Azt csekkold le újra...ahol februárban játszották a hazai meccsüket (Crystal Palace) az maximum 700 férőhelyes csarnok volt, ahol egy légtérben volt jobbra egy uszómedence, balra meg egy kosárpálya kettő között pedig Steve bácsi kosaras boltja:-))
Megnéztem, ők azok, pár éve estek ki az élvonalból. Azt is írják, hogy 99-ig nem a mostani 3 és fél ezres istállóban, hanem a Wembley-ben játszottak.:D
nem tudom, Steve bácsitól nem kérdeztem mióta szerepelnek alacsonyabb osztályban, én nem is tudtam, hogy korábban ekkora királyok voltak (legalábbis a stadionjukat elnézve mindenre gondoltam volna, de erre nem...)
A lényeg az, hogy nem hiszem, hogy az angol kosárlabda annyival mögöttünk kullogna, hogy ne érné meg kimenni oda ösztöndíjjal, hanem inkább ithon eligazolni az alsóházban játszó Kecskeméthez...
Mi a baj Angliával? Sullivan korábbi csapata (London Towers) jelenleg az angol 3. ligában játszik. (tehát mi évközben leigazoltunk Kvárról egy olyan játékost aki korábban Angliában egy olyan csapatban játszott, ami jelenleg a 3. osztályban szerepel...) Nem hiszem, hogy a magyar első osztály fényévekkel előrébb járna az angol első osztálynál (már ha egyáltalán előrébb jár)
Nem igazán angolok. Gordon amerikai, csak Angliában született, de egy hónapot sem élt ott, Deng pedig csak tavaly óta angol állampolgár, egyébként szudáni és 14 éves kora óta az Egyesült Államokban pattogtat. De ez már csak szőrszálhasogatás, bárcsak lehetne hasonlót emlegetni magyarok kapcsán.
Gordon nem angol, csak ott született, Deng pedig ténylegesen nem az angol kosárlabda "terméke", ezt azért ne felejtsd el. Ezzel együtt megértem Supolát, ha elmegy, mi tartaná itthon a családon és a barátokon kívül? Úgysem érvényesül az Alba játékospolitikája miatt.
HOGY MER ELMENNI EGY TEHETSÉGES MAGYAR FIATAL KÜLFÖLDRE??aki ezt írta az nem ismeri a magyar kosárlabdát..
Szerintem ennél bárhol több játéklehetőséget kap...Az év UTÁNPÓTLÁS, nem csak junior, hanem utánpótlás játékosa nb1 A-ben nem kap 1 perc lehetőséget(uolyan korú játékosok 10-20 perceket játszanak máshol pl kecskemét,kaposvár usw.!!), akkor maradjon még pár évet hátha Túróczi Tamás lesz belőle(bonyhád nb1/b ugy tudom)
Ja igen, mért pont anglia, mert h rossz a bajnokság stb.
MÉRT A MAGYAR OLYAN ROHADT JÓ???
egyébként, már az angol is előrébb tart, 15 éve még emlékszem sokkal jobb volta hazai, azota mi megtorpantunk
+chicago bulls kezdő 5ösét nézze meg valaki...deng, gordon
Ma este a Fehérvár KC legyőzt a Bajai együttest,15-16 ponttal.!Szép volt fiúk!Gratulálok!
A másik,hogy a mérkőzésen játszott Supola Zoli is!És nagyon jó is volt.Így viszont akkor nem tudom miért nem volt edzéseken és meccseken sem.Ezért írtam délután,hogy a Supiról szóló hírek nem tudom mennyire igazak... :)
Nem is kellene kivásárolni. Mondjuk elcserélhetnénk Benczére.
Wittmannal duplán jól járnánk,egyrészt szerintem hasznosabb játékos, másrészt sokkal olcsóbb. Nem értem, ha ennyire nem ragaszkodunk a fiatal tehetségeinkhez, akkor Benczéhez mi a francért ragaszkodott a vezetés végig??? Azért jó lenne, ha nem tőlünk menne nyugdíjba...
Soóska kell vissza. idán is tudott volna annyit tenni mint azok akik a helyén voltak... de szerintem fejlődött Kecsóban. szal most már télleg pályára lehet küldeni.