Neked rögeszméd ez az elmeorvos dolog? Valószínűleg sok időt töltesz elmeorvosnál, hogy sokszor szóba hozod. Nyugodjál meg. Vegyél be néhány nuskin bogyót.
Szerintem annyira két malomban őrlünk, hogy az egész levelezgetés fölösleges ezen a fórumon.
Akármikor számokat vagy konkrét adatokat kérnek Tőled, semmitmondó marketinges közhelyekkel válaszolsz, vagy amikor már ehhez sincs kedved, akkor azt írod, hogy ez Téged nem érdekel.
Ha sikeres és elégedett vagy a hálózatszervezői munkádban, örülj az eredményeidnek, és legyél egyre sikeresebb. Hidd el, nem kell megvédened a mundér becsületét, hiszen az eddigiek ismeretében nem is akarod meg nem is tudod.
Néha az az érzésem, úgy érvelsz, mint a politikai fórumokon az uralkodó párt önkéntes vagy fizetett fórumozói, akik fogcsikorgatva védik a védhetetlent.
Kérdezel valamit, mire adok egy választ: nem tudom. De ez téged nem zavar, megkérdezed megint. Én mondom ismét, hogy nem tudom. De te kérdezed megint, a tőled már megszokott vádaskodással egybekötve.
Majd az orvosod eldönti, hogy mennyire ésszerű viselkedés az részedről.
Ja. És még mindig nem tudtam meg, mi is az a "dinamikusan csökkenő".
Hagyd már ezt az elmeorvos dumát. Ha esetleg jutalékért pácienseket toborzol a sajátelmeorvosodnak, akkor inkább MLM rendezvényeken nézzél körül. A fórumra ugyanis némelyMLM-est leszámítva normális emberek írnak. A feltett kérdésre válaszolj inkább: Hány tagja van Magyarországon a Nuskinnak?
Amikor dicsekedni akarsz valamivel akkor nem a zöld számra hívod fel a figyelmet, ezt akkor teszed ha kényelmetlen kérdést kapsz és ki akarsz előle térni. Nem először játszod ezt.