Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Ez a szerencsétlen nő, Rick jól lepattintotta, de nem baj, a börit úgyis el kell hagyniuk vagy ezért, vagy azért,; Carol meg lesz még csapatfőnök... valahol. :-P
Nekem túl sok ez a 2-3 bealtatós rész, ráadásul már a részek is hosszabbak, így még uncsibb az egész.
Elkezdtem a Homeland 3.évadát is, de az is felér egy altatóval. Eddig csak a 3.részig jutottam, de Carie szenvedésétől már a falra mászok. Brody szál érdektelen, sajnos Danáé is.
Azok közül amit jelenleg nézek, magasan a Broen emelkedik ki, plusz az AHS, a többi már csak megszokásból csúszik le.
Nem volt rossz. Nem az eddigi legnagyobb élményem, de nem bánom, hogy megnéztem. Főleg az évad első fele tetszett nagyon, sajnos miután biztossá vált, hogy miről is van szó (sejteni persze lehetett addig is, de olyan ügyesen keverték a kártyákat, hogy biztos nem volt) erősen leült. Talán sok volt nekem ez a 12 rész így (amellett, hogy a lezárás speciel tetszett).
Jessica Lange zseniális volt, de a többiekre sem lehetett panasz.
SOA s06e08 - komoly dráma van készülőben. iszonyúan jól keverik a kártyát. ebből már tényleg nem lehet tudni mi lesz? merre mennek majd a dolgok? újra megmártózik a mocsok medencéjében Jax, vagy mindenen felülemelkedve tovább folytatja vánszorgását a megtisztulás útján? egyre több jel arra utal, hogy az előbbi következik be.
Elkezdtem a TWD-t, lévén kicsit épp kifogytam a sorozatokból. 2,5 rész alapján továbbra is úgy érzem, hogy nekem kicsit túl van hájpova, nem szól akkorát, de lehet, hogy csak ízlésbeli dolog ez nálam.