Toronymagasan Ákos volt ma a legjobb játékosunk. Rajta tényleg látszott az, amit lenyilatkozott a hírlapban, miszerint "felszántja" a pályát. Kár hogy Matustól nem kapott több lehetőséget a play-offban. Míg Philips szinte minden meccsen végig pályán volt....
Gratulálok a Körmendnek, nagyszerű CSAPATUK van! Csupa nagy betűvel: CSAPAT.
Akik az utolsó leheletükig, egymásért, szivvel-lélekkel tudnak küzdeni.
Nem elég, hogy meghatározó játékoskat veszítettek el menet közben, még anyagi gondok is nehezítették a helyzetüket. És mégis...mégis pályahátrányból tovább tudtak jutni, a papíron legerősebb (?) gárda ellen...
Ez van, én nem fogom szidni az Albat (év közben megtettem már ezt - meg is kaptam érte a magamét, mégis az idő sajnos engem és a kritikáimat igazolta)
Szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy gratulálok a Körmendnek, és szívből kívánom, hogy nyerjék is meg a bajnokságot, számomra szimpatikus a csapatuk, az ahogy egymásért szivvel-lélekkel küzdenek, még a nehéz anyagi helyzet ellenére is.
Nos akkor itt vagyok újra! Nem tűntem el, szándékosan nem írtam ide az elmúlt egy-két hónapban,nem volt kedvem ahhoz hogy egy győztes meccs után örvendjek, egy vereség után meg fikázzak.Merthogy ez az idény ilyen volt, meglepetés győzelmek és még meglepőbb vereségek(vagy mégsem?).Az utolsó hozzászólásomban arról írtam hogy nekem nincsenek illuzióim, ezzel a csapattal nem fogunk négy közé kerülni.Hát igazam lett, de ne gondolja senki hogy én ennek örülök, mert nagyon nem így van!Drukkoltam a csapatnak az utolsó másodpercig,de nem sikerült.
Az volt a legnagyobb probléma hogy nem volt legalább egy klasszis játékosunk,aki mindig hozza magát,és aki kihuzza a csapatot a szarból amikor kell.Folyt.köv.
Azt,hogy Sully-n ment el a derbi,vagy hogy a Zé védekezésben+a második félidőben támadásban is NULLA.
Vagy tegyem fel ismét a kérdésemet?Hát legyen.Miért nem játszott a Góbi Ricsi már megint egy percet sem?Hmm?"drága és tisztelt" elnökség!Mi a magyarázat?
Hajrá Nagy G?Ez mi?Majdnem egyetértek veled...(csak vicc volt,remélem a tied is)
A meccs utáni affér az elnökségi tagokkal,azt meg hagyjuk...
És most hogy ezeket leírtam,most mi lesz?Letiltják majd ezt a fórumunkat is?
Ja,és gratula amúgy a Körmendnek.Mert mi nem i érdemeltünk továbbjutást szerintem!
Nem hiszem, hogy Matifu vak és süket lenne. Valamilyen okból az észérvek ellenére a pályán tartotta a fakezűt, aki védekezni se tudott, irányítani se tudott, dobni meg aztán pláne nem.
Szerintem nem a Sully vagy a futtatója hibája ez, hanem azoknak akik hagyják sérült kézzel enniyt játszani, mert sztem minőségi cseréje lehetett volna, pl Ákos mai produkciója nekem tetszett, látszott rajta h kűzd és akar. Bár ez lehet h csak azért volt mert el akarja magát adni a következő szezonra. Fene tudja.
"Ahhoz, hogy ne húzzuk magunkra az ellenfelet, 40 percen át kell forgatni a csapatot - mondta Matus Gábor vezetőedző."
Akkor a tanulság h Matus szerint a "csapat" az 7 ember, a többi csak ladaszedő, vízhordó vagy törlő.
Amúgy meg hol vagytok emberek. Valami fikázás, meccsértékelés, statisztikaelemzés? Semmi? Pedig Sully statisztikája "érdekes": 2 pontos - 1/4 25% 3 pontos 0/0 bünti 0/0 4 labdavesztés 1 lepattanó 27 perc 2szoba4kerékblablabla...:)
Székesfehérvár - Ma eldől, hogy ki lesz a férfi kosárlabda rájátszás negyedik csapata, amelyik bejut a legjobb 4 közé, és kezdheti szombaton az újabb sorozatot a fináléba kerülésért.
