A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Próbálom frissíteni az RNS 510esen a térképet V15ös térképre, de elakadtam és nem tudom mit csináltam rosszul. SD kártyáról szeretném frissíteni.
Letöltöttem a map-tools 2.0.2 progit, SD kártyára feltöltötte a fájlokat, kiírtam CDre az EU_sd_to_hdd_fw fájlt. Az SDn csak MAPS, MAPSDVD könyvtár és a test mp3 fájl található.
SD kártyát betettem a lejátszóba, megy körbe-körbe a VW-das Auto szöveg.
Megnyomom a három gombot, ami újra indít.
Elindul a MAPS TOOL SD TO HDD COPY, az végigmegy majd újra indul a lejátszó.
Akkor kijön a következő szöveg: SWL Initialisation in Progress......please wait.
Majd itt megint újra indul,de szerintem itt van valami gond, mert megint elkezdi a VW-das Auto szöveget nyomni, kidobja a CDt és kikapcsol a lejátszó.
én amit vettem, marha jó. egyedül a rádió vétel gyengébb, de adnak hozzá antenna erősítőt, így azzal sincs gond.
tökéletesen működik mindene, szóval ez elég jó (hangsúlyozom, kb. 100 féle van, tehát lehet, hogy másik 10 meg béna)
én ezt vatta újonnan 55E-ért vettem, szállítással, mindennel. 2/16gb, 1024x600-as kijelző, android 6.
term. kormányról vezérelhető, mindent tud! ránézésre olyan, mint az rns510.
az rns315-öt mennyiért adnád? a másik autóban még az mfd2 van, annak a cseréjén is gondolkodtam, ezért kérdezem. a nevemre kattintva tudsz emailt írni.
Helló! Tanácsot szeretnék kérni. Egy 2012 CC -ben, gondolkodom a gyári fejegység (RNS 315) lecserélésén.
Az ok hogy nincs hozzá ingyenes térképfrissítés.
Elsőnek arra gondoltam hogy lecserélem valami Androidos fejegységre, lehet ezekből jót kapni amin megfelelően pörög a rendszer, és kompatibilis az autó többi részével, használható hozzá a kormányon lévő vezérlés.
Vagy inkább vegyek egy RNS 510 -et. Ezzel kapcsolatban meg az volna a kérdésem hogy a gyári navigáció menyire jó egy Igo vagy Sygic -hoz képest.
Multifunkciós kormányt szeretnék egy 2014-es Octaviába a gyárilag pucér helyett. Csinált már ilyet valaki? Elég a kapcsolókat beszerezni, vagy komplett kormány kell? Illetve a kapcsolósor hova csatlakozik? Ahhoz is kell egy illesztőmodul, vagy az benne van vajon? (Kicsit off, de köszi)
Egy ismerősöm Németországban vásárolt egy használt Skoda MFD2 gyári fejegységet. Sajnos a kód amit megadtak mellé nem jó. A próbálkozások miatt már ha jól emlékszem valamilyen biztonsági-PIN? kódot kér. Meg lehet ezeknek a fejegységeknek a kikódolását oldani valahogy?
Sziasztok. Vettem egy szett új alufelnit 2012es Passat Variantra. 18x8.0 a mérete. A kérdésem az lenne, hogy 225x40xr18 vagy inkább 235x40xr18-as gumiméret lenne az ideális?
Ártani nem árt, télen pláne. Nekem egy cipőboltos túra közben megcsinálta úgy, hogy egyszer újrakezdte mert nem figyeltem rá és elaludt a navi várakozás közben. Kb. másfél óra volt összesen.
Sziasztok? Rns 510es Navim van, 2012es Passatban. A kérdésem az lenne, hogy kb. mennyi időt vesz igénybe a frissítés? Szükséges az aksit töltőre rakni amíg tart a frissítési folyamat? Esetleg valami Tipp? :) Köszönöm a segítséget! :)
Sziasztok vw multivan om van, es az lenne a problemam amiben segitseget kerek, h akkumulator cserenel ujraindult a rns 510 es em, es mostmar kulon eletet az autot ha kiveszem a kulcsot nem kapcsol ki, nem vilagitanak a gombok, es nem mukodnek a multikormany gombjai sem! Mi lehet a gond tudna valaki valami infot?!