Be van digizve! már rég. Én is jó rég várok videókazikra hogy bedigizzem, Tódinál, vagy Sancinál vannak állítólag. Ha valaki Kölcsön tudná adi azokat is bedigizném. Ezeket igérem sokszorosítom, bár Gögének és F.tyinek már odaadtam. 06202135468 Hivsz megbeszélünk valami talit, vagy címet írsz kollarbence@t-online.hu eküldöm postán csak illetékeseknek!
Érzelgős vén majmok vagytok!!! Nem akarok megöregedni... Le a járókerettel!!! :)
Kikapott a Sharks és nehezen viselem... szarok voltak velem együtt.
Én Dallas párti vagyok még a kilencvenes évekből maradt... és a szánalmas Ditroit LIONS-nak is drukkolok érzelmi okok miatt (mert én is vén majom vagyok) de szegényeknek az elmúlt 30 évben rosszul ment... :)
Én a rézbőrűeket részesítem előnyben főleg a WRS-t de szeretem a KC-ét is múlthéten vagy kéthete nem emlékszem azért rosszulesett hogy a KC megverte a WRS-t
bar senki nm kerdezte en Saints fan vagyok a regi Jackson, Mills, Johnson, Swilling LB osztag miatt. volt olyan Pro Bowl ahol ok alkottak a teljes NFC LB kuldott csapatot. kar hogy szop a csapat most. megnagyobb kar hogy tavaly meghalt sam Mills 42 evesen.
Sajna én nem találom a Most műsor felvételét de én is emlékszem valami olyanra , hogy megkérdezték lányok csinálják-e ezt a sportot erre te valami olyasmit mondtál. hogy olyan hegyes válvédőbe kéne nyomulniuk mint amilyen meltartót Madonna hordott valami klippben. Ja én azt is montam, hogy voltak sérülések:) Énnékem is van kb. 20perc videó a margitszigetről mikor nagy réten nyomtuk ahol a golfosok nyomultak akkoriban tök kemény a fele embernek van fele szerelése a Siska egy kukás satyóban nyomja a Gurujka pálcika meretű te is sityak nélkül nyomod, bár a végére kaptál egyet tök zorall ahogy mondanád Magila Killer Krisztián Jimmi Somi Göge Gazsi Pöne Tódi Steve Indián Pacuk sajna vannak akiknek a neve nem ugrik be akárhogy filozom rajta bocsánat tölük. A játék végénél elkezdünk baromkodni, felállunk és a támadáskor visszafelé futunk STB.
Ha valaki nagyon akar, focizhat....Én viszont nem akarok nagyon. Mint írtam, az állat mentalitást még nem nagyon láttam senkiben. Nem hogy ez megfelelő fizikai adottságokkal párosult volna. Vagy egyik, vagy másik...
Talán ezért nem látunk agyonbaszós tackle-ekt. Csak régi játékosoktól. direkt nem írtam, hol játszottak vha.....
Igen, nekem arról szólt a játék, hogy szétfejeljem az ellenfelet. Hogy monden áron megállítsuk a támadást. És a "lándzsa fejeléses" teóriádat nem osztom. A defense végig azt csinálta, amíg szént nem ment a csapat. Minél nagyobbat fejelni a gyökerekre. Hogy beszarjanak. Hogy rettegjenek. Hogy fájjon nekik.........
De hát nem lehet mindenki a Védőosztag tagja...Ahogy ez már egyszer bebizonyosodott a történelem során:)
Öröm újra "hallani" és látni a hüje mosolygós fejedet.
Egy kicsit irigy is vagyok hogy két gyereket pátyolgathass.
Más
Nem vagyok sporttechnikai szakember de a játék stílusa is változik az USA-ban is.
Amit látok szerintem az NFL-ben sincs most már az a nagy zúzás!
valahogy az ütközés technikája is változott, a meccseket nézve, mint pl. 10 évvel ezelőtt.
Változott a passz zavarásának megítélése is az NFL-ben, nem megy már az a harcolós CB WR box.
pl. Igaz már 1994-ben is tiltott volt a "lándzsa fejelés" de a Kis Jeff azt mondta szarjunk rá, és szartunk is rá, volt elsőmenetes szabálytalan ellenfél megfélemlítés, a büntetés akkor (első néhány menetben) nem érdekelt senkit. A szlogen az volt rettegjenek tőlünk!
Én úgy vagyok vele ha csinálom szeretem (nem is lehet máshogy) és én nem csak csinálom de szeretem is csinálni akkor is most is. Azokat sajnálom akik szeretnék csinálni de nem csinálják lehet ha játszanának más lenne a véleményük a lehetőség adott.
Bp-en legalább 3 komoly helyen meg lehet tenni.
HA IGAZÁN AKARJA VALAKI!!!