Egy meccsre egyszerűsödött a párharc, a győztes a legjobb 4 között van, és a Falco KC-val játszik a döntőbe jutásért. Aki kikap, az várhatja a következő szezont, és a jövőbeni bizonyítás lehetőségét. Nagy csata lesz, az biztos.
Az Albacomp és a Lami-Véd Körmend hatalmas küzdelmet vívott egymással, és tudtak hazai pályán nyerni, illetve veszteni a másik ellen. Ez a kettősség egy találkozón belül is jellemezte a munkásságukat . A fehérváriak legutóbb a vasiak otthonában pazar első 20 percet produkáltak, szenzációsan védekeztek, hatékonyan támadtak, ekkor a körmendiek tehetetlennek bizonyultak ellenük. A másodikban aztán megfordult mindez, a 23 pontos előny kis híján elillant, szerencsére Marciulionis a 3 pontosra csökkent vezetésnél bedobta azt a triplát, ami később nyerőnek bizonyult. Brigitha dupla, duplázott, 12 szerzett pontja mellé lekapott a palánkok alatt 17 labdát! Kevesebb volt Körmenden az egyéni villogás, de a csapat nagyon együtt volt. Korábban könnyen előfordult volna, hogy elbuknak a 20 pont elvesztése után, ám ezúttal kellő lelkierővel túl tudtak lenni a nehézségen, lehiggadtak, nyertek, és visszahozták a reményt. Ma nyerni kell, és feltenni a koronát a négy mérkőzésre. A játékosok nem veszíthetik el a fejüket, ha az ellenfél túl keményen védekezik, ők is tegyék agresszíven a dolgukat a játék eme elemében, támadásban meg legyenek higgadtak, és pontosak.
- Helyén kezeltük a körmendi sikert, tudjuk, ezzel nincs vége a pároscsatának, de tisztában voltunk azzal is, a vereségünk után sem kellett temetni bennünket. Hideg fejjel, higgadtan kell játszanunk ha vezetünk, ha hátrányban vagyunk. Azt kell tennünk, ha lehet végig a meccsen, mint Körmenden az első félidőben kétszer is, és itthon az első összecsapáson három negyeden keresztül: a jobbik arcunkat mutatni. Ahhoz, hogy ne húzzuk magunkra az ellenfelet, 40 percen át kell forgatni a csapatot - mondta Matus Gábor vezetőedző.
Megkérdeztünk néhány játékost, hogy konkrétan mivel akarja, tudja segíteni a csapat győzelmét?
- Szeretnék két számjegyű lepattanót szedni, pontosabban
dobni. (Gerrit Brigitha)
- Fel fogom szántani a parkettet, ha kell. Támadásban, védekezésben alázattal, odaadással küzdök, és ha mindenki ezt teszi, akkor biztosan nyerünk! (Horváth Ákos)
- A négyes poszton gyorsítani kell a játékomat, mint Körmenden. (Kámán Tamás)
- A jó védekezés mellett a csapat fontos tagja kívánok lenni! (Kenneth Lowe)
És a közönség mivel segíthet? Azzal, hogy mindenki eljön, telt ház lesz, és nem hagyják szóhoz jutni a vendégszurkolókat!
FMH
tényleg. nem akarok elkiabálni semmit (pláne, hogy nem álmodtam kosárlabdáról...), de ugye tudjátok, hogy két hét és letelik az a bizonyos hét szűk esztendő!?
"TAKÁÁÁÁCS micsinász a csapatoddal!!!" szerintem ez a 90-es évek legnagyobb riporteri mondata. :))
amőgy a közvetítésről: valóban szép h online megy, felirat minden. nekem az álmom lenne h az FTV valaha legalább az eredményt kiírja mondjuk negyedenként... de azt sajnálom h az online szinte csak a bemelesítésnél megy. a meccset kvázi nem lehetett követni. Ede meg nem jött be. csak a fulkúrt maradt nekem... :(