na aszonták bizonyos megbízható források h mega kamu a hír ami a másik topicban megjelent... HUH. szerecsére. az a baj h már ezt is el bírtam képzelni. no Dzunics
rákerestem a neten, de nem találtam semmit, mondjuk ez még nem jelent semmit.
de ami igazán gyanús, hogy nagyon gyors. másfél napja estünk ki, és máris lenne új edző? ráadásul olyan, akinek a csapata még a rájátszás közepén tart? és mindjárt be is jelentik? eddig mindig a zuhanyhíradóból tudtunk meg mindent először, napokkal korábban, mint a hivatalos bejelentés.
azonkívül azt is írják, hogy Matus lemondott. lsd. fenn - persze, lehet, hogy ez igaz, csak még hozzám nem ért ide. és nem hinném, hogy mindjárt hároméves szerződést kötünk valakivel, aki mögött csak néhány év edzői pálya áll.
röviden ennyi. ha kiderül, hogy mégis igaz, akkor fogjátok arra a gondolatmenetet, hogy azt akartam, ne legyen az :)
> a hüvelykujját lefelé tartva mutogatott a tábor felé!!
Ha erről a dologról bárkinek is lenne egy fényképe na az nagyon durva lenne .... Nincs valakinek???
Állandóan mindenki már több éve arra panaszkodik milyen szar is a Fhrvári szurkoló gárda... Nos erről az a véleményem, aki emléxik még a kb 10-12 éve a jelenlegi vendég szektor melletti hazai "B" középre az tudja milyen is volt itthon a hangulat akkor.. Igaz akkor volt is mit és kiért tépni a szájukat(szánkat) Szal azt a mostani nulla szurkolást egyértelmüen sztem Nagy G. köszönhetjük... Ha megfigyeltétek, bármely olyan esetben amikor a hazai szurkolók a bírőt szídták (3hüle..stb) mindig fogta magát és felállva arra kérte a szurkolókat ülljenek már le. Magyarán minden a tömeget összehangoló, gerjesztő rigmust leállított. DE ha a nézők figyelmét sok esetben elkerülő szabálytalanságot vett észre Minároviccsal egyetemben amikor pld. szabálytalanság ellenére nálunk maradt a labda, erre ugye a hazai drukkel magától elcsöndesedig, de ezekben az esetekben 2 ember volt aki felállva a helyéről széttárt karral fordult, kibált a bírók felé és ez a 2 ember Nagy G és Minárovics volt..... Vagyis amit nem szabad a szurkolóknak,azt szabad a vezetőknek..... és még sokan csodálkoznak miért is nincs hazai tábor....
Nagy G-nek és Minárovicsnak köszönhetjük a Fehérvári kosárlabdát, de sztem az elmúlt években nagyon elszaladt velük a LÓÓÓÓÓ..
Sajnálom az idei évet de ha a fiatalok csapatba kerüléséhez egy ekkora pofon kell, akkor azt mondom megérte....
Nekem azért gyanús néhány ponton az mnk-n lévő hír, mondjuk minden idegszálam berzenkedik ellene és remélem, h. nem igaz. Túl gyors, ez nem divat mifelénk.
hámmer én csak beírtam poénból h ő lesz az új edző, ezt sakkoztam ki, ugye más nem nagyon nincs aki szóba jöhetne, oszt valósággá vált, mivel ma ki lett nevezve.
Szerintem nem azzal volt a baj,hogy ő odajött,mertr jobbára neki lett mondva.A problémát abban látom,hogy Minár követte őt...A Rolli pedig most,hogy elrángatta tőlünk Gabibát
Amikor a játékosok egybegyültek,majd csataszo után szétváltak és akkor sokan fütyültek meg kiabáltak G-nek,ekkor pillantottam oda és láttam,kb 3 mps-ig tette,de mivel pont láttam,kikeltem magambol és én is szidalmaztam...Ennyire méltat minket és még neki állt feljebb...
A már emlitett dolgokon kivül(N.G. részéröl),engem még az dühitett fel nagyon és tett az öt szidalmazo emberek tagjává,h amikor nekiálltunk öt szidni,akkor-kissé a játékosok takarásában-,a hüvelykujját lefelé tartva mutogatott a tábor felé!!