Nem is kellene kivásárolni. Mondjuk elcserélhetnénk Benczére.
Wittmannal duplán jól járnánk,egyrészt szerintem hasznosabb játékos, másrészt sokkal olcsóbb. Nem értem, ha ennyire nem ragaszkodunk a fiatal tehetségeinkhez, akkor Benczéhez mi a francért ragaszkodott a vezetés végig??? Azért jó lenne, ha nem tőlünk menne nyugdíjba...
Soóska kell vissza. idán is tudott volna annyit tenni mint azok akik a helyén voltak... de szerintem fejlődött Kecsóban. szal most már télleg pályára lehet küldeni.
Nem fogjuk tudni kivásárolni a Wittmant,meg nem is akarjuk.A Soósnak élő szerződése van velünk,az Albával ha jól tudom.Tehát,ha kell nekünk,akkor vissza kell hogy jöjjön.Szerintem
Ja,és úgy vélem "tisztelt" (?) elnökség,hogy Fehérváron vannak a legtehetségesebb juniorok!Használjuk már ki emberek!
Miért nem a Wittmant viszitek vissza! Most, hogy az Ivkovics válogatottat csinált belőle igen jó húzás lenne! Supolát nem ismerem, de miért is játszott volna ha eddig senki nem jutott szerephez a fiatalok közül! Úgy tudom, hogy a Soósra igényt tartana a Kecskemét viszont az Alba visszaviheti! Nagy butaság lenne ha visszamenne hozzátok a padot nyomni! A Vincz gyerek sem játszik semmit meg az a Nagydarb is csak riogatni van a keretben.
Nem értem ezt a klubbot! Se fiatalok, se jó légiósok......
Lehet, hogy nem scak a köv. 10 évre gondol előre? Megtanul egy nyelvet tökéletesen? Kinti tapasztalata is lesz? Látja, hogy ha maradna akkor se játszana csak padozna?
Nagy Gábor egy f@sz akkor. Úgyse kapott volna szerepete még jövőre, ahogy a tendenciák mutatják, viszont utána valszeg visszajönne és folytathatná a munkát...
Supi állítólag kapott egy ösztöndíjat jövőre Angliába.Bejelentette a vezetőknek is ezt,és híreim szerint (nem tudom igaz e),mondta neki Nagy G. aznap,hogy másnaptól nem kell többet edzésre mennie...
Ha ez igaz,akkor inkább csak annyit írok:NO COMMENT...
szerintem Brigittha helyére simán találnánk jobbat, amerikai 4-esből rengeteg van...nézd meg Gerrit lepattanó átlagát, nem éppen magas...és támadásban is sokszor volt "rossz napja"...
"Nincs mit tenni, építkezni kell, hiszen sok a fiatal tehetség Fehérváron. Velük szükséges tervezni a jövőt, hiszen Hanga, Supola, Keller sem (lesz) rosszabb mint Ferencz, Kutasi, Vavra. De ehhez türelem, bizalom szükségeltetik. Van...?"