Ahogy agyalok a történteken, nekem nagyon az a kép kezd kirajzolódni, hogy Zoli már érzi, hogy ahhoz kevés, hogy egy nőt tartósan meg tudjon tartani, lehet már az a taktika, kihasználja a lányok tapasztalatlanságát és rivalizálását... és minél többet le akar dönteni, mert most mind könnyű préda... a mottó: "akit ma megdugok, az legalább megvolt".. :) Így végre valamivel tud majd jampizni a sok rendszergazda haver előtt...
Az este után Jázmin fejét elnézve annyira neki nem is lehetett jó, lehet észre sem vette, hogy volt valami.. :D
jó mondjuk a tina az nagyon gáz volt h premierbe elmondta h neki csak a lóvé kell legalább tartotta volna magába és az is igaz h ő kapta le zolit nem fordítva. jázminra legalább zoli hajtott rá ő meg elfogadta
Hogy micsoda ribanc ez a Tina, nahát! Le akarta smárolni Zolit! - szörnyülködik Jázmin, aztán egész éjjel hancúrozik a sráccal. :DDD
"Nem akarom eláztatni Tinát" - aztán lejátssza, amit stikában felvett. Zoli egyszerűségét az is mutatja, hogy tetszett neki, hogy Jázmin ilyen éber, és leleplezte a "kincsvadász" vetélytársát. Az én fejemben rögtön megszólalt volna a vészcsengő. Hogy az ártatlan pofika mögött milyen sunyi kis dög lapul, jó lesz vele vigyázni. Rögtön első helyre került volna a hazaküldendők listáján.
Az is milyen elegáns húzás volt, hogy elcsórta a lány fogkeféjét. Egyúttal egy váltás bugyit is lenyúlhatott volna. Ezek szerint a napi tiszta gatya nem alapkövetelmény nála. De az is lehet (reméljük), hogy a másik zsebében az óvszernek kellett a hely.
Továbbfejtegetve Zoli akciózását... Valahogy az az érzésem, néhány szereplő nem igazán érti a műsor menetét, itt nem az a cél, hogy hány csajjal tudsz kamatyolni két forgatás között.... de nekem mindegy, ha ez a készítőknek elfogadható. Az biztos, innentől nem nagyon marad más választása, mint Jázmint választani, ez akkor lesz igazán vicces, ha kiderül mégsem ő lenne neki az igazi...
Érdekes, amikor Viki a "kisfiúról" beszélt, "aki még nem férfi", akit el akar küldeni, nekem az egyértelműen Attila lehetett... ezek szerint időközben meggondolta magát, és inkább Petit küldte el... Mindegy is... szerintem egyikkel sem jár jól, Attis még tényleg nem elég férfi, Jancsi meg lusta, használhatatlan... A vége úgyis az lesz, hogy a két pad közé esik.. mindegy, ez az eresztés neki eleve nem volt passzentos...
Igen, később jön el, főleg ami mostanság megy a fiataloknál.
(Bár ha belegondolok, 10 éve vittem egy szórakozóhelyet, és már nagyjából ez ment a tiniknél, fiataloknál.)
Egy randi ha jól alakult, megvolt a kémia közöttük, lehet egy félóra múlva a kocsiban kötöttek ki, és a lányok szinte "kötelességüknek" érezték, hogy könnyítsenek a fiún. Valamiért ez így volt, már akkor. Ismerek többjüket azóta is, többen házasok, gyerekekkel. Nyilván vannak sokan akiknek ez egy estés-éjszakás volt.
Szóval azt gondolom és mondom, ha Bogi meg is tette, nem tett semmivel rosszabbat mint rengeteg másik lány. Csak őt vette a kamera, a többieket meg nem. Ráadásul már több napos ismeretség és kialakult vonzalom is megvolt, és versenyhelyzet.
Fiatalon sok mindenki sokféle hülyeséget megcsinálhat, amit később megbán, és sosem tenne később.. Én is csináltam tizen-x meg huszonévesen faszságokat, amit most már messze nem tennék... Volt egy exem, az most kétgyermekes anyuka, aztán 18 évesen rudon pörgött, meg három pasival volt, hogy kipróbálja az milyen... Most kétszer annyi idősen már nem tenne ilyet... Most ezért utólag ítéljem el? Francokat.. Az a tartás, amiről te beszélsz nem mindenkinek jön születésétől, sokaknál a korral, a tapasztalásokkal jön el..
Az a baj, lehet belesétáltok egy lehetséges csapdába, szerintem a mai rész után fogunk inkább tisztábban látni, mi is történt. Ezt már annyiszor eljátszotta az rtl különféle műsoraiban, hogy utalnak valamire, úgy vágnak össze, aztán kiderül nem is az történt... Én még várnék azzal, mielőtt ilyen "lepippantás" és hasonlókat kiáltanék...
