Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 0 0 352

Én a leírtakból arra gondolok, hogy egy közönséges csaló vagy és ennyi.

Előzmény: Törölt nick (351)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 351

Az olvasó felelőssége, hogy utánanéz-e annak, amit olvas és terjeszt.

És nem szándékozom meggyőzni senkit sem itt, sem máshol.

Leírom mi a tapasztalatom, esetleg arról mit gondolok és ennyi.

Előzmény: Törölt nick (350)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 0 0 350

Engem nem győzöl meg. Ezért sem értem, hogy minek vitatkozol itt. Akik megnézik a Wikipedia szócikket vagy hasonlókat azok kiestek a potenciális vásárlók közül, felesleges próbálkozni velük. Csak nyoma marad az interneten, hogy vannak ilyenek is és az nem jó az üzletnek.

Előzmény: Törölt nick (348)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 349

Mi a szkennert béreljük. Nem kötelező tudnunk, ki hitelesíti a műszereket. Egy autókölcsönző tulaját sem érdekli, vajon ki hitelesítette a kilométerórákat. Ha mégis, megkérdezi a gyártót. Többször is mondtam, hogy akit érdekel a szkenner hitelesítése, kérdezze meg magát a céget. Nem állíthatja senki, hogy nem tudja ezt megtenni.

Előzmény: ásítósmacska (345)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 348

"A szkenner mutat egy számot, előtte keveset, utána sokat."

Nem. Többször is leálltam a termékkel, kipróbáltam.

Ezenkívül sokszor mértünk (elsőre) magas értéket (az átlag többszörösét is) olyanoknál, akik semmilyen céges terméket nem fogyasztottak (viszont az átlagtól sokkal jobb életmódot éltek). Nem sokan vannak, kb 2%.

Ezen kívül a nem regisztált kártyák anonimok, nyersek, nincs semmilyen adat mögöttük a felhaszálóról.

Voltak, akik ilyen kártyákkal is többet mérettek maguknak ("mostaztánjólleleplezzükacéget") és bizony elég koherens mérési eredmények jöttek ki akkor is, elég jól tükrözve az életmódjuk minőségét.

És ezt nem mi modtuk, hanem ők.

Előzmény: Törölt nick (343)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 2 347

Pharmanex biofotonikus szkenner az Európai Unióban az elektronikai cikkek forgalmazásához szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik.

= mint egy villanyborotva, vagy kenyérpirító, vagy vízforraló.

LOL

Előzmény: ásítósmacska (345)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 346

Persze erre a megfelelő linket azóta is várjuk... :-DDD

gingergirl 2017-05-24 23:19:00 56832

Úgy hívják, hogy "az EU Biofotonikus Szkennereket Hitelesítő Intézete".

ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 1 345

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143997844&t=9123617

erre reagáltam: 

ásítósmacska 2017.05.25 0 1 56887

nem műszer, nem alkalmas semmilyen diagnosztizálásra, nem gyógyászati eszköz, stb. stb.

Tehát ezért nem is kell hitelesíteni. :-DD A semmit nem lehet.... :-D

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 344

Azt hívjuk üzletépítőnek, akinek van saját (és leellenőrzött) üzletépítői azonosítója. Akkor mondhatjuk, hogy üzletépítő jelent ki valamit, ha van ilyen azonosítója és látjuk, amit ír, halljuk amit mond. A neten pedig ki tudja, ki ír és mit.

Ha azt mondod, folytassuk az mlm topikban, egyetértek, már többször is javasoltam.

Előzmény: ásítósmacska (338)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 0 1 343

A béta-karotin bevitel újszerű eredményeiről lehet vitatkozni hozzáértő tudósokkal, ennek megvan a hiteles fóruma. Velem nem tudsz.

A szkenner mutat egy számot, előtte keveset, utána sokat. Egyelőre ennyit látni belőle. A mérőeszközöket hivatalosan hitelesíteni szokták, ez hiányzik.

