Ez tiszta perfekt,eljessen megfelelő, ha jó lesz akkor hétvégén elmegyek és meg beszéljük +holnap felhívom magát és meg beszéljük a fontossakat....ha nem baj
Ezeknek mindnek lóg valami, de nem párosan, csak az egyik oldalon, és pitélnének, de egyik leveri a másikat. Valószínű, hogy 2 gúnár és 1 tojó, de nem vagyok benne biztos.
bár nekem jelenleg nincsenek libáim de nagypapám mindig úgy mutatta hogy a lábaközött a tojónak ott a tojástartója. nem tudom ez hivatalosan megállja e a helyét de nálunk így működött.
szia énnekem is volt már ien problémám csak nekem a némakacsáimnál ....én minden nap nedves szebkendővel törölgettem (óvatosan) és ilyen fe hér hab féleség volt majd nemúgy nézki mintha egy fehér szemölcs lenne ott + még van egy nagy tvunk és ott fürödtek és eggyuttal le is mosták a habot amint mondtam már hogy nedves zsebkendővel törölgettem és kb... egy hét alatt elmúlt...:)
Magyar kacsáim vannak , van pár db. melynek a szeme szélén észrevettem valamilyen fehér gumókat vagy nem is tudom minek nevezzem, olyan minha valami habos-zsíros ....... valami. Találkoztatok már ilyen problémával????????
A gácsérnak egy farktolla vissza van kunkorodva, és a hangja is eltér a tojóétól. A farktoll kunkorodást kb 7-8 hónapos korban már simán észre lehet venni.