Dehogynem. Egyszerűen nem csinálnak semmit, aztán mindenki mondhat amit akar. Ez a figyelemreméltó a technikájukban, ami hasonló mint Rodolfóé: "figyeljék a kezemet mert csalok", és ennek ellenére a nagytöbbség beveszi, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy a következő kormányt is ők adják. Azért örülök ennek, mert érdekelnek a katasztrófahelyzetek :-) Egy biztosnak látszik, hogy addig az ellenzék már nem jut érdemleges pozícióba. A rezsikökkentést imádni és falni fogja a nép ... az egész lufinak csak tavaszig kell kitartani, addig pedig simán kitart.
Valószinűleg vannak drogozós tagjai, de nem fognak az ellenzék utcájába bemenni, nem fognak olyan teszteket csináltatni amit mások kitalálnak számukra. Egyszerűen megmutatják a vizelet-tesztet, aztán akinek nem tetszik az dúlhat-fúlhat oszt jónapot. Ilyen a politika, hogy nem matematikai alapokon nyugszik, mégkevésbé valami morális ideán. Továbbá se a rendőrség, se az ügyészség, se a bíróság emberei nem unták még meg az állásukat.
Értem én én, hogy velem kell kell foglalkozz, ne pedig a szintén hazudós fityeszbagázsra válaszolni. Tovább keserítelek. Nem csak kokós, hanem homoseggszúrkáló, csaló és politikán csalárdul meggazdagotott is van a fityeszben. Szép kerek rablóbagázs.
bocsi, de ez is butaság, a 2/3 nem a lakosság számarányára, hanem a kapott képviselői helyek számára vontatkozik! maradt sajnos pont elég agymosott figura az orszégban, no meg érdekelt is.. akiket hüylithet a baloldal, alibsikről már ne is beszéljünk. Sokszor írtam már, de az újszuülötteknbek elismétlem azt a feltevést,a melyet az idén tavaszzal tudományos kutatás is megerősitett: az emberek ideológiai hovatartozása ( s ebből következően a politikai is) személyiségfüggő! veleszületett jellegeken alapszik (a szélhámosok kivételével persze), a saját ideái alapján választ mindenki ideológiát, pártot, közösséget. S ezt a család anyagi/iskolázottsági/ ideológiai beállitottságától függetlenül! Így minden korban, minden társadalomban mindig megjelennek az egyenlőség pártiak (irigység alapján), a mindent szabad pártiak (egoizmus alapján), a midnennel szembeszegülők (öntörvényüség alapján) a rendszeretők (szabálykövetés alapján), stb.
SP-t szinte egyedül védtem ebben az orszégban, minden lehető fórumon, jó sok ismerőssel, baráttal kerülvén emaitt konfliktusba! Ugyanis, mintha a falra hánytam volna a borsót, hiába fejtettem ki, hogy ha a gyűjtött és a szakdolgozatban szereplő adatok nem mások eredeti szellemi termékei, akkor azokat ellopni/ plagizálni sem lehet! s azt is hiába állitottam, hogy egyetlen doktorandusz sem juthat el a védésig ha a szakdolgozatával nem nyeri el a témavezetője, a doktori iskola vezetője jóváhagyását! Ergo, ha hibázott az nemcsak az ó hibája! S azt sem fogadta el a nagyérdemű doktorátussal rendelkező közönség, hogy ha a doktori szabályzat nem írja elő eredeti tudiományos eredmény elérését a kisdoktorinál, akkor azt nem is szabad húsz év múlva számonkérni rajta!
Mind ehhez tegyük hozzá, hogy mint embert nem különösebben kedvelem, az athéni olimpián való gerinctelenségéért meg éppenséggel haragszom rá!
ez benne van a fidesz etikai kódexében. ha besároznak kilépsz, hogy a pártra ne fröccsenjen a sár! de a tapasztalat azt mutatja, hogy teljesen felesleges elővigyázatoság, hiszen mint írtam már, rendszeresen felróják a fidesznek egykori , kizárt/kilépett tagjai bűneit, még ha azokat jóval a kilépés után is követték el (pl. Varga Tamás, de sok más ilyen példa van).
hiába tenné, mert menne tovább a sározás! egy olyan esetet sem ismerek, ahol a ballibáék visszakoztak volna és elnézést kértek volna a tévedésükért! Még jogerős pervesztés esetén sem! Ez a viselkedés jellemző a komcsi/libsi társaágra szerte a világon. Szerintük nekik mindig csak igazuk lehet, mindenben és mindenkor.
