Keresés

Részletes keresés

cyr45 Creative Commons License 2023.11.30 -1 2 3950

Azt, hogy kinek válaszolok, és kinek nem, magam szoktam eldönteni.

És ezen nem is kívánok változtatni a jövőben sem!

Előzmény: Káli. (3948)
endrebá Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3949

Látsz valahol röpködő szőrcsomókat vagy vért?

Csak a leendő nyugtatgatásaim alapjául írtam egy hozzászólást.  Ide fogok hivatkozni, ha valaki fölöslegesen szabadkozni próbál majd ..hm..  mondvacsinált feltételezések alól.

Előzmény: cyr45 (3946)
Káli. Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3948

Dehogy, csak erőfitogtatás! Majd elmúlik! De számíts arra, hogy ezentúl majd nem válaszolhatsz nekem.

Előzmény: cyr45 (3946)
cyr45 Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3947

Azt a nőt, aki "megcsináltatja" a melleit, és az ajkait is, én úgy nevezem, hogy "kacsacsőrű emlős".:-)

cyr45 Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3946

Grrr-hrrr, mi van itt?...  Kutya-macska harc?:-))

Káli. Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3945

Na, és na, miért ez az ellenségeskedés? 

Tehát az én hozzászólásom beszólás, a tiéd meg ontopik! 

Ha kell neked egy ellenség kép, ám legyen, az én vállam elég széles, hogy ezt is vigye!

Ha a jóindulat attól függ, hogy a bólogatók közé álljak, akkor köszönöm, nem kérem!

Hazudni nem szoktam! 

Előzmény: endrebá (3944)
endrebá Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3944

Ha kényelmetlen egy hír, akkor minősítgesd a hírhozót -  és nem fog feltűnően látszani hogy hazudsz.

Nem érdemled meg hogy elgondolkozzam a véleményeden, és én nem felejtem el hogy élőben jelentetted ki hogy nincs szükséged az én jóindulatomra a topikjaimon.

..mert neked jogod van véleményt nyilvánítani.

Szóval ügyeskedj csak :

..próbálj mindenkinek beszólni, hogy válaszra méltassanak -  én majd próbálok mindenkit értesíteni hogy ne.

Előzmény: Káli. (3942)
Káli. Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3943

jobb lenne egy normális nő mellett élni és ezt csak alkalmanként dugni.

Ha lesz rá alkalmad, akkor azért legyen nálad zacskó, mert hátha hányingered lenne közben...:-)

Előzmény: Aphelix (3932)
Káli. Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3942

Közben meg csak annyi, hogy ifjúhülye, vagy vénhüje a feltűnési viszketeg.

Ez is csak egy, vénhüje véleménye! :-))))

Magas volt volt a labda, bocsi! :)

Előzmény: endrebá (3924)
Káli. Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3941

Te, mindenben olyan tájékozott vagy, a testékszerekben úgy látszik nem!

Két lányomnak van tetkója és orrdísze is! Nem lóg ki!

Ez egy netes kép, szóval ilyen.....

Előzmény: Mlle. Grenelle (3926)
Káli. Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3940

Nem tudom, hogy milyen évjáratban születtél, de jártál mostanában utcán, metrón, villamoson és buszon?

Nem jellemző a lányokra, nőkre amiket írsz. Ha a médiából informálódsz akkor elhiszem, hogy ezt nyomatják, főleg azokra érvényes ez, akik celebek, mert a képernyő az finnyás jószág!

Igen vannak kirívó esetek, de ez nagyon elenyésző! Nekem az a véleményem, hogy az én testemmel azt csinálok ami nekem tetszik, nem vagyok senki tulajdona, ha van társam akkor megbeszélem vele, hogy mit szól, ha nagyon nagy ellenállásba ütközik, akkor átgondolom, hogy érdemes-e?

Az öltözködés is ilyen, vannak nőies ruháim, szoknyáim is, és ezt használom is! Mégis legjobban akkor érzem jól magam, ha farmert hordok és bakancsot, elkerülöm a strasszos a túl mintás, vagy feliratos felsőket! 

