Hali Az ülés elvileg kell freelander-nek,jövőhétig szóban lefoglalva. Van még egy komplett első garnitúrám(1es+dupla)de csak komplett eladó,új állapot. Primastarban volt tehát a mintázat nem egyezik a vivaro és trafikkal sem. KC.
Sziasztok! Gratulálok a csapatnak, sokat segített a fórum olvasgatása az autóvásárlásban. Egy 2002-es évjáratú Traficot (L1H1) sikerült vásárolnom, amihez kaptam egy gyári masszív, magasított tetőcsomagtartót. Nekem nincs rá szükségem, szeretném eladni! Valaki azt írta a váltóolaj cserével kapcsolatban, hogy 2,4-2,6 liter, másvalaki pedig, hogy 3-3,5 liter a beöntő nyílás tetejéig. Meg tudnátok pontosan mondani, hogy mennyi olajat vegyek egy 6-os válóba, és az is érdekelne, hogy a gyári ELF-re esküsztök-e vagy jó más márka is? Köszi. mail@kroj.hu
Haaah így már leesett a mosidoki,eddig nem is értelmezgettem a neved!!!:-D Én meg itt görcsöltem a mosógéppel!!!!Már megoldottam! Amúgy hol lehet illen indexet kapni me én sehol nem találok!!!!
Nekem 2.0 Cdti van, és én is gondolkodom a tuningon főleg h. jön a nyár amikor érezhetően "gyengébb" a gép. Persze a klíma még pluszban rátesz a hőségre ezt szeretném kompenzálni a többlet erővel. Már e-maileztem egy sráccal, de még az anyagiakat gyűjtögetem eme célra. Itt az oldala ha vki nem ismerné: http://kctuning.uw.hu/ Tapasztalatom még nincs mert még nem voltam nála. Eddigi beszélgetéseink alapján valszeg érti a dolgát. (valszeg az enyémben vmit cserélni is kell azért drágább, mint az 1,9 -esé. gondolom az anyag dobja meg az árat)
Most jöttem haza egy 4000km-es útról úgy néz ki tényleg el volt lustulva a gép, hazafele már már kiforgott rendesen, egyébként végig 150-el mentem, így lett 8,7 az átlag, igaz a cseheknél voltak olyan részek ahol -18 iszonyat köddel párosítva szegény kocsi borzasztóan nézett ki.. Haza fele az emelkedőkkel voltak gondjaim mivel közel 1tonna volt az autóbak,sík úton ugyanúgy tudta a 150 160-at viszont a vége még mindig 170.. lehet meg kéne próbálni az elektronika írást. Valakinek van erről tapasztalata?