ne bassz, ájzájá tönkretette a google motorját is, hogy kerítsen Kurasovról egy 30 perces meccset 15 ponttal, de csak a google részvény árfolyamának az esését érte el vele, keresik is érte, el is húzott telelni.. :)
Ha Jurkunas-t próbáljátok úgy beállítani, mint valami nagy triplavetőt, akkor nem tudom miféle statot nézegettetek...
Én láttam az emberünk adatait, és fogalmam sincs hogyan merülhetett föl, hogy idehozzuk. Az osztrák bajnokságban volt 14 pontja meccsenként 31 átlagperc alatt, előtte pedig más bajnokságokban hajigált masszívan 5 és 6 egységnyiket. Legalább nem lesz gond a csapatba való beépítésével, scoringban igazodik a keret többi tagjához :).
Kurvára nem vicces ez, de leszarom, meg ez az év már úgyis el van cseszve. Egyetek sok narancsot meg ikszeljetek vagy háromszor áprilisban az urnában, aztán hátha a nyakunkba szakad 200 millió és tudunk hozni két extrát meg négy használhatót. Az már elég az elődöntőhöz.
Azért az is elkeserítő, hogy a szurkolók hogy elpártolnak a csapattól, de az még hagyján hogy 1500an vannak kint csupán, egyesek úgy próbálják javítani a helyzetet, hogy vég nélkül anyáznak. Akkor inkább maradjanak otthon, mint pl én :).
Ez ta ferfikosar.hu- n olvastam,de nagyon tetszik :
"mikor hozunk már egy 210-es medve gyílkost a tajgáról,olyat amelyiket csak a meccsre lehet kiengedni a ketrecéböl!amelyik megdöglik ha kell az OLAJÉRT!engem nem érdekel a stílusa csak nyerni akarjon és TUDJON!és érezze megtiszteltetésnek hogy az OLAJBAN játszhat"
Bízom abban,hogy Kurasovval ellentétben nem levezetni jön ide,hanem rendelkezik még motivációval.Mindenhol azt olvasom,lesznek még változások,és magam is úgy gondolom,hogy nem csak Jokszimovics okozta a kialakult helyzetet,bár elvitathatatlan érdeme van benne...
Akik elutaznak ma Körmendre,azoknak jó utat,jó szurkolást és egy sikeréhes szolnoki csapatot kívánok!
Ahogy a statjait elnéztem ő egy igazi dobogép.50 %körül dobja a 2-est és a 3-ast is amugy a többi statja nem tul jo!Remélem jobban bejön mint az eddigi légiosok!