tényleg. nem akarok elkiabálni semmit (pláne, hogy nem álmodtam kosárlabdáról...), de ugye tudjátok, hogy két hét és letelik az a bizonyos hét szűk esztendő!?
"TAKÁÁÁÁCS micsinász a csapatoddal!!!" szerintem ez a 90-es évek legnagyobb riporteri mondata. :))
amőgy a közvetítésről: valóban szép h online megy, felirat minden. nekem az álmom lenne h az FTV valaha legalább az eredményt kiírja mondjuk negyedenként... de azt sajnálom h az online szinte csak a bemelesítésnél megy. a meccset kvázi nem lehetett követni. Ede meg nem jött be. csak a fulkúrt maradt nekem... :(
És amikor láttad, hogy már vagy 20 ponttal vezetünk, akkor vetted a bátorságot, és a csikágó felőli alsó bejáraton belopóztunk, de úgy, hogy még véletlenül se vegyen senki sem észre:-))) Nyertünk is...
Egy árva szóval nem mondtam, hogy csaltak, de még csak meg sem fordult a fejemben. Egyszerűen magam elé képzeltem a keddi körmendi hangulatot, azt megszoroztam 10ezerrel...és ezek után számomra kicsit meglepő, hogy ennyi faultot mertek befújni a sporik a körmendiek ellen...
Ennyi, nem kell belemagyarázni bármi olyat, amire nem is gondoltam. Nem szép dolog:-))
"Azért meglepődnél, ha néha beleolvasnál más csapatok fórumaiba... :))"
Lehet, hogy naív vagyok... Megy máshol is az anyázás?:-)))
A csapatról természetesen lehet vitatkozni, de legalább egymást ne cseszegessük, elég ha mi cseszegetjük a játékosokat, meg ők minket, amikor egy-egy nyert meccset teljesen érthetetlen módon veszítenek el...
Jó lenne mostmár túlleni a Körmenden, nem hittem volna, hogy a mi párosításunk lesz az egyetlen, amelyik 5 meccsig fog tartani.
Akárki is lesz a Falco ellenfele, hatalmas meccsek lesznek, az tuti. A Pécs-Szolnok párharc első ránézésre elég egyoldalúnak tűnik...
Na!Hazaértünk Körmendről!Hát nem gondoltam volna!Le a kalappal.SZÉP VOLT FIÚK!!!
Ma többen voltunk,mint kedden,és ez nagyon meglepett!És a hangulat...Hát az nagyon jó volt szerintem.És ezt kellene folytatni itthon is.Jöjjön már ki mindenki!Emberek legyen már tele a csarnok!!!
A mai derbin,főleg az első félidőben,és az utolsó negyed 2.felében nagyon koncentráltan játszottunk+fegyelmezetten is.Ez nagyon tettszett!És védekezésben is odaálltunk végre!Gerrit irdatlan mennyiségű pattanót szedett!Nagyon jó meccs volt,csak így tovább szerdán is!
Azért az durva, hogy Körmenden 2x annyi büntetőt dobhattunk, mint a hazaiak. Mi 22-öt, ők 11-et. Igaz mi 22-ből 12-öt értékesítettünk, ők 11-ből 6-ot. Bár %-ra ez kb ugyanannyi, mégis furcsa...
Az a baj velünk Alba szurkolókkal, hogy mi még egy győztes meccs után is egymást baszogatjuk. Nem hiszem, hogy van még egy ilyen szurkertábor kis hazánkban. Ahelyett, hogy örülnél, hogy olyan szurkolóink vannak, mint pl Bird, aki nem csak szereti, de érti is ezt a sportot, a legelső adandó alkalommal belekötsz, mert egyszer (ismétlen egyszer) egy teljesen tét nélküli Nyíregy elleni meccs első 15 percét nem a B középben töltötte, hanem néhány emberkével együtt, kosárlabdáról beszélgetve együtt sörözött.
Az ok, hogy az én hsz-eim után, még 3 év múlva is azt fogod hangoztatni, hogy én Londonból kritizáltam 2006 őszétől 2007 márciusáig... de azért nem kéne ezt a piszkálódást másoknál is alkalmazni.
Jó lenne mostmár pontot tenni a történet végére, és nem állandóan múltbeli dolgokat felhánytorgatni. Bár az tény, hogy a múlt (főleg az Alba múltja) szebb, mint a jelen. De had legyen az embernek akkor is véleménye, ha nem a helyszínen nézte meg a meccset, hanem csak felvételről, vagy akkor is, ha még a felvételt sem látta, csak a statisztikát.
Komolyan mondom, néha annyira irigylem más csapatok szurkolótáborát. És nem azért mert 200-an vannak mindnehol idegenben, meg otthon félelmetes hangulatot teremtenek. Hanem azért, mert egymást megbecsülik még akkor is, ha más a világnézetük. Mert egy dolog közös bennük. a csapat iránti szeretet. És a szeretet nem azt jelenti, hogy agyba-főbe dícsérni a csapatot alkotó játékosokat minden esetben. Néha rászolgálnak a játékosok a szurkolók kritikájára is, úgy gondolom.
Bird, basszus mi van Veled??? Mi a francért kell foglalkoznod sporttárs provokációjával? Nem voltál ott, és akkor mi van? Nehogy már magyarázkodj, mert kimaradt egy play-off meccs az életedből.
Tényleg, szerdán jössz?:)
Előtte Chicago? (lassan mondom, hogy mindenki megértse... ELŐTTE???) :-))
Nem is akarok Falco meccsel kapcsolatban esélyt latolgatni, amíg be nem húzzuk a szerdai meccset. Őszintén megvallva, nem hittem, hogy nyer az Alba ma, még akkor sem ha elég tartalékos a Körmend. Most újra az Alban van a lélektani teher, a körmendiek viszonylag felszabadultan játszhatnak. Nagy meccs lesz az tuti, de hihetetlen hogy egy 8:24-es első negyed után, hogy lehet egy 24:9-es harmadik negyedet produkálni???
"Isz-akos Londonból mondta meg ki mennyire lélektelen mifelénk,"
De a múlthéten legalább úgy pofáztam a 2 meccsről, hogy mindkettőt láttam élőben, azért ez már haladás, nem igaz?
Egyébként nem furcsa, hogy a Körmend elleni play-off első és negyedik meccsén nem voltam ott, akkor nyertünk, amikor ott voltam (2. és 3. meccs) akkor meg kikaptunk?
Na majd az 5. meccsen kiderül, mert ha így van akkor sajnos kikapunk, mert akkor megint ráérek és megyek meccsre.