel az egyértelműen törvényellenes nyilatkoztatással.
"Eddig mintha azt mondtad volna, hogy ha nincs bizonyíték, kapásból elutasítják a feljelentést.
Tehát akkor van bizonyíték."
Ne kavard össze. A feljelentés önmagában mutatja, hogy van kellően erős bizonyíték:
"Ezt én egy szóval sem írtam, már megint képzelődsz a magad korlátolt szellemi képességei folytán.
Azt írtam - és ezt fenn is tartom -, hogy akkor van nyomozás, ha megfelelő bizonyítékokat is a feljelentés mellé tudtak tenni. De természetesen majd a nyomozati hatóság kideríti, hogy mi is történt pontosan.
Bizonyítékok tehát vannak, anélkül meg sem indult volna a nyomozás." (11079)
Az régen volt (ki emlékszik arra, mi volt 4 napja), hogy feljelentést csak megfelelő bizonyítékokkal lehet tenni, most a nem jelent semmit véleményen van:
"A vizsgálódás még nem jelent semmit. Feljelentésre vizsgálódni kötelesek a hatóságok, és ez csak ennyit jelent." (13581)
2022-ben egy ellenzéki jelölt kihívója egy Fideszes lesz. Nagy érdeklődés mellett az RTL klub megrendezi orbánka és az ellenzéki miniszterelnök jelölt vitáját.