Valóban nem "csak" egy Leslie hiányzott, de azt észre kell venni, hogy nekünk középszerű légiósaink voltak és egyik sem tudott olyan teljesítmény nyújtani, ami kihúz minket a kakiból.
Nem egy rosz dobáson ment el a meccs, három légiós betlizett. Dobtak hárman annyi pontot mint Ákos egyedül? Nekik egyenkén kétszerannyit kellene berámolni. Rég volt ennyi szar külfölde játékos a csapatban. Ezen a meccsen egy percig nem volt eselyünk arra, hogy nyerjünk, csak talán a kezdésnél 0:0-nál.
Én azt mondom, ott bukik mostanábana dologk, hogy összevásároljuk tényleg az elöző év legjobb mutatóival renlekező játékosokat. Tetszik nem tetszik ők sztárok, és úgy is viselkednek. Csakhogy sztár játékosokhoz, sztárvezetéshez egy sztárklubban, sztáredzőre lenne szükség. Olyanra, aki nem fél meccsközben elküldeni Nagy G-t vagy Minárovitsot a qrva anyjába, ha hátulról okoskodik. Olyanra, aki olyan szinten együttél a játékkal és akkor tűz lobog benne, hogy néha még technikait is kap, mely később feltüzeli, felpörgeti a saját játékosait. Olyan edzőre lenne szükség, aki edzéseken nem haverként kezelné a játékosokat, hanem egy-egy lélektelenebb meccs után, fél órán keresztül üvöltözne velük, hogy térjenek már észhez!
Sajnos csak 1 ilyen edzőt ismerek....illetve dehogy sajnos. A sajnos csak az hogy ő nem jöhet ide:-(
nem veszünk össze. de nem Leslie szintű játékos hiányzott nekünk. ennél sokkal összetettebb. a játékosnyag megvolt, a feltételek adottak voltak. nem Leslien múlott.
igazad van. sokat tett hogy legyen. igazad van sokat tett h legyen pénz. csak az egyszeri szurkoló aki szintán sokat tett és sok pénzt adott úgy látja, hogy azért is sokat tett hogy ne legyünk bajnokok. lehet h ez nem szándékolt volt részéről, de az a stílus ami megy az nem vezet eredményre. most hadd ne elemezzen a kéziirányítású edzőktől kezdve a folyamatos reklamálásig.
Nézd szerintem nem az akarat hiányzott, hanem egy Leslie szintű játékos!Egy játékos akivel nem tud mit kezdeni az ellen, úgy ahogy mi sem tudtunk mit kezdeni Leslie-vel.De ezen nem veszünk össze, csak szerintem nem kell mindig az akarat hiányára fogni a vereséget!
Elnézést az Ákos imádoktól, de nekem a tegnapi meccsről nem az jut elsőként eszembe, hogy mekkorát küzdött, hanem az az egetverő baromsága, amikor -3-nál eldobta a hármast a világ végéről...
Nézzük a dolgok jobbik oldalát. A tavalyi bajnok az alapszakaszban előttünk végzett, így egy a papíron KÖrmendnél gyengébb csapat ellen esett ki. Ráadásul mi egy meccsel tovább bírtuk.
Én nem értem miért van Szfváron minden évben ilyen hatalmas elvárás, hogy kötelező az első 4-be jutni? És ha nem jutunk oda, akkor el kell kezdeni dobálni az elnököt??? (aki igenis sokkal többet tett a fehérvári kosárlabdáért, mint amennyit mi szurkolók együtt)
Hát milyen világ ez? Ők adják bele a pénz nagy részét...tulajdonképpen azt csinálnak amit akarnak. Ha valaki jobban tudná ezt csinálni, nosza...hajrá. Néhány 100 milla kell, és máris meg lehet váltani Nagy G és társai bérletes helyét.
De ez nem eljárás, hogy megdobáljuk őket!!! Inkább a győztes körmendieket kellett volna sportszerűen mindenkinek megtapsolnia!!! Megérdemelték volna a vastapsot tegnap!
Ezek olyan vér profi játékosok(a többség), hogy még a lelkesedés sem látszik rajtuk, vagy lehet nem is lelkesednek. Ez pókerben jó tulajdonság ha nem látszik az emberen semmi, de a kosárlabdában nem.
én akkor baromságot írok: tegnap igenis gond volt az akarattal. ha valaki nyerni akar akkor kicsit más tempóban melegít és más arckifejezésel jön be a pályára, megy le cserénél. nem küzdöttünk eléggé. és ezen is múlott. ezt a párharcot mi basztuk el. nem kicsit, nagyon... kétszer vesztettünk úgy hogy nekünk állt a meccs.
igazad van. csak már én is elhittem amit Silye írt. mer ő Benczét dícséri. én a 23 pontja ellenére sem találtam hasznosnak. persze várható volt a nagybetű.