Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Most már teljesen rászoktam a tc-re, az tökéletesen jó nekem.
Más, jó hogy itt vagy :-) Meghalt vindózos gépnek az épen maradt - nem boot - winchesterén lévő itunes könyvtárt lehet importálni ha egy másik gépbe átkerült? Kellett volna előtte exportálni valamit? Vagy kezdjem újra...
Igazából annyit néztem, hogy az adatbázist rendesen kiolvassa, és ki lehet vele másolni a számokat vincseszterre. Az a gáz hogy pl winamp playlistbe nem lehet innen behúzni, azaz marad az itunes, vagy a winampos library, ha iPodrol akarok zenet hallgatni gepen.
Asszony minijének fülhallgatója 2 hónap után aszonta, mától csak a jobb oldalon fogok szólni. Tegnap telefon az Apple-be, most 2 perce megkaptam az újat, ismét csak fullajtár hozta Hollandiából (ja, a régit nem kell visszaküldeni, tehát majdhogynem bemondásra ment)
Hogy szidjam is - a shuffle és az iTunes sehogy nem tud együttmüködni, minden alkalommal "unmountolja" a shufflet, nem tesz rá semmit. Xplay-el muxik rendesen.
Most találtam rá a Total Commanderre, annak is az iPod pluginjére. Barátaim, ezek után felejtsük el az iTunest, Xplayt, Anapodot, akármit. Olyan gyors, hogy csak nézek, mnt Jani a moziban.
Bill Gates az iPod végét jósolja Gates szerint a jövőben a mobiltelefon lesz a legfontosabb hordozható zenelejátszó. Egy Las Vegas-i fejlesztő konferencián Gates a hét elején jelentette be, hogy a szoftvercég megkezdte a mobiltelefonokba és más hordozható eszközökbe szánt új verziójú Windows, a Windows Mobile 5.0 gyártásának kezdetét.
Kac-kac, csak én látom az jóslat és a vindóz mobile bejelentése közti összefïggést? :-))