Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
A Sírhant Művek nekem ijesztő volt (köszönöm szépen, van elképzelésem arról, hogy hányféle módon lehet meghalni, de itt még további tippeket is kaptam), a befejezés meg szerintem katasztrofális volt, sajnáltam, hogy megnéztem. :(
A vöröshajú csajszi viszont valami elképesztően szép, miatta érdemes volt végignézni. :)
Homeland, harmadik évad, EDDIG, hááát... nem is tudom. Brody caracasi szenvedése érdektelen - (és egyébként is hogy néz ki szerencsétlen DL kopaszon? fail). Claire Danes még mindig sírási világbajnok, simán elhiszem neki, hogy bipoláris és mániákus depressziós. Brody családi vonala érdektelen 2.o.
A sírhant művek (Six feet under) nálam abszolút kedvenc. Imádtam a fekete humort ami körbe lengte, és kőkemény drámát mellé. Michael C. Hall már itt is nagyon jót alakított. Az egész dilis Fisher családot úgy imádtam ahogy van. Arról nem is beszélve, hogy szvsz. ennek a sorozatnak lett a legjobb befejezése. :)
A régit pár rész után kaszáltam...mai szemmel nézve nagyon gagyinak tűnt...az újat pedig természetesen láttam. (Scifiből kevés olyan sori van, amiről nem tudok vagy nem láttam:)
A BSG nálam is benne van a legjobb scifi sorozatok között.
Köszi mindenkinek...akkor asszem a BB-el kezdek, aztán jöhet egy kis Homeland (az első évadot már láttam:), aztán SoA 6. évad, Híd 2. évad, Killing...stb...azt hiszem nem fogok unatkozni télen sem!:)
Tulajdonképpen a zombis, illetve a nagyon véres-durvulós horrorokon kívül szinte mindenféle sorozat jöhet:)
...de, hogy egy picit szűkítsek...ami érdekel elsősorban az a scifi, de mondjuk bejövősek a Híd típusú sorozatok vagy a történelmi (Vikings, Hatfield-McCoy viszály, stb.) sorozatok..., de az az igazság, hogy tényleg szinte bármi jöhet.
Szeretem ha egy sorozat elgondolkodtató, esetleg meghökkentő, de azért ne legyen agyonbonyolítva, mert nem matek példát akarok megoldani, hanem kikapcsolódni!:)
Sok sorozatot tudunk ajánlani, ha leszűkíted valamennyire az érdeklődési körödet. Javaslom a visszaolvasást, rengeteg minden lett említve/kibeszélve.
Breaking Bad: ha belevágsz, akkor az első 3-4 rész szenvedős lehet, de nézni kell tovább. Mondjuk, ha a Maffiózókat lenyomtad, akkor ezzel nem lesz gond (ott nekem az egész 1.évad szinte büntetés volt, aztán mennyire élveztem utána...)
Van egy olyan érzésem, hogy itt a BB kiütéssel fog nyerni!:)
Gondolkodom még a Sírhant műveken is...anno néztem én ezt a tv-ben (úgy kb. 1,5 évadig el is jutottam, de aztán abbamaradt)...lehet, hogy most újranézem/befejezem.
Van egyébként még olyan (befejezett) sorozat, amit szívesen ajánlanál/tok?
Ha engem kérdezel, akkor egyértelműen Breaking Bad.
Én közben elkezdtem az American Horror Story-t. 2 rész után nagyon bejövős, rohadt jó, érdekes, izgalmas, és főleg egyedi. Nem szeretem a gonosz házas meg szellemes storykat, de ez remek.