Előzmény: Törölt nick (335)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 342

Ez miféle becsípődés nálad, hogy folyton személyeskedő kérdéseket teszel fel....????

Qrvára semmi közöd ahhoz, hogy kinek mi van a családjában! 

Te vajon a saját családodban is ilyen sz.rrágó módon szoktál kákán csomót keresni? :-DDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (340)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 341

Bammeg, ne maszatolj már!

Ott vannak azok az ótvar hazugságok, vagy nincsenek....???

A rühes lőtéri kutyát se érdekli, hogy a ti képzésetekbe jártak, vagy sem.... A Nuskinről (vagy adott más esetekben már cégek termékeiről) hazudják össze azt, amit netszerte olvasni lehet. 

Megint maszatolsz.

Persze, 90%........  Még nincs itt az esti mese ideje.... :-D

gingergirl kisujjból szopott statisztikáira itt nem lesz vevő... 

Előzmény: Törölt nick (339)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 340

A családotokban is ilyen, áthúzott jelzőkkel illetitek egymást?

igen/nem

Előzmény: ásítósmacska (337)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 339

Nem olyan bonyolult az összefüggés.

Mivel én senkit nem láttam olyan állításokat tenni, amiket idézni szoktatok, feltételezem, hogy nem a mi képzésünket kapták. Mivel mi képzési rendszerünk lefedi a magyarországon rendezvényre járó disztribútorok 90%-át, ebből következően valószínűleg nem lehet a "többségről" beszélni. Magyarul: az üzletépítők többsége nem állítja azokat, amiket idéztetek.

Előzmény: ásítósmacska (328)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 338

Miért kéne a személyes találkozásokból kiindulnom....???

Tele van a net ócska MLM-es hazugságokkal. Lsd. a korábban hivatkozott "főnökúr", de tucatszám voltak a fő topikon is idézetek kféle vigécektől. 

Szerinted csak az számít hazugságnak, amit hallunk...? A leírott hazugságok nem hazugságok egy MLM-es szerint...??? LOL 

De ezt folytathatjuk odaát, ne offoljuk szét ezt a topikot!

Előzmény: Törölt nick (336)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 337

Visszakérdezés - ősi oláh izé... MLM-es szokás. :-DDD

Előzmény: Törölt nick (336)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 336

Azok közül, akikkel személyes tapasztalatod volt, hány% állított valótlant és közülük hány% hazudott szándékosan és hány% "csak" tévedett?

Előzmény: ásítósmacska (334)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 335

Aki szerint problémás a tápkieges béta-karotin bevitel, szíveskedjen elolvasni a lent említett tanulmányokat, mekkora mennyiséget is adtak belőle az alanyoknak. Utána össze lehet hasonlítani azzal a mennyiséggel, amennyi a tápkiegekben szokott lenni.

Pontosítanád, szerinted mi a "kamu" a szkennerben?

Előzmény: Törölt nick (326)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 334

Teszek én is egy általános kijelentést: a "csodaszereket" forgalmazó MLM-esek úgy hazudnak, mintha könyvből olvasnák. 

Előzmény: Törölt nick (333)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 333

Tettem egy általános megjegyzést. Senkit nem tituláltam egybitesnek.

Aztán kinek inge.

Nem tetszik?

Előzmény: Replay (331)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 332

Hogy mit képzelek vagy nem, nem számít (és most sem hagytad ki a kérdésedből a valótlanságot). Az számít, amit ebben a fórumban leírunk és hogy az megfelel-e a szabályoknak.

Márpedig te leírtad. És azért, hogy leírtad nem én vagyok a felelős, hanem te.

Előzmény: ásítósmacska (330)
Replay Creative Commons License 2017.08.12 0 0 331

Nem nézed tétlenül a valótlanságot? Hat azt sem tudod bebizonyítani hogy nem te írod a valotlansagot. A személyeskedést meg be lehet fejezni csak azt kellene tudomásul venni , azért mert te egy bitesnek titulálsz valakit, aki mást állít, mint te, az nem azt jelenti, hogy nála van a baj.

