A tér megújulásának lépései. Tervek, elképzelések, és azok megvalósulása. Ha marad a nemzeti kormány, akkor jó esély mutatkozik, hogy a tervek nemcsak tervek maradnak, hanem lesz is belőle valami.
Nem, itt reagáltam rá elsőnek, csak miután eltűntél egy időre, gondoltam, hogy ott is megírom, hátha oda gyakrabban benézel. Ott válaszoltam is, kár lenne két helyen párhuzamosan folytatni.
Ha ilyen nyomoronc vagy, akkor nem érdemes veled beszélgetést folytatni.
A Széll Kálmán felújításába, Várbazárba mennyit adott a fújjmocsok EU? Tudod, amire nem volt pénzünk. Ha nem ad bele lóvét, még most is ott bukdácsolnál. De így lehet nyelvtárskodni.
A nemzeti ügyek kormánya még a megálmodott CSOK-kal sem tudott dűlőre jutni, olyan jó munkát végeztek:)
Ugyanez magyarul? A végét értettem, de nincs igazad, ti rohasztottátok le a Moszkva teret, és a nemzeti ügyek kormánya újította fel Széll Kálmán térként. Térkő helyett nektek ott a púpos aszfalt, azt szeretitek lecsöpögtetni a zsírral.
Csak mielőtt költözni kezdesz, azért tájékozódj, mert még az a megdöbbentő dolog történhet meg veled, hogy Tadzsikisztánban is találsz ételárusító helyeket. És akkor tovább kell menekülnöd Észak-Koreába.
Zabálni te szoktál, ha már ennyit emlegeted. A tieid verik a rikácsot a trendi zabáldák maradásáért, nem azok, akik titeket szolgálnak, kiszolgálnak. Mi lenne veletek, ha nem lenne szemetes, mesterember aki megcsinálná az elromlott szarotokat? Nektek biztos jó a térkő még akkor is, ha már darabokban van és a bokátokat töri.
Régebben legalább árnyékot is találtál, most már az sincs. Várhatod a villamost, buszt, árnyék nélkül. Ott a mozgólépcső, védőtető nélkül:) Majd 50 év múlva a fák fognak árnyékot adni:) Ha túlélik......
Az nem baj, hogy a bódévárost eltüntették, de van amiért kár. (Újságos, sütis, könyves.) De ők csak étteremben ennének vasárnap, mert a pincérnek, szakácsnak nem kell a szabad vasárnap:)
Olyan kényelmesek, hogy az irodába beérkezés előtt úgy fél kilenc körül tudnak 1000 forintos reggelit enni, a csili-vili etetőben:)
Jellemző, hogy miközben a Széll Kálmán tér átadásának napján Széll Tamás rangos szakácsversenyt nyer, a balliberális azon puffog, hogy eltűnt a lángossütő bódé a térről.
A lényeget meg sem érted, Pöröly, hogy miről beszéltek.
Másoknak, segítségül: a jobb felújítási koncepciók változtattak volna a tér elsődleges funkcióján, és a puszta közlekedési átszállási csomópont helyett többet, jobbat valósítottak volna meg. Ami most elkészült, az valóban csak egy ráncfelvarrás, gyakorlatilag minden funkció és alapvető elem maradt a régiben, csak felújították.
Őnekik ellenség a fa, növény. Lásd az utóbbi időkben történt fairtást. Csak a térkő a jó, azt nem kell gondozni. Látszik is. Vagy többször javitani, mert a közbeszerzést csak az nyerhet, aki nem tud térkövet lerakni:)
Hiányzik a balliberálisnak a modern térről a lángosszag, a hurka-kolbász, a hamburger, a virsli, a girosz, a kebab, a csirkefarhátleves, a mélyszegények ingyenkonyhája, a cigány zokni- és paprikaárus.