Ez komplett amit felajánlottam! Még tintát is adok hozzá! De kíváncsi vagyok meddig marad egy darabba.......:-))Ehhez nem kell számsor! Amúgy egy számsor alsó hangon 6000/db nekünk 4db kell most tudtam szerezni 4500ért 1 számsort!
és ez csak még rosszabb lesz. Ha nem kapnak segélyt akkor még többet fognak lopni, és még csak örülhetsz ha csak a nyulakat viszik el.
A múlt rendszerben legalább volt munkahely mindenkinek sőt a cigányoknak is dolgozni kellet nem volt mese. Ez már megváltozott a rendszerváltás során kellet ez nekünk.
A rendőrök meg nem fognak megvédeni az biztos.
De ha megvered a cigányt akkor téged visznek el. bár a megverésen is gondolkozni kell mert másnap minimum 40 lesznek előttetek
Azért már az én udvaromba nehogy már ne legyen semmi csak úgy!Miért kel nekem ezeket mind beszerelni? Miért nem jobb a közbiztonság? Itt egy gond van a rendőrök becsületét kellene visszahozni!
A papám a Pilisi hizlaldáról leverte a vörös csillagot, elvitték Ceglédre szétverték a fejét a lábait kidobták Cegléd határába aztán menjen haza ahogy akar! Meg ha csak rosszul nézet az ember a rendőre válón verte az embert!
Na mind1! Sajnos ez a lopás meg történt! neki kell állni és építeni egy istállót! Ami jól zárható! Anyag meg van csak idő nincs!
Sajna felénk is ilyen a helyzet. Estére be kell zárnom a nyulakat. A szomszédba múlt hónapban 2 nap alatt 2x mentek be. Visznek mindent ami mozdítható.
Van egy kutyán, vizsla ő nem jelzett valamiért! Hátra nem engedjük mert meg fogja a tyúkokat!Ezért lett kamera felszerelve!Már nem az első eset!Akkor hoztam ide kuvaszokat de azok meg bolondok voltak!Ma aludtam 3 órát, kint voltam figyeltem a nyulakat!
16 növendéket! Már volt köztük 2kg mert ez két alom volt! Még szerencse hogy van kamera! Bár nem sok sz@rt látni belőle! Az egyik GYEREKNEk lehet látni kicsit az arcát mert nem direkt bele nézett de egyenesen tartotta a fejét!A törzsállománynak a ketreceit meg zárni lehet! Kb 15 éves suhancok voltak!
Ezeket a növendékeket szemléztetni akartam Janival! Még van 3 bak azok 3 kg!
Az ember ezért dolgozik hogy más jól járjon! Én úgy gondolom hogy nagy kár ért engem!
Igaz rég írtam már ere az oldalra,de most hozzá kell h szóljak,én köztestületi tűzoltó vagyok,ránk ezek a kedvezmények nem vonatkoznak csak a köteleség része.De aki szidja a tűzoltőkat az próbáljon ki egy hónapot aktív szolgálatban és utána üljünk le beszélgetni ujból.Legyen része benn h fogalma legyen micsoda borzalmak, meglepetések érnek bennünket.Ha kimegyek egy tűzhöz nem bisztos h hazajövököt többet vagy éppen egy gyereket hozok ki a házból összeégve.esetleg egy haldokló öszeroncsolódott embert vágok ki az autóból h utána még éjszakákat kísért a történet,na most lehet bennünket szapulni. Mi oda megyünk ahonnan az épp eszű ember menekül.Tudom ezt se kötelező csinálni!Csak ennyit akartam írni evvel kapcsolatban.
„1955-ben egyetlen ember élt Magyarországon, aki Herakleitosszal, Buddhával, Lao Ce-vel és Shakespeare-rel mindenikük anyanyelvén nemcsak beszélgetni, hanem beszélni is tudott volna. Ha az emberi szellem e négy prófétája Tiszapalkonyán szállt volna le a repülőről, s ha megszólították volna az első munkást, s az épp Hamvas Béla lett volna, s miután három éjszakát átbeszéltek volna vele (nappal ugyanis Hamvasnak maltert kellett volna hordania, de lehet, hogy vendégei segédkeztek volna neki) - nos, vajon mit gondoltak volna ezek arról: ha ebben az országban ilyen egy segédmunkás, vajon milyenek lehetnek az ország írástudói? De, szétnézve az országban, mindent megértettek volna. "(Szőcs Géza)