Azon a fotón amit a vizsgán készítenek azon rajta van a futó ahogy a szemlén részt vett .De gondolom senki nem fogja firtatni .Miután jól felfogott érdekből a bérbeadó részben kárpótolta a károsultat . üdv doktor4
Eléggé beteg a szeme, így folyóvizen legtöbbször kézben tartott bottal horgászik. Nem marad le egyetlen rezdülésről sem. Míg én egy spiccbottal csontival kihúzgálok 10 keszeget, és 8-at visszadobok, ő egy kövér gilisztával a fenéken megfogja a nagy jász, lapátnyi dévért stb.
direkt irtam, hogy nem neked cimeztem az irast, csak ugy altalaban irtam a velemenyem. egy szoval se szemelyeskedtem, akkor te miert teszed? vagy ez igy trendi, ha vki beszol akkor a tobbieknek is illik azt tenni, mert a baratsag mindenek felett :-(
A beírásom idéző jelben írtam. A következtetés a te dolgod,mert mindenki magából indul ki. De azért a méretes halakat,és a kvótán belülieket is dobáljad vissza,majd a halászok kiszedik,és viszik az életben maradottakat a saját halastavukba. Tehát nem marad jövőre semmi. Majd visszateszik kevés százalékát a kötelező telepítés gyanánt. És ezért jövőre sem lesz több hal a folyókban. Talán jövőre változik a helyzet,mert 2015 ben változik a halászati törvény is.
Azonkívül mikor egy helyen megfogom a második méreten aluli halamat megyek másik helyre,mert nem böködöm őket potyára. Sok esetben jövök haza üres kézzel is. De a tudat,hogy csónakázhattam,és jó levegőn lehettem felüdít.