Előzmény: Törölt nick (325)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 330

Miért képzeled folyton, hogy ha valaki ezt v. azt leír a fórumon, akkor a való életben is ugyanazokat a szavakat használja...???

Hát nem te vagy az egybites? :-DDDDDDDD

Előzmény: Törölt nick (323)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 329

Ajjaj, a konkrét kérdés esete forog fenn......

Amire rég megszületett a bölcs mondás: elűzte, mint mlm-ügynököt a konkrét kérdés. 

:-DDDD

Előzmény: Törölt nick (326)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 328

Csak ennyire képes. 

Mert a lényeges - konkrét - kérdésekre SOHA nem ad választ.....  Pulikutyaként terel folyamatosan, ha konkrétan valamire rákérdezünk...

itt vót ez a Stiller Zsolt esete is a szkeptikus fórumról. Elég vállalhatatlan dolgokat állított - erre gingerünk elkezdi szálazgatni, hogy ő nem ismeri...

NA UND...????

Az, hogy nem ismeri, változtat jottányit is azon, hogy milyen hazudós nyúlszkin disztribútorok lézengenek szanaszét...???  NEM!!!!

De folyamatosan hülyeségekkel trollkodja szét az összes topikot, ahol csak felbukkan. :-(

Előzmény: Replay (324)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.08.12 0 0 327

Neked egyébből sem áll az életed mint kákán csomónkeresésből...??

Nevetséges pojácaság, amit a fórumon művelsz! 

Ékezetekbe-kötőszavakba is belekötsz, csakhogy tereld a figyelmet a sunyi bizniszed negatív megítéléséről...

LOL

Előzmény: Törölt nick (323)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 0 0 326

Akkor nézzük az érdemi állításokat. A biofotonikus szkenner valószínűleg kamu, kamu értékkel, bár nehéz leleplezni, ha ilyen valós mérőműszer nincs referenciaként, értelmetlensége miatt nem csinálnak. Az étrendkiegészítőként bevitt béta-karotin növeli a rák kockázatát, helyette ott a zöldség-gyümölcs. Egyébként rengetegen árulják átverés és extraprofit nélkül.

Előzmény: Törölt nick (325)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 325

"kiigazítási kényszere van mindenki fele"

Nem nézem tétlenül a valótlanságot, ha velem kapcsolatos, pláne nem.

"mert ő mindenhez sokkal jobban ért"

Csak az egybitesek gondolkoznak végletekben.

Előzmény: Replay (324)
Replay Creative Commons License 2017.08.12 0 0 324

Semmi mást nem csinál csak hozza a szokásos formáját, ezt a topicot is szettrollkodja, mert neki kényszeres kijavitasi, kiigazítási kényszere van mindenki fele. Semmi értelmeset nem ír csak copizgat korábbi hozzászólásokból, hogy azt ki tudja javítani, mert ő mindenhez sokkal jobban ért. Ez már elég beteges.

Előzmény: ásítósmacska (322)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.12 -1 0 323

Mintha nem ismernéd a "?" jelet. Veled ellentétben nem tévhiteket jelentgettem ki, hanem kérdeztem. És nem úgy, ahogy te (nem egy esetben) már a kérdésbe is valótlanságot téve, hanem csak úgy simán, előítéletek és állítások nélkül.

Tehát akkor ha a családtagjaidra is használja valaki azt a kifejezést amit mondtál, az számodra "kedves understatement"?

"Mást is ilyen ad-hoc módon szoktál ok-okozati összefüggésbe állítani...???"

Lásd fentebb: mikor a kérdésbe is valótlanságot teszel.

Te voltál az, aki egyszerű ténymegállapításom mögé olyat gondolt, amit én nem.

És képes vagy a téveszmédet mások orra alá dörgölni...

Nemhiába mondom, hogy a fórumozás szórakoztató.

Hozod is a színvonalat.

Előzmény: ásítósmacska (322)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!