Valamint az edzőtől függően a különböző csapatok különböző játék stílusokban felfogásban játszhatnak, és akár teljesen eltérő stílusú csapatok is lehetnek eredményesek. Nincs olyan hogy jó vagy rossz játékstílus olyan van hogy szeretem vagy nemszeretem játékstílus ez akár játékosi nézői habitustól is függ.
Ez nem az akkor és most ellentéte ez két vagy több iskola összehasonlítása.
Vegyük pl. az újangliai hazafiakat, én szívből nem szeretem őket (és akkor finom voltam). Nem tetszik a játékstílusuk (felfogásom szerint, a fociról kialakult látásmódom alapján egyszerűen nem nyerhetnek) és mégis hány döntőt nyertek egymás után (fáj is a szívem rendesen).
Ismeritek a mondást, a mérnökök szerinta a dongó alkata izomzata alkalmatlan a repülésre. Szerencsére ezt Ő nem tudja ezért vidáman repked!
Én úgy gondolom, ne misztifikáld túl a Cowboyst. Jól nyomtuk, szép, volt, de már nincsen .......Over.
szóval felesleges példálóznod vele, mert a fiatal titánok(...)egyfolytában felkapják a vizet a beszólásaidon. Megjegyzem, jogosan. Ki a faszt érdekel, mi volt 10 éve????
Azokat, akik akkor benne voltak.......
Akkor erre a fórumra írjál, ne másra. Mi megértjük a problémáidat.....
Még ha nem is értünk vele egyet. De ismerünk, tudjuk, mit miért mondasz....
Most kaptam kölcsön a MOST c. műsorrról készült felvételet. Basszus, milyen kiscsókák voltunk!!!
Vajon mi lehet a Kid-ddel?
A Bence faszán azt mondta, hogy azért van rajtunk a vállvédő, mert "a védelem miatt. Meg jól is néz ki":) Legkomolyabb:)
Jó kis zorall foci volt. Szétbaszós. Cuccosok, cucc nélküliek. Agyon basztuk egymást. A mostani Hardcore focis nemzedék közül megnézném, ki nyomná olyan elmebetegül....a Viperák talán......:) Bbut the rest....Nem teszem oda magam 100%-ban edzésen, majd a meccsen úgy is úgy fogom csinálni...Nekem ez csak elmondásból van meg, de van, aki tapasztalhatta.....Szomorú. Amit mostanában láttam MO-i amifoci terén, az alapján én nem is akarok focizni. De biztos bennem van a hiba. Egy primitív őskövület vagyok....Én még edzésen is az "Ütöd,vágod,nyírod!" modszer híve vagyok. The more you bleed in training, the less you bleed in combat...
Én most egy ideig velük nyomom....Nagyon komoly ellenfél, levesznek a lábamról seperc alatt:)
Még mielőtt betalálna vmi ide tévedő olvasó: nem konkrét személyekről beszélek, hanem általánosságban. Amíg felmegy egy gyanútlan böngésző a fórumokra és lát nem is kevés hányást, addig azt gondolhatja, hogy"Hát ezek meg mi a faszt csinálnak? Még mindig harcolnak, hogy ki legyen az erősebb kutya, aki baszik?"...
ennek semmi értelme.Ez az "ellendrukkerek" szöveg meg érthetetlen. létezik, hogy vki ebben az országban az ellen van, hogy ne legyen amifoci? Vagy csak vki így érzi? Vagy tényleg vagy vkivel vagyok, vagy ellene? Nem látom én ezt tisztán...De igazad van, remélem 15 év múlva már igazi korrekt amifoci liga lesz Mo-n. addig meg kialakul a kisfiamnak az alap állóképessége és a csont-rendszere...akármit is fog csináni, olyan lesz, hogy felkészzítse a későbbi amifocizásra. Ha lesz hozzá kedve:)
Once a Football player, always a Football player......(Ódor András,2005.10.20.)
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy fiú, aki megkérdezett egy lányt: - "Leszel a feleségem?" A lány azt mondta: - "Nem." A fiú eztán boldogan élt, horgászni, vadászni járt, golfozott, sört vedelt és fingott, amikor és ahol csak akart.
VÉGE
Egyébként meg hogy az Öcsit rögbisnek adom:
nem hiszem, hogy rosszabb alapokat kap, mint ha focizna vagy amifocizna. És egy igazán összetartó ligában játszhat majd, ami minden csapat érdekét képviseli, nem csak bizonyos személyekét......
De majd eldönti, mit akar sportolni.Abból választhat, amit megmutatok neki. Köcsög európai foci, gördeszka, szabadidő-extrém ratyi sportok kizárva. Birkózás, bunyók, rögbi. aztán majd megtanulhat gitározni is. Ha már én nem tudok:(