Jó reg!
Nem dobunk be reggelire egy pálinkát?
Fecsérelő!
Úgy döntöttem nem megyek ma focizni, inkább ötkor kilátogatok a Fotex meccsre!
Erzsi jöhet a pálesz mindenkinek!
simán meg tudom venni a sörömet magamnak, még sokkal többet is mint amit el bírok fogyasztani...
seggemet sem törölném ki rádais alamizsnával...
az maradjon csak a szegényeknek...
Erzsi, egy rekesz giniszt dobjá ide!
Na jó reggelt mindenkinek!
Dolgozzon mondenki ezerrel! Én úgysem fogok! Mindjárt bemegyek egy-két órára a városba mászkálni! Aztán 2 óra ebédszünet, aztán lelépek előbb! Ez a projektem mára! Nem csatlakozik valaki?
Erzsi azért közben innom is kell, mert ez így túl megterhelő, úgyhogy hozz egy sört!
bénák... nem vagyok ott, aztán mingyá a törvény ellen tesznek... Taxi is van ám a világon, ha nem tudnátok... igaz killer?
nekem is lóg valaki 5 rózsival... csakúgymondom... :-)
na erzsi, hozzá 5 ezerért sört!
nem tehetek róla, sajnos úgy kaptam, de majd elszórok egy-két ezrest ott a fűbe, hogy tiszta lelkiismeretem legyen miután bezabáltam mindent...
na lépek haza! nemsokára italozom, dejóóóó!
szóval szombaton Hollywoodoo lesz... még meglássuk...
az biztos, hogy én meg Motorcross európa bajnokságra megyek Piliscsévre vasárnap, ahová VIP jegyem van és széjjel ehetem meg ihatom magam ingyér' és valószínűleg zuhogni fog az eső.... gondolom sokakat érdekel, de akkor is...
Erzsi, egy "Coop Szent István" sört ide!!!
Na én hazamentem!Hétvégén igyon mindenki lelkiismeretesen! Én például szerintem szombaton Méjvízben fogok szórakozni Hollywoodoo koncerten!
Erzsi még egy páleszt az alkoholistának!
Na szevasztok gennygombócok!
Jól van lehet, hogy dolgozunk, de közben is iszunk! Ezt már elfelejtetted? Ja ott Ausztráliában nem lehet gondolkodni? Ne legyél már buta!
Erzsi adj egy sört!