Keresés

Részletes keresés

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2092
Kapsz 5 percet, hogy kijavítsd a helyesírási hibákat.

A kérdések naivak, egyértelmű, hogy nem a "gyerekeknek" kell megválasztani a tanárjukat, hanem a diri és az iskola vezetése a megfelelő tanárt alkalmazza, aki a kapott gyerekanyagból kihozza a maximumot. Hozzátéve, ha a vezetők megbíznak a tanárjukban, akkor szabadkezet adnak neki a szakmai munkában és elfogadják a döntéseit. Ez nem zárja ki az építőjellegű kommunikációt.
Előzmény: Bird33 (2091)
Bird33 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2091

A fehérvári szurkoló ritka állatfaj.

Mind el vagyunk keseredve a korai búcsú miatt, de ez senkit sem jogosít fel arra, hogy papírgalacsinnal dobálja az elnököt és a főszponzort.

Aki mondhatná azt, hogy akkor ő veszi a kalapját. Annak a 10-20 hülyének ez biztos nem gond, de én szeretnék még nagyon sokáig minőségi kosárlabdát látni Fehérváron.

A párharcból a Körmend teljesen megérdemelten jutott tovább, az viszont baromság, hogy a milyeink szív nélkül mentek ki a pályára. Az alapszakasz során ez számtalanszor így volt, de az utolsó meccseken és a playoffban már nagyon akartak a fiúk. Úgy látszik a vesztes meccsek után divat lett azt mondani, hogy végigalibiztük a meccset. Ismétlem magamat: ez baromság.

A vezetők felelősége elvitathatalan (leginkább az idei év közben látható fejetlen kapkodás miatt), de vannak okok, ami miatt nem tudom elmarasztalni őket.

Megnézve az elmúlt két év játékosait és edzőit adja magát a kérdés, ugyan mit tehetnének még???

Az aktuális Albacomp játékosainak nem tetszett Farkas Sanyi stílusa. Jött egy keménykezű külföldi edző, aki akár egész meccsen át padoztatta a sértődékeny sztárocskákat, ő sem volt jó, megbuktatták. Aztán következett Fodor Peti, aki köztudottan játékospárti (megfordítva gyengekezű) edző, de a mi fiainknak ez sem volt jó. Most Matus bukott meg velük.

Ki az atyaúristent kellenne még idehozni??? Milyen stílusú edző lenne az, aki itt Fehérváron fel tudna építeni egy szerethető csapatot??

Ha nem jó a keménykezű, mert megsértődök. Nem jó a "langyosabb", mert nem követel. Akkor ki lenne a jó??

Azoknak a játékosoknak, akik Falco elleni hazai meccs után feltett egyszerű szurkolói kérdésre, miszerint mi a baj?, azt felelik, hogy gyengék a légiósok, sokan beleavatkoznak az edző munkájába, aki ráadásul nem is követel eleget, valószínüleg egyik edző sem jó.

AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2090
Ivan jó volt, de néha nem Lendült bele. Meg a Cseng is fölidegesítette azzal, hogy nem a vonal mögé állt.
Előzmény: GordonGekko (2088)
napocska78 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2089
:) a Ricsi dolgot én se értem, nem igaz, egy próbát nem ért volna meg....bár én a szakmai részéhez nagyon nem értek....de ezen lehetett vna még rontani???
Előzmény: GordonGekko (2088)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2088
hát a sport nem arról híres hogy igazságot szolgáltat... ha így lenne akkor Ivan Lendl is nyert volna Wimbledonban. de sajna nem nyert.
Előzmény: napocska78 (2086)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2087
remélem valaki megválaszolja nekem hogy pl az öreg Hegedűs az a szakmai vezetés tagja? kibaszott jó lehet Matusnak hogy van kb 14 szaktanácsadója... pl mi a rákot magyarázott neki az öreg az uccsó időkérésnél hosszasan??? nem mondom, ha Obradovics vagy Pini Gershon jött volna, akkor aszondom, jó, képben vannak... de ez megint olyan olyan... grrrr.

arra is kiváncsi vagyok hogy Góbit elküldjük? mert nálunk ugye ez a szokás, hogy mielőtt kirúgunk valakit akkor nem játszatjuk. feletébb hasznos volt hogy a kispadról szurkolt, nem értem hogy ha van egy játékosunk akkor miért nem használjuk. Körmendnek gyakorlatilag alig volt kilógrammja a palánk alatt, és ezzel nem tudtunk élni.

nameg Hangát nemtom minek kellett égetni 2 másodpercig a félidő végén... semmi értelme.