Schmitt Páltól Balogh Józsefig, csak a legújabbakból, de ott vannak a többiek is, akiket már emlitetem. Te is hizz már fel olyanokat akikről kiderült valami disznóság és védték
Nekem úgy rémlik, maguktól mondtak le/léptek ki. Persze, lehet, hogy felsőbb utasításra, de mi azt nem hallhattuk. Ha meg az ártatlanság kiderült, akkor meg sietve adták azt az utasítást ki.
Annyit kellett volna tenni, hogy hangosan kijelenteni, amíg le nem zárulnak a viusgálatok ártatlannak tekintendők, és csak a bűnösség kiderülése után kizárni, de akkor azt is látványosan. Ha meg ártatlan, akkor ezt hirdetni.
Tudtommal Schmittet még a lelepleződés után is védték. Magától mondott le, anélkül, hogy bármi utalás lett volna ennek szükségességére fideszes részről. Bővel elég lett volna, ha OV. tesz egy olyan nyilatkozatot, hogy helytelen lenne a helyén maradnia, miután kiderült, hogy plagizált.
Én nem dühöngök. Csak leírtam, mivel tisztázhatná magát egyértelműen. Ha nem teszi, hát nem teszi. Maga tudja, miért. Felőlem védhetitek őt a videó hiteltelenségével, bármivel, csak az MSZP-sek bűneivel nem. Mert azok nem befolyásolják, hogy ő elkövette-e a magáét, nem bizonyító erejűek sem pro, sem kontra.
hiába dühöngsz, én felhoztam konkrét példákat rá. Schmitt Páltól Balogh Józsefig, csak a legújabbakból, de ott vannak a többiek is, akiket már emlitetem. Te is hizz már fel olyanokat akikről kiderült valami disznóság és védték ?
Miért kellene bemondásra a sározók minden kivánságát teljesiteni?
tegnap itt kimutattuk páran, hogy magán a videón is olyasmik szerepelnek amelyek igencsak kétségessé teszik az egész mesét (pl. a doirogzó frizurája - kopaszosodása és az alpolgármester haja közti különbséget, az állitólag pár hónapos - nyári! - felvétel és a viselt ruházat közti szöges ellentétet, stb).
Ezek miért nem érik el az ingerküszöbödet? S az miért nem, hogy a rendszeresen kokozó viezeletéből pár hét után is kimutathatóa drog?
Ezt a csőlátást már megtapasztaltam pl. a Schmitt féle karaktergyilkosságnál (őt is magára hagyta a fidesz!).
Pontosan erről van szó! Pláne, ha politikus vagyok, akinek fontos a szavazói bizalma. Márcsak az ő kedvükért megcsináltatnám a tesztet, nem beszélve arról, mekkora fegyvertény lenne a vádaskodók felé a negatív eredmény.
Méghogy a Fidesz kiközösít bárkit is. Sokkal inkább az ellenkezője, magyarán körmük szakadtáig védik a kutyáik kölkét. Felőlük ott ülhetne Schmitt, ott ülhetne a komondoros, ott ül Lázár, aki képes volt kinyögni, hogy annyit érsz, amennyid van, és ott ül az, aki szerint 47 000-ből meg lehet élni, meg Varga, igaz, ő bocsánatot kért a baromságáért, lehet, hogy felsőbb utasításra.
Pedig ha tisztességesen lemennének a vizsgálatok az ilyenek ellen, és nagy csinnadrattával kirúgnák őket, ha bűnösök, sokkal hitelesebbek lehetnének. Addig elég egy szemfülesebb ellenzéki, vagy akármilyen polgár, aki rajtakapja valamin az egyiket, nyilvánosságra hozza, és utána már saját maguk gyilkolják a karaktert ezzel a hozzáállással.
A vezetőség helyében felszólítanám a hajteszt elvégzésére a gyanúba keveredett képviselőt, amit, ha megtagad, kizárnám a pártból. Ne legyenek olyan politikusaim, akik gyanús, hogy drogoznak, pláne, ha szigorú drogpolitikát folytatok.
Amennyiben a teszt igazolja az ártatlanságát, akkor meg nyilván nincs semmi gond.