csak ugye neten vásárolva csak kipróbálja az ember, hogy mit vett kipróbálás nélkül
egyébként érdekesek az emberek, hirdetnek valamit ír nekik az ember, felhívja beszél vele kér képeket adatokat majd 1 hét múlva válaszol az üzenetre..... igaz már tárgytalan a dolog
Valóban, első pillantásra sokkal hasznosabbnak tűnt, mint másodjára :-) Ugyanezt baltával is meg tudom csinálni, csak felülről lefelé. Viszont azt se kell, mert a hasogatásból annyi gyújtós keletkezik, hogy még marad is.
na erről van szó erre való egy 17t gép nem 20cm szálvára :) amit a 4kg fejszével is szétütök méteresbe :)))
ez se piskóta
mi lenne ha egy 10t autóemelővel megépítené az ember olcsó és sokat nem is kell, azt a pár problémás rönkhöz nem számítana hogy lassú, de akinek hidrós van a táp adott :))
sőt lenne táp 100bar-tud a szállítását nem tudom csak a munkahenger kicsi :( 20-25szár 50-60-as munkahenger, és rövid ilyen géphez jó lenne, de anno Kardos számolta nagyon kicsi az erő
nézegetem a youtubon a hasítós videókat hidrósokat
vagy én keresek rosszul vagy csak rosszakba botlok, de komolyan akkora gépek és egy normális 40-50 méteres rönk hasítást nem találok, nem hogy egy jó görcsöset.....