nagyon rossz úton haladunk
napocska78 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2086
tudom...ebben tökéletesen igazad van...csak ez igy igazságtalan :))
Előzmény: GordonGekko (2084)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2085
JAWOHL!
Előzmény: Törölt nick (2082)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2084
vannak emberek. de az egész nem érdemelte meg. sajna.
Előzmény: napocska78 (2083)
napocska78 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2083
én spec nem becsapva érzem magam, hanem egyszerűen szomorú vagyok...mert szerintem, lehet velem vitázni, bár nem szeretnék most, nem vagyok olyan hangulatban, igenis vannak a csapatban olyan emberek, akik megérdemelték volna, hogy tegnap nyerjünk, és bejussunk...mert odatették magukat, egész évben, illetve amióta nálunk voltak
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2081
nem hiszek a brutalitásban. bár tegnap megfordult a fejemben. de ma már nem nyúlnék ehhez az eszközhöz.:))

ja és bocs, az össz egy darab melegszenyádat pótolom. hogy a mennyiség ilyen szerény azért ugyanazok a felelősek akik engem becsaptak.
Előzmény: AlBaPaPi (2079)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2080
még valami: megkérném a kedves újságíró kollégákat, hogy a következő szezon eleján ne írják le hogy "most aztán télleg", "ismét cél a bajnoki cím". ne. köszi.
AlBaPaPi Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2079
Ki csapott be? Megverjem?
Előzmény: GordonGekko (2077)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2078
vegyük. csak ő már nem aktív. cooola pár éve azt mondta hogy a "gastro-bizniszben" tevékenykedik :)))

viszont a másik két úriember elérhető. az egyik lassan már télleg levezethetne nálunk (bár a helyében én is inkább a tenger nézném két edzés között), a másik meg sajna ha igazak a hírek épp hosszabb távra kötelezi el magát máshol...
Előzmény: Bird33 (2076)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2077
bingo.

ez a csapat és ez a klub nem szolgált rá arra hogy 4 közé jusson. sem a szezon, sem a sorozat sem az utolsó meccs alapján. viszont én becsapva érzem magamat.
Előzmény: albatis (2069)
Bird33 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2076
Ebben nyugodtan belevehetjük Robert Shannont is.
Előzmény: GordonGekko (2074)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2075
ha Zé olyan akarattal szorítani a labdát mint ahogy azt a néhányezer dollárt amit minden hónap elején megkap, akkor talán többet tudna kihozni magából. aludva egyet a dologra ma is úgy gondolom h el kellene küldeni. csak sajnos ezzel a baj, hogy jobbat ennyiért nem találunk. ugyanilyet olcsóbban nem találunk. és ha innen elmenne, akkor a tőlünk kapott pofon talán kihozná belőle azt ami benne van, de ez már egy másik csapat érdekében történne. összeesküvés elméletem szerint ez a Paks.
Előzmény: isz-akos (2067)
GordonGekko Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2074
Nekem tegnap a meccs után két dolog lett világos.

1. Nem telt le a 7 év. Sarkat sajna rosszul számolt.

2. Farkas Sándor és Dávid Kornél nélkül képtelenek vagyunk bajnokságot nyerni.
sarkat5 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2073

na, ebben a vezetőség-anyázásban én nem akarok résztvenni, úgyhogy inkább nem reagálok.

a körmend teljesen megérdemelten jutott tovább.

innentől, én nem tudok egyik csapatnak sem szurkolni. :-( egyiknek meg különösen nem. :-)

napocska78 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2072
kikaptunk, evvan...igen, sírtam, nem szégyen....jövőre megtanulhatok és megszerethetek újabb neveket és embereket (azért remélem az a kettő akit különösen szeretek, marad J)) ).....ahogy ezt már mások is mondták...de azért ott leszek és ugyanúgy kiordítom a tüdőm...bár ma volt olyan, amikor leültem, és csak néztem ki a fejemből, hogy ez egy rossz álom, nem is hiszem el....lassacskán tudatosul, hogy most egy ideig nem a meccsekhez kell igazítani a napi teendőket :) :S azért még egy ideig jó lett vna.....azért van egy-két(három-négy) ember a csapatban, aki nem érdemelte meg a mai napot...aki meg igen, azt sajnos egy incifincit sem érdekli....legyen így boldog :(  

shark21 Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2071
köcsög nagy gábor azt kapta amit érdemel bárki bármit mondhat nem tom ki menynire lár a kulisszák mögé undorító 1 ember és amíg itt lesz addig történhet bármi mocskosság lesz... Banks miért lett le kérdem én??? nagy gábor biztosan elmeséli nektek is... undorító 1 ember csak ismételni tudom...

