mi az, hogy túlhype-olva? Már bocs, de eddig lőttek 9 gólt, és majdnem egyedüliként olyan meccseket játszottak, amitől nem ment el az ember életkedve. Ma jó taktikával verték őket az olaszok. Ennyi történt.
If players finish level on goals: The following criteria are applied, in this order, to determine who wins the adidas Golden Shoe: a) highest number of assists; b) fewest minutes played.
Úgy sajnálom, hogy az olaszok nem sorozták meg a teljesen kinyiló németeket a végén, mint ők tették két éve az angolokkal és az argentinokkal, nagyon kijárt volna már nekik. Forditott esetben 4-5 gőlt rugtak volna az olaszoknak. Sztem elképesztően túl vannak hypolva a németek.
Ha csak a védelemről beszélsz, akkor talán igazad van. Egyébként nem. Gomez, Podolski, Schweinsteiger is gyengébb volt. Ettől függetlenül ez a meccs szvsz nem a védelem miatt ment el, hanem a támadójáték totális csődje miatt.
Én meg nem a németeknek:), fura ellentét, de én küzdelmet láttam a németekben, ami elég hamar átment küszködésbe, az olaszok magabiztossága lenyomta ma őket.
Azok a hibák sem véletlenül alakultak ki - Kroos beállítása, aki folyamatosan középre mozgott, és emiatt teljesen védtelen maradt a jobboldal (mindkét gólpassz onnan jött).
Teljes mértékben Jogi hibája, hogy elment ez a mai meccs, ez a játékosállomány ennél sokkal többre lenne képes. Ettől függetlenül teljes mértékben megérdemelt az olaszok mai továbbjutása.
Komolyan azon gondolkodtam a gólörömnél, hogy Balotelli amilyen ökör, a góljai után képes kiállíttatni magát majd vmi hülyeséggel (ha nem is második gólörömmel).
Sztem Prandelliben is felmerült ez a lehetőség. :-D
Az nem harc, hogy toporognak a labdával. Nem volt egység. Futni kell, ami az ő erősségük. Ma ha futottak is, töketlenül tették, szanaszéjjel. Én nekik drukkoltam egyébként.
Kroos szerintem a jobbak közé tartozott náluk. Az egyértelmű, hogy Podolski elhibázott lépés volt, arról viszont Löw aligha tehet, hogy az eddig megbízható 4 védőjéből 3 gólt eredményező hatalmas hibát követett el (Hummels és Badst. az elsőnél, Lahm a másodiknál), arról már inkább, hogy túl sokáig hagyta fent szenvedni a támadásban tökéletesen impotens Boatenget.