Találó összefoglaló a kocsiban történtekről, úgy tűnik nem mindenki fogalmaz olyan finoman a kocsiban a Festettszemöldökű (más helyeken: Pösze) ölébe bukó leányzó akciójáról (hú, de finom voltam megint:) ), mint mi itt a topicban....:))
A krumplis gazdánál volt medence, de ő egy 40-es korosztály volt (talán még annyi se), Pista pedig 60+.
Mások az igények különböző életkorokban.
De Zoli gazdánál is max a faluba tudnak kimenni, ott sincs más lehetőség. Viki tanyája nem tudom mennyire van kinn a pusztában, de láthatóan az se egy szórakoztató központ közelébe épült.
Azért Pista tanyáját sem nevezném igénytelennek, de nincs felszerelve bárpulttal és diszkógömbbel az igaz.
Azért gazdaság és gazdaság, illetve tanya és tanya között is van különbség. Nem láttam az összes évadot, de nem emlékszem, hogy bármelyiknek a lakóhelye ennyire elmaradott lett volna (az előző évadban a krumplis gazdánál még úszómedence is volt :) ). Itt szerintem szinte mindenből süt az igénytelenség.
Na, igen. Egy tanya sosem lesz a felszabadult szórakozás helyszíne, ha az ember ott él és nem csak wellness hétvégére megy oda.
Úgy látszik a 40+ -os "kolléganők" is csak utazási katalógusban láttak még gazdaságot, ahol a dézsában lehetett jakuzzizni. Az meg olyan "romcsi" :)))
Vajon találkoztak már az ilyen helyek állandó vendégeivel, mint egérrel, patkánnyal...? Istállóban, takarmányosban kivédhetetlen. Akkor lenne csak igazán nagy ramazuri :)
Szerintem tök mindegy, a jegyvizsgáló Zsuzsa már kifejtette, hogy dög unalom ott az élet. Még ha marasztalná is Pista úgysem lesz belőle lagzi. Egyébként csak úgy látnak bele igazán a falusi életbe ha belekóstolnak az ottani teendőkbe. Vikinél melóznak, nála abszolút fekete pont az is ha valaki kétbalkezes.
Pista gazda nem figyelmes a vendégeivel, igaz nem is vendégek, mert még meg is kell dolgozniuk a betevőért és a szállásért.
Nincsenek elkényeztetve az étkezés terén, nem véletlenül kezdenek lázongani az egyhangú kaja miatt. Állandóan kenyér, hol zsírral, hol sült hússal, semmi más. Legyen az a kenyér bármilyen friss és finom, egy idő után mást is kívánna az ember.
Illett volna megkérdeznie, hogy mit szoktak, mit hiányolnak. Láttunk már gazdát, aki a lányokkal ment bevásárolni, hogy mit szeretnének fogyasztani, feltöltötték a hűtőt, és még nasit is vettek.
Tegnap a reflexológus hölggyel a randija úgy tűnt, hogy elég jól sikerült. Dicsőítette Pista gazdát rendesen, csak lestem.
Előzetesben meg látni, hogy elmegy. Mi lehet az oka?
Meg volt egy ismerkedés a jegyvizsgálóval is, hát nem volt meggyőző a vonzalom a hölgy részéről.
1. nem az első, hanem a második randi volt. Úgy látszik, a lovak úsztatását nem látta, vagy azt hitte, az nem randi volt.
2. Gergő előbb nyúlt be Bogi combjai közé, ekkor valóban vezetett.
3. amikor a "ráborulás" történt, már éppen félreállt egy pihenőnél, amikor leállt a "közvetítés", már nem volt az úttesten a jármű és valószínűleg már le is állt a motor.
Nem volt savanyú, mert még nem volt ideje beszerezni, ugyanis a bemutatkozó ebéden felzabálta a sok nő a készletet! ...de majd Karolina tesz el csalamádét, mert ő azt is nagyon jól tudja csinálni! :D
Én azon csodálkozom, hogy a csatorna majdnem végig veszi ezt a nyilvánvaló közlekedési szabálytalanságot, amikor a Híradója felét a balesetek mutogatása teszi ki.
Nem lett érdekesebb ezzel a műsor, mert a nézők többsége már az első ide-oda nyúlkálásnál felkapta a fejét, tehát ha akkor azt mondja nekik a rendező a fülesbe, hogy "gyerekek ennyi, húzódjatok le és mehet a többi", majd veszik a félreállt járművet, a néző ebből is mindenre következtetett volna, így viszont felháborodik, jogosan (még bírság is kinéz a csatornának a 12-es karika miatt, pláne manapság!)
Bogi ezzel elvesztette a "győzelmi esélyeit", mert Gergő határozottan kijelentette: nem szereti a nyomulós lányokat! Gondolom, ilyesmire értette és nem arra, hogy majd a kis szöszi elhívja ma randira és nem várja meg, hogy a srác kezdeményezzen! :D