Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
"Mostanra már kiderült, hogy nemcsak a jövő tavaszi választáson részt vevő jelölteket választhatjuk meg, hanem más egyéb következményei is vannak (megtisztulás, politikai generációváltás, stb.). "
Pont erről szól a Stop gyurcsányi, Stop karácsonyi petíció is:
1. Segít összeveszni a fosléknak, egyúttal segít az alkalmatlan nyírtassi csávónak, hogy teljesen összegyurcsányizza magát
2. Segít megtisztítani a magyar közéletet a foslékkoalíció minél több tagjától
Figyelj, balliberális. Ha te nem akarod megállítani őket, akkor nem akarod. Mi viszont megállítjuk a balos ámokfutást.
"Engedd meg, hogy ezt ne higgyem el. Én úgy látom, hogy az előválasztási részvétel számainak megfelelően ugrik meg a petíciót aláírók száma (legalábbis a bemondás szintjén)."
Engem már felkerestek. Egy tableten lehetett aláírnom a petíciót és a gép mutatta és tárolta, hogy az aktivista éppen hol tartózkodik, tehát hogy nem kamuzik, tényleg ott van a ház előtt.
Engedd meg, hogy ezt ne higgyem el. Én úgy látom, hogy az előválasztási részvétel számainak megfelelően ugrik meg a petíciót aláírók száma (legalábbis a bemondás szintjén).
Ez nagyon hamarosan megváltozik, mert szerdától már számolják a szavazatokat. Akkor majd kiderül, kik futottak be és mit kell róluk tudni (esetleg az is, hogy hogyan áll az adott választókerületben az aktuális közvéleménykutatás, az adott előválasztási jelölt le tudja-e győzni a Fideszt majd jövőre).
"Nem is azt kifogásoltam. Kéretik a hozzászólásom lényegét cáfolni, ha szerinted nem igaz. Azt kifogásoltam, hogy ahogy beindult az előválasztás, hirtelen naponta több százezer aláírás lett, holott korábban 3 hét alatt hoztak össze 400 ezret.
Dehát feltétlenül überolni kell az előválasztás számait, értem én :)"
Nem az überelés a lényeg, hanem a politikai jelenlét. A cáfolatot meg leírtam. Eddig csak standolás folyt, most meg már házról-házra járás is. Jóval többen gyűjtik az aláírásokat, meg is van az eredménye.
Jah, értem. Hát nincs is: petíció = folyamodvány egy hivatalhoz vagy hivatali vezetőhöz, valamely cél érdekében.
Ebben a petícióban egyik része sincs meg a petíció jelentésének.
1. Kinek adják le? Ki az, aki majd eljárhat a petícióban foglalt célból?
2. Komolyan gondolják, hogy majd Karácsony emiatt visszalép?
3. Olyat is meg akarnak állítani, aki nem is indult az előválasztáson, azaz Gyurcsányt.
Tehát nincs értelme, kizárólagos politikai propaganda, míg az előválasztás komoly dolog. Mostanra már kiderült, hogy nemcsak a jövő tavaszi választáson részt vevő jelölteket választhatjuk meg, hanem más egyéb következményei is vannak (megtisztulás, politikai generációváltás, stb.).
Az ember néha elkalandozik. Önmagában az előválasztásról csak annyit lehet írni, mint a covidról. Hány fő a napi új eset, és hányan kerültek lélegeztetőgépre.
"Szépen pörgetik a fideszes trollok, nem bírják megemészteni, hogy sikeres előválasztást szervezett az ellenzék."
Nem bánják, ha pörög, csak az előválasztásról magáról ne essék szó benne. Hírnek számít ez egyáltalán a kormánymédiában, vagy csak a XXI. Század Intézet elemezgeti?
Nem is azt kifogásoltam. Kéretik a hozzászólásom lényegét cáfolni, ha szerinted nem igaz. Azt kifogásoltam, hogy ahogy beindult az előválasztás, hirtelen naponta több százezer aláírás lett, holott korábban 3 hét alatt hoztak össze 400 ezret.
Dehát feltétlenül überolni kell az előválasztás számait, értem én :)