Annyit el kell ismerni,hogy Sullinak védekezésben voltak jó dolgai,és ha elől egy-egyezés volt,abban tényleg jó!
De a dobásai...Szörnyű!
Ja,és szerintem támadásban olyan ütemtelen,állandóan megáll nála a laszti 5 másodpercre,amikor továbbadja alig marad idő,és el kell hajítani.Hát ez van (nem kell szeretni),ez jutott! :)
Nézd én nem értek egyet.Igen,Kenny küzdött,de védekezésben szerintem sem ő sem pedig Ákos nem azt hozta az utolsó meccsen,amit elvátam (elvártunk) tőle szerintem.Én legalábbis így láttam a meccs hevében.Aztán lehet hogy tévedek.Az említett szitukat nem láttam,én elhiszek mindent.
ez kicsit általánosítás. az az ország túl nagyon ahhoz h azt mondjuk, minden egyetemen jó képzés van. lsd a női mezőnyt - egy olyan 7-8 éve kiment itthonról egy fél korosztály, és nem sokaknak jött be, a banda nagy része elsüllyedt, kivéve Cserny-t, a többi vagy gyengébb lett, vagy itthon is csak középszerű. a férfi oldalon meg egyedül tán Szendrei fejlődött. volt aki ki se ment mert nem látta értelmét (Dávid K, Báder)... nem akkora szám már az amerikai ösztöndíj szerintem.
nem akarlak elkeseríteni de a mi utánpótlásunk kb 95%val max a streetball.okon találkozol. tán néhány kivétel van: Soós, WIttman, Dávid G. - a többiek sehol se... pedig volt egy nem gyenge csapat (Mihalics, Nunez, Lánczos, Debrődy, stb)
Elképzelhetetlennek tartom, hogy ha ezt az ösztöndíjat tényleg azért kapta, mert ő lett az év korosztályos játékosa, akkor pont ezzel törné derékba a karrierjét.
Másrészről, milyen sansza lenne itt Fehérváron???? :((((
Igen, ezért kár, hogy Banks elment...ő tényleg megállíthatatlan volt..
Forbes nem igazán tudta bejátszani magát, de 3×2 percek alatt annyira nem is lett volna könnyű.
Igaz Kody :) de azért kíváncsi lennék 1-2 névre akik az USA-beli egyetem után nem tűntek el a süllyesztőben. Van ilyen magyar játékos?Vagy volt?Krasovec Peti se nagyon kosarazott miután visszajött
azért sztem Wittman, Suploa, Soós és Hanga is nyújtana néhány év múlva olyan teljesítményt, mint Zé... Mert valljuk meg őszintén, nem egy kiemelkedő kosaras Bencze. Persze nagy kérdés, mi lett volna belőle ha nincs az a makacs szemsérülés???!
De akkor is beáldozni Benczéért Farkast elég nagy hiba volt sztem...
amúgy meg nemtom mit izgultok. ha Supola menni akar, menjen. többet ér vele mint azzal hogy állandóan nézheti a meccseket itt az első sorból. sajnos. nem értem minek van nálunk utánpótlás. az egyetlen játékos akit beépítettünk az utóbbi x évben az Bencze. a többi csak kallódik.
Steve bácsi az ajándék tárgyak értékesítője, aki születésétől fogva Towers fan, és nem is nagyon érdekli más sportág, ami azért egy original angoltól több mint furcsa
:-))))
Hogy lehet angolul a "fakezű"?:-))) Ígértem ennek a Steve bácsinak, hogy küldök Phillips új otthonáról, a Gáz utcai csarnokról képet, meg Phillipsről is Alba mezben. Gondoltam odaírom az itteni "becenevét" is:-))) Mindenesetre ő is nagyon áradozott Sullivanról, az elmúlt évek egyiklegjobb Towerses kosarasként jellemezte, aki szorgalmas, és mindig győzni akar...háááát majdnem:-))
Éppen előbb néztem ezt az oldalt. Mellesleg az ügynöksége honlapján a jellemzésében alig győzte kihangsúlyozni a Kingstone, hogy mennyire sokoldalú az ürge. A legjobb pont az volt, hogy üresből még a hármast is bedobja.:)))))