A smink az már necces nekem is, egyre több velem egykorú, vagy idősebb nő tetováltatja a szemöldökét, ami néha vicces! De elítélni soha nem fogom, egyszerűen szar munkát végeztek velük!

A világ az nem ettől rohad le........:)

Előzmény: Aphelix (3918)
Torrente_az igazi Creative Commons License 2023.11.30 0 2 3939

A mai világban a nők is gyakran elfelejtik, hogy a kevesebb gyakran több. Másrészt nagyon kevés  valóban feminin minta előttük.

Torrente_az igazi Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3938

Attól függ, hogy a pasasának van-e bömbije.

Előzmény: Mlle. Grenelle (3897)
endrebá Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3937

Van még tanulnivalóm..   

..még a látvány-elemzés területén is.

:-)))

Előzmény: Aphelix (3932)
endrebá Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3936

Krisztina nem irigyli ahogyan kinéz, Aphelix nem irigyli a férfijától..   te meg biztosan igen.

Nem itt írtam, de minél vonzóbbak a képek, annál több problémát rejt ha megkapod.

Először is problémát a célszeméllyel, és ezek alapján megtapasztalhatod hogy mennyire vagy elfogadó.

De ami a nehezebb lépcsőfok :  amikor észreveszed magadban a problémát, hogy vajon miért erre vagy amarra a részletre izgulsz - mert akkor annak a hatásnak van vége.

Előzmény: Atis57 (3928)
endrebá Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3935

Csak szerencse.. nem bölcsesség.

Nem az én érdemem.

De köszönöm.   :-)

Előzmény: cyr45 (3927)
endrebá Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3934

Taszító.

Aphelix Creative Commons License 2023.11.30 0 0 3933

Na igen, egy térdkörnyékig érő szoknya vagy ruha kifejezetten ízléses, ugyanakkor baromi nőies tud lenni. (Megfelelő lábbelivel, teszem hozzá, ami még ritkább manapság mint a szoknya.)

Előzmény: cyr45 (3929)
Aphelix Creative Commons License 2023.11.30 0 1 3932

Bár nem nekem címezted a kérdést de sebaj. Szerintem az a kategória a csaj aki első pillantásra látványos, aztán ahogy nézed egyre kevésbé tetszik. A nagy csöcsök vannak a kirakatban, nem véletlenül, mert ez az egyetlen igazán jó oldala. Karján, lábán látszik hogy semmi izom, csak a genetikai lottón nyert egy jó testalkatot, de nem gondozza. Az arca szépecske lenne, ha nem rontaná le hol a smink, hol az arckifejezés. Így a fotókon az jön át, hogy a természete nem valami frankó, nyűg lehet vele élni - az önértékelése és az elvárásai/követelései az egekben, ő viszont semmit nem hajlandó produkálni érted vagy a kapcsolatért, részéről elég az hogy nagy a csöcs, az ő hozzájárulása az életedhez kimerül ennyiben, és még legyél is hálás érte, különben... Ráadásul szereti magát mutogatni, tipikus instapicsa, ami külön kellemetlen. Tipikus státuszszimbólum, amit azért tart az ember hogy mások irigykedjenek, de valójában jobb lenne egy normális nő mellett élni és ezt csak alkalmanként dugni.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.29 0 0 3931

Női szemmel nézve sem néz ki rosszul - mondjuk szerintem van az a mellméret, ami sok, és az övét annak tartom.

Atis57 Creative Commons License 2023.11.29 0 0 3930

Szia!

De már a mi korosztályunkat sem zavarta az öltözék---ebben/ilyenben is megoldható volt bármiféle kapcsolat.

Előzmény: cyr45 (3929)
cyr45 Creative Commons License 2023.11.29 0 0 3929

...feminin módon öltözni...

A nők jelentős többsége pl. szinte soha nem hord szoknyát, még nyáron sem.  

Nem igazán értem, mert meleg időben még praktikusabb is, mégsem.

