Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
"Tegnap beszéltem egy személlyel (nem nevezném meg)"
Nem neveznéd meg.
Vajon miért?
Jellemző:
Mert ti annyira "a világosságban" jártok.
más:
Az tetszett nekem a legjobban amikor két egymással szembenálló felekezet is mondta rólam, sátán vagyok.
No, nem azért mert átcsesztem közülük valakit hazudsággal, hanem mert viszek magammal Szent Bibliát, és nagyjából tudom, mert feltérképezem mely igékre "harapnak".
Hazugságon kaptak már eleget téged az életed során igaz?
(kérlek ne hazudd azt, hogy téged még soha, nem vagy te annyira intelligens...)
A hitgyülekezetéből azért rúgtak, mert tulajdonképp egy Sándortól hallott régebben hangoztatott igazságot állítottam szembe az akkor hivatalos állásponttal.
"A harmadik birodalom bukásával, a zsidóüldözés, a cigányüldözés és a buzik koncentrációs táborba zárása a német nemzeti szocializmussal végleg megszűnt. Ezért nincsenek ma már hivatalosan nácik."
1. Nem ezért nincsenek hivatalosan ma nácik, ha tényleg nincsenek,
Most nem hazudok, inkább nézzük a jót a rosszat és a legrosszabbat a nyeltannáciskodásod révén.
A jó: A harmadik birodalom bukásával, a zsidóüldözés, a cigányüldözés és a buzik koncentrációs táborba zárása a német nemzeti szocializmussal végleg megszűnt. Ezért nincsenek ma már hivatalosan nácik.
A rossz: Hogy a nyelvtannácik akik még léteznek (mint például eltéritő) nem tudnak helyesen írni.
A legrosszabb:Már a ruszkik is nácik (az orosz fogságba esett szláv ukrán harcos "alsóbbrendűnek" is tele van varrva a bőre szvasztikával)
Ez nem nevetséges, inkább mondható siralmasnak a jelenség...
"De az viszont nem igaz hogy felismered hogy egy zsidó Naftáli vagy Zebulon törzséből való, mivel azt nem ismered föl.
Vagyis hazudtál, hazudtál, hazudtál ismét csak hazudtál, pofátlanul hazudtál."
Már annyit hazudtam, hogy érdemes lenne akár egy könyvet írni belőle:
"Hazugságaim" címmel.
Gyerekkoromban is már Andersennek csúfoltak, hívtak a többiek.
De most nem hazudok, Ábrahámnak mondta az Úr:
És a te magod olyan lészen mint a földnek pora, és terjeszkedel nyugotra és keletre, északra és délre, és te benned és a te magodban áldatnak meg a föld minden nemzetségei
1 Móz. 28,17
Na ezért érdemes odafigyelni, mert én nem akarnék kimaradni semmilyen áldásból, de azért csak ésszel, mert ez azért veszélyes játék...
A viszonylag jó minőségű is, ha olyan sokat fogyasztasz belőle, amilyen sokat fogyasztottál. Szerencsére nem haltál bele, de lepusztította az agyadat még így is. Így aztán mentális baj miatt ilyen mondatokat írsz:
Nem túl jó nem túl ötletet sok túl szeszes ital el fogyasztani.