Különben tényleg jó gép. Ha valaha váltok rendes fényképezőgépre, alighanem Nikon lesz. A D700 nagyon szimpatikus és csak egy betűnyit kellene változni... :-)))
Na végre, meg van a pénzem!!! Jobban örülök, mint amikor az Öregtől megvettem a D90-est. :)
Redelés alatt a következő gép :) Remélem azzal már nem lesznek gondok. És remélem, hogy már a hét végén meg is lesz. Itt a tavasz, és indul a fotózás ezerrel.
Szia Robi ! Nem szívesen ütök öreget ,de ha nincs más megoldás akkor csak szólj !! :-) Bár neked csak lefogni kell segíteni az meg teljesen rendben van :-)
Tegnap 5 óra körül - útban Budapestre - olyan szép volt a naplemente Albertirsa környékén, hogy vérzett a szívem, hogy nem lehet megállni fényképezni - persze éppen gép sem volt nálam... :-)
A tüdőkórházas fotózással kapcsolatban csak egy levelet kellene írni a városüzemeltetési osztálynak, hogy mit is szeretnénk. Egy kis körítés meg egyebek. Ha gondoljátok én megírom, de kapcsolattartó személynek nem adom meg magam (mert... hosszú). Ha valaki válalja ezt a szerepet, szerintem simán beengednek. De lehet meg kellene várni míg kizöldül a természet (meg nem ártana nekem is egy gép, de ez már csak az én gondom :) ).
Hogy beindult a topik. Nem néztem a hétvégén és 3 oldal a termés. Ennek örülök.
De annak nem, hogy meg kell vernem az Öreget. Még mindig nem kaptam meg a pénzem. Valakinek nincs kedve lefogni, hogy könnyebben tudjam érvényesíteni jogaimat? Ez kezd komolyan megérni a számára.