Pedig a szoknya nem csak a skót gárdistákon néz ki jól!:-)

Egy jól megválasztott darab nagyon vonzó látvány tud lenni, anélkül, hogy kihívó volna.

Atis57 Creative Commons License 2023.11.29 0 0 3928
cyr45 Creative Commons License 2023.11.29 -1 1 3927

Az igen bölcs dolog, hogy nem dohányzol!:-) 

Mert nem is attól férfias egy férfi, mint Marlon Brando, és Yves Montand filmjeiben (még) volt.

Írom ezt úgy, hogy én 17-től 72-ig (55 éven keresztül!) egyre többet szívtam, hat éve hagytam abba.

El sem kellett volna kezdeni, így, utólag már az a véleményem!:-( Iszom is a levét most.

Az én fiatalkoromban még "menő" is volt, az ősszes ismert ember szinte mind szívta.

Szerencsére, ma már egyre inkább visszaszorul, az értelmesebb fiatalok között "ciki a cigi"...

Előzmény: endrebá (3917)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.29 0 3 3926

Az orrpiercing, az ronda.

Milyen már, hogy lóg valami az ember lányának az orrából...??

Előzmény: endrebá (3924)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2023.11.29 0 0 3925

Eleve szőke vagyok, csak szeretem változtatni az árnyalatokat, voltam már a sötét konyakszíntől a klasszikus hidrogénszőkéig minden. 🙂

A piercinget azért csináltattam, mert tetszett, ennyi. Tetoválásom is ezért lett, mondjuk azt meg is bántam, de most már mindegy...

Előzmény: Aphelix (3921)
endrebá Creative Commons License 2023.11.29 0 0 3924

Az "orrdísz" a fiataloknál azt jelenti hogy lázadok a szülői diktatúra ellen -  a szülők orrában meg azt, hogy ugye így is kívánatos vagyok?  :-(

Közben meg csak annyi, hogy ifjúhülye, vagy vénhüje a feltűnési viszketeg.

endrebá Creative Commons License 2023.11.29 0 0 3922

..hátez..    ezzzz... 

ez tényleg BÖEEE...

Előzmény: Aphelix (3920)
Aphelix Creative Commons License 2023.11.29 0 1 3921

Nincs azzal probléma, hogy vagy aki vagy. A trécselés csak arról folyt, hogy a nők szépítkezése öncélúvá vált, ami együtt jár azzal is hogy sok értelmetlen vagy kontraproduktív dolgot csináltok azért, mert azok vagytok akik. Műszempilla meg szőke haj sokaknak bejön, oké. A köldökpiercing érdekesebb kérdés - egyéjszakás kalandnál érdekesség lehetne, ha nem lenne minden második fiatal csajnak, viszont minőségi férfi hosszú távú kapcsolatra nem biztos, hogy preferálja. Olyan mint a segg fölötti tetkó, ambivalens a híre.

És ezzel nem minősíteni akarlak, bár úgyis annak veszed ha az egód megcsikordul :) Részemről ez még mindig csak az evolúciós pszichológia tárgyalása.

A férfiak, ugye tudjuk, a termékenység jeleire gerjednek, ezért a női szépítkezés alapvetően a termékenység jeleit szimulálja. Amikor elveszíti ezzel a kapcsolatot és művészi önmegvalósítás jelleget ölt, akkor lehet vele öngólokat is rugdosni - ami mondjuk egy stabil kapcsolatban a kívánt gyermekszám megszülése után nem feltétlenül baj, de a párválasztás időszakában még nem ajánlanám :)

Hiányzik a fiatalokból a céltudatosság és a bölcsesség, és már nincsenek meg a klasszikus nagymamák akik ezt a süldőlány unokák fejébe vernék...

Előzmény: Mlle. Grenelle (3905)
Aphelix Creative Commons License 2023.11.29 0 0 3920

A seggplasztikát sokszor túlzásba viszik, főleg a négerek.

Előzmény: endrebá (3895)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!