Keresés

Részletes keresés

SolarPlexus Creative Commons License 2007.04.24 0 0 911

ha jól értelmezem a Macskákért Alapítvány külön feljelentette taploert. Tehát már két feljelentés van, lehet hogy a rendőrség vagy az ügyészség összevonja majd. Majd... és ez a kulcsszó. Mert a felháborodás hulláma előbb-utóbb alábbhagy, de ha a gépezet beindul, nyomozati szakasz, vádemelési szakasz, hetek, hónapok telnek el, és taploer tudni fogja, nincs vége... Foglalkoznia kell vele, ügyvédet fogadni, bíróságra járni, és ha nem kap letöltendőt, amit valószínűsítek, akkor is lesznek kellemetlen percei. Ez a legkevesebb.

Az állatvédőktől meg az lenne jó, ha folyamatosan tájékozatnának a honlapjukon, hogy hol tart az ügy, érkezett-e hivatalos válasz rendőrségtől/ügyészségtől stb. s ezeket a híreket pedig lehetne beilleszteni/linkelni ide.

Hogy ne legyen hazánk egy következmények nélküli ország... 

ui. "ásvány", nos az ásvány - ahoyg itt is elhangzott - legalább hasznos. maradok a taploer-nél.

David Halloran Creative Commons License 2007.04.24 0 0 910
Ezt egy másik topikban találtam (remélem, nem vádolnak ezért plágiumért).
Terpeszgyermek Creative Commons License 2007.04.24 0 0 909

Ez a fórum se kutya:

http://www.szinhaz.hu/index.php?id=27&forumid=11403&hozzaszoltunk=1&ccc=1&step=

Csak úgy vaktában egy szösszenet:

Szegény SS-katonák a táborokban. . . Mindent parancsra, mint az operatőr. Szinte hallom: "Filmezd! Filmezd, vagy te mész a kádba!"

Eavit Creative Commons License 2007.04.24 0 0 908
nem láttam csak hallottam róla. de már attól sírnom kell.
és bár igazából ninsenek könnyeim, a lelkem ég, mert szégyellem magam, hogy ő is és én is ember vagyok. ember aki képes ilyesmire.
nem is értem.
éppenséggel fel se fogom.
Danchy bácsi Creative Commons License 2007.04.24 0 0 907
Hú ez az ötlet nagyon ott van!
Meg kéne játszani, ha netalán akad olyan elvetemült színház amelyik hajlandó játszani T.-drámát...
Előzmény: Terpeszgyermek (905)
Terpeszgyermek Creative Commons License 2007.04.24 0 0 906
A bűntetés pedig ne pénzbírság legyen, hanem közmunka. Macska- és kutyaszar van elég a városban... Zoltán pedig szorgos legény! Néhány év alatt olyan rutinossan fogja kapkodni a cuccot, hogy öröm lesz nézni!
Terpeszgyermek Creative Commons License 2007.04.24 0 0 905

Egy lehetséges - bár félkomoly - fellépés ez ellen a salakanyag ellen:

Ha játszák esetleg valahol "drámáját" akkor az előadás alatt szépen elő a mobilokat, és a macskanyávogásra beállított csengőhangokat... csak merjen szólni valaki, hogy ez zavarja az előadást! Már repül is a plüssmacska a színpadra!

"Oh, pardone! Ez mellé ment... a mosdóba akartam!"

HalfDemon Creative Commons License 2007.04.24 0 0 904
Undorito, az. A baj, itt viszont nem az undoritassal van, hanem a torvenytelenseggel. Aminek nem csak az asvany volt reszese.
A muveszieskedes mostanaban azt jelenti - meg undoritobb. :/
Előzmény: Törölt nick (902)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 903

1 hét múlva már téma se lesz ez a tetves gyökér...., ez a legnagyobb probléma!

Toepler genya,tudjuk,hogy olvasod a fórumot!

Melyik állatmenhelynek utalod az 500 ezret?!

