Milyen volt a Maidnem?Ezt főleg sevent sontól kérdem:)
Amúgy mit szóltok az új dévédéhez?Di'Anno-s korszaktól a Piece Of Mind túrnéig tartalmaz koncerteket,többek között azt a jó kis Hammersmith-es koncertet a number túrnéjáról amit már letölthettünk arról a ruszki honlapról.
Mondjuk engem jobban érdekel a következő része ennek a dvd sorozatnak,ami meg a Powerslave és a Somwhere in Time túrnéiról fog csemegézni,az lesz ám a döfi.Szerintem még kap egy dvd-t a Seventh Son és a Fear Of The Dark közti korszak,egyet a Blaze-éra meg egyet a reunion korszak,Ed Hunter túrnétól a Dance Of Death túrnéig.Legalábbis remélem hogy itt csinálják:)
Egyébként a jövőnyári túrnén állítólag erre a korai korszakra koncentrálnak majd,ezt a dvd-t túrnéztatják majd úgymond.Nekem van egy olyan érzésem hogy kezd elköszönni a banda.Dickinson nyilatkozta tavaly hogy már most leállnak a túrnézással és évente pár nagyobb showt adnak majd,és 5 év múlva meg már szinte semmi koncertet nem nyomnak majd.Szóval kijön ez a pár dvd az elkövetkezendő 3-4 évben,felölelve a banda karrierjét,mindegyiket kicsit megtúrnéztatják nyaranta és 2007 körül leteszik a lantot.
talán végre olyan számokat is játszanának nekünk mint a rime of the...,vagy a alexander the great,legalábbis én örülnék neki:)
a maidnem koncert nagyon jo volt a setlist rendesen megnyult:
1 back in the village
2 deja vu
3 szégyellem de nem emlékszem
majd....az egész Piece of mind album! utána
4 flash of the blade
majd a szokásos záró nóták'egyszoval szuper volt
Maiden-t a Szigetre!!!
"Plans are currently being put together for Iron Maiden play some festival and stadium dates next summer and bring the 'Early Days' back to life. The band will be linking in the look and feel of their beginnings in the stage set as well as performing some classic tracks from that time which havent been heard live for a while!!. Dates will start to be announced in the near future."
No ébresztő rockerek, 1 hónapja pang a topic!
Szept.17. - Wigwam - Iron Maidnem - most végre tuti ráérek, csináljunk 1 jó bulit! Jöttök?
Előtte "kis" :) sörözés, hm?:)
Nekem egy kicsit uncsi volt ez a tegnapi koncert. AC/DC-t hagytam ott, hogy időben odaérjek, bár ne tettem volna! Még negyed hétkor is a Fekete sereg nyomta. Az igazi nagyágyúkra szvsz már nem maradt idejük, sajnos.
Na megvolt idénre is az első soros Maidnem-érzés... jól nyomták, csak a két (egyébként jó) Seventh Son-os szám helyett mondjuk nyomhattak volna három rövidebbet... nade nem panaszkodok, ami volt ütött... csak akkor jött a nagy b@zmeg, amikor kiderült, hogy mikor játszanak nagyot a Wigwamban (szept. 17.) - akkor már pont nem leszek Pesten... (tényleg, Germánföldön tudtok hasonló kaliberű Maiden-tribute csapatról?)
Hehehehehe... :-))))))) de milyen lenne már tényleg, legóban kihozni egy-két csapatot... ha nem is Maiden - habár Eddie nagyot ütne... :-))))) - de pl. Kiss, Ozzy látványos lenne, King Diamond meg sokszorosan passzolna, hiszen ő is onnan valósi, mint a műanyagkockák... :-)))
Maidnem-en ott leszek én is természetesen, lehetőleg, mint tavaly, meg tavalyelőtt, most is az első sorban...
Erin Maiden -nek hivjak oket s tuti jol jatszottak habar szerintem Patrik hangjat nehez barmelyik maiden tribute bandnek is felulmulnia!inkabb diannos hangja volt a sracnak s ezeket jatszottak,nem ebben a sorrendben:
iron maiden,trooper,hellowed,number of,evil that men do,can i play with madness,clairvoyant,die with your boots on,children of the damned,running free,wrathchild,run to the hills,phantom of the opera,fear of the dark!
Itt per pillanat itéled idő van...
Remélem jártál már a 22 Acacia Avenue alatt,és bekukkantottál egy charlotte-hoz aki ráadásul harlot:)Anélkül haza ne gyere:)