Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Az sem volt szokásos, hogy a kétharmados többséggel a következő választásra vonatkozó szabályokat úgy megváltoztassák, hogy nekik kedvezzen, ezzel együtt átírva a szavazókörzeteket is. Pl. az én szavazókörzetem együtt szavaz az 1. kerületiekkel, agyrém.
"Ha formálisan nézzük, akkor az új alkotmány érvényességét nem lehet megkérdőjelezni. A parlament alkotmányozó hatalomként lépett fel, és a megkívánt többséggel elfogadta az Alaptörvényt"
Ugyanakkor bírálta az elfogadás körülményeit. Egypárti, a közvélemény kizárásával átnyomott, még az utolsó pillanatban is módosítot...szvsz-fércmű.
Többek közt Kolláth György és Sólyom László érdekes érveket sorakoztatott fel ... Nem sorolom fel ezeket. Aki akar, az utána olvasgathat ... Inkább hiszek nekik ... :))
De tény .... Erkölcsi aggályok és hasonló úri huncutságok sohasem korlátozták semmiben a hatalmat és az ország javait megszerző börtöntöltelékeket ...
A kormányzásra kaptak felhatalmazást a sok orbánszekta-hívőtől 2010-ben, s nem az alkotmány eltörlésére. Valamint az alkotmány megváltoztatásahoz-eltörléséhez az összes parlamenti párt igen szavazatára szükség lett volna, már csak a jó erkölcs és a tisztesség végett is.
No és persze az Alkotmány kidobása és az alaptörvény megszavaztatása több, jogi-formai hiba miatt szintúgy érvényességi aggályokat vet fel ... Aki akar, ezeknek utánaolvashat...
Átlagos volt. Az összes résztvevő szerint MP egy jelentéktelen figura ( kettő személyesen is sértett vele szemben, Ceglédi és Hont):), a Sulyokot meg az apja ügyében meg a Konokon kívül az összes többi egyetértőleg megvédte.
Én a frisshíreken néztem a Csintalan-interjút. Talán az egyetlen dolog, amiben nem értettem vele egyet az az volt, hogy szerinte Novák magától mondott le.
Amikor már remény sincs, akkor semmi sincs, az a vég.
Én most látok esélyt valami változásra, ha csak visszább fogják magukat ezek a maffiózók, és elindul a megtisztulás, az is több, mint ami MP színrelépése nélkül történne.
Kimegyek 15-én az Operához és figyelek.
És utána bízok a megérzéseimben, mást úgysem tehetek.
A szakértőséget kevered a kíváncsisággal. Az emberek kíváncsiak. És csodát várnak. Hidd el, sokkal többen várják a csodát, mint amennyien látszanak. Egyszerűen csak latolgatunk. Aztán majd szépen, mint mindig, most is hoppon maradunk.
Az első gondolatod igaz, valóbban, ezt most kell elindítani, ez rendben van.
A továbbiakra röviden annyit, hogy a módszerről azt mondja, hogy a világon mindenütt így működik a politika, ez a logikája. Emellett nem orbánista, ehhez nyilván napi szinten olvasni kell a fész posztjait, hogy mennyivel radikálisabb most, mint a Partizán interjúnál volt.
A további elméletek lassan meg már nem érdekelnek, hiszen őt cincálja mindenki, ki így, ki úgy, már kb. 30-féle oldalról rá lettek olvasva dolgok, úgyhogy én most már megvárom március 15-ét, illetve a tavaszt, hogy mi lesz ebből, mert ez végtelenül unalmas, hogy mára mindenki MP szakértővé vált, ahogy ez persze nálunk lenni szokott.:)