Rosszul hozta le az újság,meg az első 4 albumra fognak koncentrálni,ahogy a dvd is teszi.Amúgy örüljünk ha 10 ezer ember összejön nálunk Maiden koncertre.
Csak abba gondolok bele, hogy aligha a Maiden lesz az egyetlen fellépő. Szerintem kanyarítanak hozzájuk még pár bandát -a Megadeth például tutira ott lesz-, és így tulajdonképpen olyan lesz a dolog, mint egy rockfesztivál. Párizs meg egy több, mint 10 milliós város, szóval ki tudja. Elmehet az az 55 ezer jegy szerintem.
Nem lehet kitalalni, hogy mennyien mennek el pl. Parizsba, de a telthazat nehezen tudom elkepzelni. Bar, lehet hogy az Early Years DVD kapcsan az otthon ucsorgo osrockereknek is megjon a kedvuk :).
Azert a jegyek abbol a szemponbol aggasztanak, hogy az allo a legolcsobb (45 Euro), es aranylag nem is sok penz, koran elfogyhatnak. De meg 8 honap, basszus :/
Lehet, hogy hülye vagyok, de valamiért nem féltem őket attól, hogy ürességtől kongó lelátók előtt fognak fellépni. Ha belegondolunk, hogy Stockholmban például legutóbb is egy vagy két hét alatt elment mind a 22 ezer jegy...
Jaja,akár még a Summer Rocks-on is felbukkanhatnak,főleg ha igazak a pletykák hogy a Megadeth lesz az előzenekar a túrnén.
Amúgy már árulják a jegyeket,van olyan csomag álló jegy a koncertre,plusz egy éjszakára szállás kétágyas szobában egy párizsi hotelben 100 euróért.Azért ez nem rossz ár.
Pedig mar kezdtem azt hinni, hogy turnestart a Parizs, de igy akkor ez nem valoszinu (Juli 9 Helsinki a honlap szerint). A nagy stadionokra csak annyit mondanek, hogy jol jarunk, mert nem fogy el olyan gyorsan a jegy :).
Ebben van valami,meg ahogy most utánaolvastam Maiden fórumokon,ott azt írják hogy nagy valószínűséggel július elején már mennek át amerikába mert a Maiden lesz az Ozzfest jövő nyári fő attrakciója,ahogy idén a Judas Priest volt.Így az augusztusi Sziget eleve lehetetlen.
Amúgy Dickinson azt nyilatkozta egy svéd újságnak hogy európában 20-25 koncertet fognak adni július 9-ig.
En nem orulnek, ha a szigetre szerveznenek Maident, ez kb olyan szintu mint a kapcsolatkoncertek, csak itt meg penzbe is kerul. Kirakjak a nagy szinpadra, Discman hangerovel fog szolni, nulla latvannyal, es sok 'te allitolag a maiden az tok jo nezzuk meg' mentalitasu emberrel. Szerintem ez agyoncsapja a tavalyi hangulatot.
Én ha ügyesen eltudom rendezni a vizsgáim meg a felvételit akkor valószínűleg megyek Párizsba.Feltéve ha addig nem derül ki mondjuk egy Szigetes fellépés,mert azt írta a honlap hogy a fesztiválok szervezés alatt egyelőre,ezek önálló koncertek lesznek.
Azért nem kis bátorság 50 meg 55 ezres stadionokba szervezni a koncerteket.Ekkora arénákat még szerintem a 80-as években sem töltöttek meg Európában.
Épp egy Brave New World-ös koncertet töltögetek,a portlandi állomást,a banda nyomja mint az őrült,első sorokban csápol mindenki,majd kicsit nagyobb képet mutat a kamera és látni hogy kábé 1000-1500 ember van a kb Főnix nagyságú csarnokban....elég döbbenetes látvány...
Amúgy valaki tud valami olyasmi progit ajánlani amivel ilyen dvd-d maxit fel lehet tenni a gépre?