Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Köszi. De akkor se nézem meg még egyszer ;) annyira nem volt nekem érdekes Candy sztorija. Amúgy elég szerencsétlen helyzet ez, hogy kétszer leforgatják ugyanazt az esetet gyakorlatilag egyszerre.
A gyémantos sorozatot én is elkezdtem, eddig tetszik.
Az utolsó rész előtt azt mondom, hogy elég hullámzó a szinvonal. Nekem az első 3 rész nagyon-de nagyon bejött utána a fő történetszál valahogy nem tudott érdekelni (az utazó társulat hót unalom). -viszont az előzmények, a mellékszálak sokkal jobban megfogtak: a lakásban magukat bekaranténozó sri lankai testvérpár+kiscsaj; a reptéri jelenetek, amikor eldől, hogy a világ összeomlik.
És egyszer csak 60 felett behúz egy Emmy-díjat és a Golden Globe-ot (legjobb mellékszereplő). Valóban nagyot ment a Fehér Lótuszban, maga a sorozat is jó. Grat Jennifer Coolidge-nak! (akinek elnézve az életművét én nem nagyon találok olyan filmet/szerepet ami emlékezetes [illetve ami igen, az nem az "én stílusom" - Amerikai pite, Doktor Szöszi, stb..], https://hu.wikipedia.org/wiki/Jennifer_Coolidge )
Második rész, igen tisztes munka, Shannon, Ribisi kiválóak, a Tim Veight szinész is nagyon hasonlít, viszont a Koresh szinész egy nyuszi, David sokkal karakteresebb volt.
Igen, érdekes ez a "mindenki átveri a másikat", hogy egyik karakterrel sem tudnál azonosulni, mégis érdekes a sorsuk, mert jól megírt a történet, és minden szereplő jól játszik. A felén már túl vagyunk, még nem okozott csalódást.
Az első rész tetszett, aztán átment olyan sírós drámába ami néha volt ijesztgetős...valahol az 5.rész körül engedtem el. Elég volt a Lostnál az hogy egy rejtélyt úgy oldanak meg, hogy egy másikkal elfedik.
Ja, valóban elég jól megcsinálták. Pedig a banális, meg kicsit ilyen realitys, műbalhésan szemétkedős alap történet alapján nem gondoltam, hogy nézni fogom.
EZ bizony nagyon jó lett. Az első rész kicsit nyögvenyelős, de van pár momentum ami odaver. Ahogy a lányához beszél a nő este vagy az első epizód legvége....wááá, ott de röhögtem a lassított felvételeknél. 10/8