Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Gondolom az nem baj, hogy ha az ellenzék kivonult a politikai focipályára, akkor ezt a Fidesz is megteszi. Szóval, bizony nagyon is átgondolt és logikus a fidesz stratégiája.
Tudom, én ezt korábban zaklatásnak minősítettem és még mindig fenntartom.
De hogy 3 nap alatt nem lehetett így több százezer aláírást szerezni, abban egészen biztos vagyok.
Holnap vége az előválasztásnak, lesz egy részvételi szám és fogadni mernék, hogy szerdára a Fidesznek is újabb több százezer aláírása lesz, legalábbis állításuk szerint, erre tekintettel.
Nem mintha ez verseny lenne, mert a petíciónak nincs értelme, nem fog senki emiatt visszalépni, az előválasztásnak viszont van: meglesz a Fidesz ellenfele a tavaszi választásokra.
Csak szólnék, hogy ez mindig is az ellenzék előválasztása volt (és most is az, még egy napig), úgyhogy fogalmam sincs, valójában mit is kerestek ti itt.
Mivel az ellenzék rendezte saját magának és az ellenzéki szavazóknak, így nyilvánvalóan ellenzékiek fognak rajta nyerni, micsoda meglepetés, nahát !
Ti nyilván tartotok az egésztől, azért próbáltok itt butábbnál butább, nem idetartozó dolgokat írni ide. Mindenesetre az, hogy nem lesz érdeklődés, és hogy az egésznek nincs értelme, már nem jött be nektek.
"Bármit, bizony és pár nap múlva akár annak homlokegyenest ellenkezőjét is.
Nyilván látod, hogy míg 3 hétig 400.000 aláírás érkezett a Stopra (állítólag, persze), addig most 4 nap alatt újabb 300.000, aminek azért van jelentősége, mert valamivel mindig kicsit előzi az előválasztáson résztvettek létszámát :D
Nem is átlátszó :) "
Ez úgy van, hogy a múlt hét péntektől a Fidesz már nem csak az utcán gyűjti az aláírásokat a petícióra, hanem az aktivisták a lakásukon keresik fel az embereket.
Szépen pörög ez a topik, pedig az előválasztásról alig esik szó benne. Ha arról szólna, biztosan nem pörögne ennyire, erre csak a fideszes propaganda és trollkodás képes. :)
Az a baj veled, hogy van 10-20 mantrád, ugyanennyi színes, vastag,nagybetűs táblázatod, kb ugyanannyi százaléklábad a'la Rétvári (hogy t.i. megfelelő nevező megválasztásával, akármilyen amúgy xar adatról bebizonyítható, hogy milyen jó)
és ezekkel a topiktémától függetlenül teleszórod a fórumot, egy két mondatos Orbánt ajnározó szövegekkel kísérve.
És boldog vagy, hogy mindig akad vevő, akinek ez új