Előzmény: David Halloran (897)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 902
Undorító ez az egész! A büntetésének is legalább ilyen undorítónak kellene lennie...
Előzmény: HalfDemon (901)
HalfDemon Creative Commons License 2007.04.24 0 0 901
Tulajdonkeppen, megint leirom, hatha valaki megerti - en a muvesz urat szimplan elmebetegnek tartom. Es bar ez furcsa, de az o feleloseget kisebbnek tartom mint azoket, akik hagytak, hogy ezt megtegye.
Mar irtam - pillanatnyi elmezavarban megtortenhetett, hogy (akar macskaszereto!) emberkent ugy akarta atvinni a legkedvesebb felaldozasat, hogy gyakorlatban megelte a dolgot. Lehet, miutan kitisztult az elmeje, sajat magatol is hanyingere lett, de pont ez volt amit a filmje adni akart. Ez a kisebbik baj. (Kiindulva abbol a frapans kiterobol, hogy dehat masok is olnek macskat, eskulonbenis)
De nem volt ott egyetlen tiszta ember sem, aki szolt volna neki, hogy "Haver, terj mar eszhez, az a macska nem jatek! *Khm* Egyszerhasznalatos... ?
Es szamomra ez a szanalmasan felhaboritoan szomoru. Meg a dij, amit adtak ezert. Ide jutottunk? Europa kozepen? :/
Spinderella Creative Commons License 2007.04.24 0 0 900
Én is elköszönök, de holnap délután benézek majd. Jó éjt mindenkinek, sok boldog macskadorombolással.:)
Előzmény: szuszmok (894)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 899
Egyet értek veled telljesen! Ez hosszútávon elég kellemetlen tud lenni! :-))
Előzmény: David Halloran (897)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 898

Természetesen nem művész, de sok olyan mint AZ A HULLADÉK tartja magát annak...

http://toepler.fw.hu/ Ezt olvastátok a mai nap?

Előzmény: fan_fan (895)
David Halloran Creative Commons License 2007.04.24 0 0 897
Sokkal nagyobb büntetés lesz az neki, ha életben marad, de soha többé nem filmezhet és minden nap legalább egy ember arcon köpi, ha találkozik vele az utcán.
Előzmény: fan_fan (880)
szuszmok Creative Commons License 2007.04.24 0 0 896
Pontosan.
Előzmény: cumeszk (892)
fan_fan Creative Commons License 2007.04.24 0 0 895
Nektek ez a szar művész ? Akkor én meg atomfizikus vagyok !
szuszmok Creative Commons License 2007.04.24 0 0 894

No, ezt én is kívánom neki.

Mára én elköszönnék, köszönöm a beszélgetést. Örülök, hogy kicsit talán más aspektusból is átgondoltátok ezt az egészet. Azt hiszem, itt mindanniyan az illető ellen vagyunk, kicsit-nagyon más mentalitással, más elképzelésekkel.

Fontosnak tartanám, amit Cumesz mondott: jó lenne tájékoztatást kapnunk, kapni globalice arról, hol áll az ügy, miylen lépések történtek, mi várható, mikor, hogyan tovább.

Előzmény: Törölt nick (891)
fan_fan Creative Commons License 2007.04.24 0 0 893
Haggyuk már a művészt ! Szart akartatok mondani ugye ?
Előzmény: Törölt nick (891)
cumeszk Creative Commons License 2007.04.24 0 0 892
Ezt próbálom mondogatni, vagyis azt, hogy ezzel, a vélemények, tiltakozások összefogásával nyomást lehetne gyakorolni az igazságszolgáltatásra is, már abban az értelemben, hogy gyorsuljanak fel egy kicsit az események.
Előzmény: szuszmok (886)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 891
Remélem,h szépen lassan telljesen ellehetetlenül, az élet minden területén, és úgy végzi bedrogozva, depressziósan, barátok nélkül, mindenféle életöröm nélkül mint sok magát művésznek tartó társa is végezte...
Előzmény: szuszmok (881)
Danchy bácsi Creative Commons License 2007.04.24 0 0 890
van egy olyan anyaghalmaz, ami még azt sem érdemli meg hogy bárminek nevezhessük
Előzmény: szuszmok (887)
cumeszk Creative Commons License 2007.04.24 0 0 889
Így van!!!
Előzmény: Spinderella (879)
fan_fan Creative Commons License 2007.04.24 0 0 888
Egyik sem. Megdögölnie.
Előzmény: szuszmok (882)
szuszmok Creative Commons License 2007.04.24 0 0 887
Jó, de nem állat, nem ember, a humanoid is erős túlzás.
Előzmény: Danchy bácsi (885)
szuszmok Creative Commons License 2007.04.24 0 0 886
Nekem munkám egy részét képezik bizonyos társadalmi szervezetek, civil szerveződések, illetve a velük való kapcsolattartás. Tudom, hogy összefogással sok mindent elérhetnek.
Előzmény: cumeszk (878)
Danchy bácsi Creative Commons License 2007.04.24 0 0 885
ásvány??? Az ásványoknak van valamilyen hasznuk....
Előzmény: szuszmok (881)
szuszmok Creative Commons License 2007.04.24 0 0 884
Ebben maximálisan igazad van! Köszi a kiegészítést!
Előzmény: Spinderella (879)
Törölt nick Creative Commons License 2007.04.24 0 0 883

Na és ez??

http://toepler.fw.hu/

szuszmok Creative Commons License 2007.04.24 0 0 882
Hallnia vagy halnia - nem mindegy!:-)
Előzmény: fan_fan (880)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!