A rumináció sokkal gyakoribb nőknél, mint férfiaknál, és gyakran pubertáskorban kezdődik. Ez a lányokat sokkal óvatosabbá teszi, és sokkal hajlamosabbá a kockázatok kerülésére.
Tehát nincs itt semmiféle hímsovi ráhatás, meg kirekesztés - ahogy korábban is megállapítottuk már, a nők nagy része nem szereti a kockázatokat, a felelősséget, és ezért SEM akar vezetői pozíciót.
Kérdeztem, Mónika, hogy mi a cikkben az újdonság, de nem válaszoltál. Ez a "mentális támogatás" pedig nem új, és nem is előremutató. Fiúknak vajon miért nem szerveznétek ilyet? Sokkal jobban "el vannak nyomva" az alapfokú oktatásban, mint a lányok, és ezt is megírtuk, csak te mindent ignorálsz, ami nem támasztja alá a femifaszságaidat.
Szomoru, hogy ahelyett, hogy a fiatal lányok mentális támogatásáról beszéltetek volna, amiről a cikk is szólt, csak a kulsejukrol birtatok megszólalni. Sötétség rulez.
valójában rongyokat, meg növényi alapú megoldásokat használtak, nevezheted vattának, a munkába állással pedig a női nadrágviselés terjedt el, nem a miniszoknya :-))).
( már ha nem a pályamunkásokra gondolsz :-))) )
Ókorban inkább a múmiák ánusz és hüvelydugóival keverhetik a :-))) tudósok a mai eszközöket :-)
Az ábráról az jut eszembe, Júárka és a hardcore feministák önbizalma az egeket verdesi, ez nyilván más nők kárára történik, tehát a nők kisebb önbizalmának oka:
Üzenem a kurd nőknek, hogy hajrá, szorítok értük, harcolják ki a függetlenségüket!
Viszont támogatom a reálpolitikán alapuló magyar külpolitikát, ezért örülök neki, hogy Erdogan eljön Orbánhoz, és emiatt persze nem fogunk tüntetni, sőt kérem a kurdokat és törököket, hogy a mi országunkba ne hozzák be a konfliktusaikat (mint ahogy bevitték Németországba pölö)!
Na elolvastam a cikket, azt mondja, a lányoknál serdülőkorban alakul ki, hogy kevésbé vállalják a kockázatokat és a versenyhelyzetet, mint a fiúk. A sikeres politikus és vezető előfeltétele viszont a versenyszellem, és mivel a lányokban ez kevésbé van meg, mint a fiúkban, ezért - immár rátérve a topik témájára - kevesebb a női politikusok száma.
Ezt akarják a bárcás feministák nemi alapú kivételezéssel felülírni, és szeretnék, ha a kvótanők verseny nélkül jutnának be.
Aztán változik a terep, a lányok kikerülnek a nagybetűs életbe, ahol nem komfortzónán belül, a padban ücsörögve a tanárnéninek kell megfelelni és bemagolt paneleket felmondani és papagájként ismételni és a házirend szerint kell cselekedni, hanem intuícióból és iq-ból élni, gyakran a pillanat tört része alatt dönteni: ott jellemzően megáll a tudomány, és ez a megtorpanás is jól lekövethető a lenti görbén. Az iskolapad a lányokra van szabva, a nagybetűs élet meg nem, és ezért néznek olyan nagyot sokan huszonpár évesen, friss papírral a kezükben.
Csak megjegyeztem, hogy hazudsz. Erre kétféle normális válasz létezik: "Igen, bocs." Vagy "Bocs, benéztem." Tőled viszont egyik sem várható, így csak megjegyzem ismét, hogy hazudtál. Meglepve nem vagyok, a feminista hazudott, hazudik és hazudni fog, ugyanúgy, mint a komcsi.