jó lenne ha felállna és végleg eltakarodna innen... nincs szüksége a csapatnak elnökre? minek?? hogy megmondja az edzőnek mit csináljon? kit játszasson?? röhely mit keres a kispad mellett??

gondolkozzatok el 1 kicsit ha tudnátok mi zajlik a háttérben ... Banks is azért lépett le...
Ez_fehervar Creative Commons License 2007.05.10 0 0 2070
Én örülök, hogy kikaptunk, így legalább nem kell több meccsre menni idén úgy is az egész szezon csak egy nagy erőlködés és égés volt. Köszönjük annak a tevékenységét aki miatt elment Banks, Ő nem akarta, hogy bajnoki döntőt játszunk, ott ment el ez a szezon. Ez a csapat 5 éve az emlékeiből legendákból él, de arra nem adnak újabb aranyat!!!!!!!!! Mentális próblémáink vannak, és mivel a csapat többször kicserélődött 5 év alatt, szerintem ez onnan ered ami azóta nem változott.
albatis Creative Commons License 2007.05.09 0 0 2069
És még valami!Az a legszomorúbb hogy az elmúlt tíz év leggyengébb színvonalú bajnokságában nem sikerült, még a négy közé se jutnunk.De végülis az egész idényünket figyelembe véve ez még így sem meglepetés.
#5dobos Creative Commons License 2007.05.09 0 0 2068

De basszus ilyen tehetséggel ezt nyújtani.Hát nem ad magára?

Kis alázattal simán egy külföldi sztárcsapatban lehetne.Nem is értem őt.Illetve lehet,hogy mégis.Végülis ennyi pénzért nem kell megszakadnia,akkor miért tegye!?Gondolom így véli ő.Én me úgy,hogy tegye meg a maximumot ami tőle tellik,és ha nem megy,akkor baz megint más

isz-akos Creative Commons License 2007.05.09 0 0 2067

Nem volt semmivel sem rosszabb ma Zé, mint amit megszokhattunk tőle.

Ő ilyen játékos. Sokkal többre is képes lehetne, de nem hozza ki magából a maximumot, és amíg egy erős kezű edző alá nem kerül, aki kipréselné belőle a maximumot, addig nem is várok tőle többet.

Előzmény: #5dobos (2065)
albatis Creative Commons License 2007.05.09 0 0 2066
folytatás!Azt gondolom ha Banks nem megy el,ott vagyunk a négy között,sőt bármi lehetett volna, de lelépett és onnantól megindult a lavina.Edzőcsere,légóskeringőstb.Ez lett a vége.Én sem értem Ákos miért nem kaptt sokkal több játéklehetőséget,na meg a Ricsi,és hogy a Philips miért kapott annyit annak ellenére hogy szar volt,de azért amikor Nagy Gábort szidalmazzátok álljunk meg egy szóra!Tegyétek fel magatoknak a kérdést!Ki is volt az elnök, akkor amikor bajnoki címeket,Magyar kupa győzelmelmeket ünnepeltünk?És ki volt a Főszponzor ugyanebben az időszakban!Meg van?Azok akik most is!Lehet hogy hibáztak,az utóbbi időben nem is keveset,és az is tuti hogy el kell gondolkodniuk hogyan és miként kellene hozzáállni a dolgokhoz, de azt nem hiszem hogy ők örülnek a csapatuk sikertelenségének, és ha nem örülnek, márpedig nem,akkor mindent amit tettek a siker érdekében tették!Lehet hibásan,de ettől még igaz, és az elmúlt évek eredményei alapján nem ezt érdemlik.Nekem ez a véleményem!
#5dobos Creative Commons License 2007.05.09 0 0 2065

Az nem baj,hogy nem értünk egyet.

De akkor beszéljünk a Zé játékáról.Az én véleményem sejtheted.Ebben se értünk egyet?

isz-akos Creative Commons License 2007.05.09 0 0 2064
Te tudod, nekem Ákos játéka és küzdése akkor is tetszett:-)
Előzmény: #5dobos (2063)
#5dobos Creative Commons License 2007.05.09 0 0 2063
Ez így van.Azok a palánk alatt átvezetett dobások.De én vele sem voltam megelégedve.Ahogy a többiekkel sem!
isz-akos Creative Commons License 2007.05.09 0 0 2062
triplái nem mentek ez tény (nem is értettem miért rá játszották ki 3 perccel a vége előtt a figurát) de az akciókosarai élményszámba mentek.
Előzmény: #5dobos (2061)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!